Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 25"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 34 920
  • 723
  •   2
Отговори
# 615
  • в очите на дъщеря си
еййййййййййй тая Зехра не може да я познае човек Shocked

Сис, вече само секси ще го раздавам Embarassed

# 616
Хриси, благодаря ти, че качваш частите в бокса, за да може да се наслаждаваме на филма по всяко време.  bouquet

# 617
# 618
Вили, аз не го виждам. И ние искаме диалозите между Фери и Емир, но няма кой да ги преведе.

# 619
еййййййййййй тая Зехра не може да я познае човек Shocked

Сис, вече само секси ще го раздавам Embarassed

Добреее Embarassed Аз нямам оплаквания. Mr. Green Жалко, че от нашия филм няма какво да си сложиш по така. hahahaЩе им пратим кадри, да копират от наште.

# 620
  • в очите на дъщеря си
Вили, и аз не го виждам

# 621

здравейте  Hug
 някой ще каже ли в един пост кой какво е спечелил или един линк да видя  Praynig

маме мн си секси Peace

По шоу други неща дават при мен. newsm78

Но защо не са ги снимали и само двамата, една снимка има и то отдалеч. newsm78[/color]

Ако фотографа е бил гаджето на Хазал, да се радваме, че и далечна снимка има. Laughing
Аз се чудя, а тя къде може да бъде причината Laughing

аз се чудя защо я няма леля Селин Rolling Eyes

# 622
Погледнете тука има клипчета с нашите  Peace
http://tvarsivi.com/player.php?y=15&z=2011-05-01%2011:41:00

# 623
Вили, аз не го виждам. И ние искаме диалозите между Фери и Емир, но няма кой да ги преведе.
Вили и аз не виждам подписа ти  Stop но имоя се губи ту е с един гиф ту с два затова и не се преобличам сега Confused
Наде в този хубав ден на всеки му се излиза на разходка! Еми и Хати не са длъжни всяка седмица да отделят доста време през weekend-а за да ни превеждат, ако имат време ще преведат. Няма нужда да се повтаря това на всяка страница Wink

нямам време да изгледам вс клипчета сега, много фенки покрай Чаги Whistling той не м да мръдне една крачка

# 624
Никъде не намирам епизода на английски. На едно място намерих, че вече не съществуват такива файлове с английски субтитри, защото били нарушени авторските права на шоу.тв. Вие някъде намерихте ли на английски? newsm78

# 625
  • в очите на дъщеря си
Радвам се , че ти харесвам Габи Hug

# 626
Габи, ако погледнеш на предната страница, ще видиш че отговарям на едно от момичетата и никога не съм казвала, че някой с нещо е длъжен на другите от темата. Тук се събираме за удоволствие и всеки кой с каквото може поддържа темата жива и хубава.

# 627
Направо си супер секси

# 628

Наде зная че и друг е писал/а аз просто видях едно и също няколко пъти. Поста ми не е с/у теб Wink
Габи, ако погледнеш на предната страница, ще видиш че отговарям на едно от момичетата и никога не съм казвала, че някой с нещо е длъжен на другите от темата. Тук се събираме за удоволствие и всеки кой с каквото може поддържа темата жива и хубава.

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 13:23 от ·٠•G@bby•٠·

# 629
  • в очите на дъщеря си

Направо си супер секси

така трябва да е

Общи условия

Активация на акаунт