Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 25"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 34 920
  • 723
  •   2
Отговори
# 600
Систър, този път нямам нищо общо с проблемната ти техника. Mr. Green
Не знам Thinking Почвам да се съмнявам. Mr. Green Каква проблемна техника, систър, само тука имам проблеми. Rolling Eyes Аз съм търпелива, но чак толкоз. Laughing Досега не беше толкова голям проблем, но от вчера нонстоп се получава. Ще пиша на администраторите, да видим какво ще ми кажат, макар че не виждам нищо не в ред при мен.

Тинче, все по-секси го раздаваш. Embarassed 

Зори , играе много добре във Фатмето

Тя и Бихтер играе добре, просто сценаристите са направили образа й отблъскващ ( поне от моя гледна точка де). Саат е много добра актриса. Peace

И Хазал изглежда добре, ама в сравнение с Мистър Папионка се губи. Mr. Green
Като има такъв сценичен партньор, ще бледнее. Laughing Но защо не са ги снимали и само двамата, една снимка има и то отдалеч. newsm78

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 11:23 от ·٠•Sisito•٠·

# 601
Гледам в бокса са качени частите на епизода, но пише на 16-8 последна част, а тя не е. newsm78

# 602
Но защо не са ги снимали и само двамата, една снимка има и то отдалеч. newsm78[/color]

Ако фотографа е бил гаджето на Хазал, да се радваме, че и далечна снимка има. Laughing

# 603
Гледате ли по шоу.тв снощните награди? Сега дават нашите. Чагатай накачулен от фенки, много усмихнат. Той бил с трапчинки, но понеже не съм го виждали толкова усмихнат сега го забелязах.

# 604
По шоу други неща дават при мен. newsm78

Но защо не са ги снимали и само двамата, една снимка има и то отдалеч. newsm78[/color]

Ако фотографа е бил гаджето на Хазал, да се радваме, че и далечна снимка има. Laughing
Аз се чудя, а тя къде може да бъде причината Laughing

# 605
# 606
# 607
# 608
  • Варна
Гледам в бокса са качени частите на епизода, но пише на 16-8 последна част, а тя не е. newsm78
Смятай как са го качили тия от бокса  ooooh! Сега го качвам на ново

# 609
Здравейте

# 610
  • Варна
Може ли превод на диалозите между Фери и Емир?   Praynig

# 611
Охоооо, станахме. Виж колко много материал сме доставили,с кафенцето да си гледкаш. Mr. Green Само съм ядосана, че няма снимки с Хазал и Чаги.  Naughty Главните актьори във филма винаги се снимат и отделно. Crossing Arms

А ето я Зехра, чудихме се защо я няма на снимките.  Wink

# 612
# 613
Охоооо, станахме. Виж колко много материал сме доставили,с кафенцето да си гледкаш. Mr. Green Само съм ядосана, че няма снимки с Хазал и Чаги.  Naughty Главните актьори във филма винаги се снимат и отделно. Crossing Arms
Да надигнах се преди малко Whistling .Да страхотни снимки и клипчета сте качили сега отивам да ги догледам  Wink
Някой вижда ли ми подписа  newsm78

# 614
  • Сливен
Зехра е там може да е отишла сама  Peace

Общи условия

Активация на акаунт