Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 25"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 34 973
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря ти много ама освен пакетчето с кафе тези другите какви са  Mr. Green да ги слагам ли и тях ,ама ти да беше ми го нагласила  Joy Joy сега трябва аз да си слагам кафето поне водата топла ли е  hahaha hahaha
В чашата има кафе.  Wink Това е допълнително пакетче и още две захар. Hug hahaha

# 46
Благодаря ти много ама освен пакетчето с кафе тези другите какви са  Mr. Green да ги слагам ли и тях ,ама ти да беше ми го нагласила  Joy Joy сега трябва аз да си слагам кафето поне водата топла ли е  hahaha hahaha
В чашата има кафе.  Wink Това е допълнително пакетче и още две захар. Hug hahaha
Добре аз вече го подкарах всичко сложих вътре и стана муцка        bouquet   ама сякаш си знаела че обичам кафето с повече захар   Hug

# 47
В чашата има кафе.  Wink Това е допълнително пакетче и още две захар. Hug hahaha
Добре аз вече го подкарах всичко сложих вътре и стана муцка        bouquet
Е, хубаво, както си го направила.  bouquet

Направо се вълнувам за епизода довечера.

# 48
  • Варна
Днес има серийка  newsm44

# 49
И аз се вълнувам и само гледам часа колко е. До след серииката, чао Ви.

# 50
  • Варна
Аз пък не обичам кафе пия чай или всичко друго без кафе  Laughing
Ама ти сега да не си просиш да те почерпя едно чайче  hahaha hahaha hahaha ама за тебе винаги  Hug Hug

Mr. Green Виж как ме хвана   bouquet  bouquet  bouquet Само ще махна лимоните че и тях не ги обичам  Sick
ooooh! ами да беше казала аз специално с лимонче го търсих защото аз така го обичам а то какво било  hahaha ей големи претенции  Joy Joy Joy

Ама чайчето много хубаво беше  Hug Hug Hug Личи си с любов си го правила   love001  love001  love001

# 51
Тука съм  Hug Hug Hug Hug Hug

# 52
  • Варна
Хриси....както винаги newsm74 страхотна тема..Благодарим... newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Как сте фемирки?

# 53
Бабче, Дани, привет. bouquet
Каква е наградата за непоявилите се навреме тази седмица?

# 54
Да и аз нещо май изпуснах наградата каква е   newsm78 newsm78 аз след малко засядам  Wink  че да не почне пак в 20:15  #Crazy

# 55
Да и аз нещо май изпуснах наградата каква е   newsm78 newsm78 аз след малко засядам  Wink  че да не почне пак в 20:15  #Crazy
Вили не искам в 20.15 Shocked не, вс свърших днес, ама пералнята тъкмо гледам още върти... в 20,15 тъкмо ще спре ooooh!

# 56
Ама те от 20 до 21 часа повтаряха стария епизод, нали?

# 57
да, но веднъж новия епизод започна в 20,20 някаде, а обикновенно 20,40 или 20,50

# 58
да, но веднъж новия епизод започна в 20,20 някаде, а обикновенно 20,40 или 20,50
Ок, пускам йълдъза тогава, щото друго не ми се отваря. Hug

# 59
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт