Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 25"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 35 082
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Еми благодаря

# 661
  • Сливен
хахаха маме шапката е просто трепач  Blush и аз ще си купя такава  hahaha

# 662
Юнал и Айсун.

Юнал:Здравей!
Айсун:Здрасти!
Юнал:Как си?
Айсун:Може да се каже,че съм добре.
Юнал:Знаеш ли,че заради изненадващата ти покана оставих всичките си ангажименти.
Айсун:Забравила съм,че си толкова зает.Съжалявам!Благодаря,че след като ме накара да чакам 1 час,дойде.
Юнал:Салатка.Значи както винаги внимаваме с външния вид.Започна ли и с детоксикацията?Детоксикация,ботоксикация,а?Я чакай.Малко веждата ли си повдигнала?Не,не!Моята стара жена обича натуралното.Може би след 10 години,а?
Айсун:Юнал,аз съм болна от рак.Рак на гърдата,втори етап.

-----

После пак ги показват.

Юнал:Безсмислено.Много безсмислено.Това е безсмислица.
Айсун:Ела на себе си Юнал.Извиках те тук,заради Емир.Мога да поверя Емир на теб.Джан е още много малък,но той има добър баща и постоянен живот.Но Емир и ти...
Юнал:Виж Айсун,аз...
Айсун:Минутка!Моля те.Веднъж не ме прекъсвай и слушай какво ще ти кажа.Юнал,много се тревожа за Емир.Той прилича на теб.Като теб.Ако направи някаква грешка и ако не намери рамо,на което да си почине,продължава да прави грешки.Той има нужда от някой.Има нужда от управление.Трябва да си до него Юнал.Виж,след мен искам едно нещо.Трябва да знам,че ще си до него.Когато синът ми му стане трудно,когато се нуждае от някой...Просто трябва да знам,че синът ми ще си има баща,който ще го пази и ще бъде до него.Само на теб мога да ти го поверя.

# 663
  • в очите на дъщеря си

това е новия хит за лятото Mr. Green

# 664
  • в очите на дъщеря си

# 665
  • Варна

Човека си мисли за мен  Mr. Green

# 666
# 667
  • в очите на дъщеря си

в това клипче се казва:

След като Фериха чува от новините за катастрофата ще отиде в болницата при Емир.Той ще е много щастлив да я види.
 Положението на Ханде не е розово и Корай е тъжен.
Годежа приключва.
Емир може би ще целуне Фериха.
Джансу ще отиде в болницата да види Емир. Shocked
Тя ще види Фери и Емир заедно да се държат за ръце ...........и така ще свърши епизода

пак различна информация - кое ли е истина newsm78

# 668
Емир и Фериха в библиотеката.

Фериха:Ти..?
Емир:Партньора за проекта.Така,сигурно няма смисъл за запознанство.Да започваме ли?
Фериха:Аз се бях партнирала с друг.
Емир:Няма друг.Мен ме има.
Фериха:Стига глупусти.
Емир:Мога да направя по-големи глупусти.
Фериха:Какво означава това?
Емир:Означава,че не можеш да излезеш от тук.
Фериха:Ти за какъв се мислиш?Какво нещо е това?
Емир:Когато си готова,за да учим,кажи.

-----

После пак ги показват.

Фериха:Стига Емир.Искам да изляза от тук,веднага,сега.
Емир:Какво значение има?Ако сега излезеш,утре пак ще си при мен Фериха.Длъжна си да работиш с мен за този проект.
Фериха:Виж,аз ти казвам,че се бях партнирала с друг.
Емир:И аз ти казвам,че съм новият ти партньор.И без това онова момче щял да работи с друг.
Фериха:Това,което правиш е тирания.
Емир:Тирания ли?Знаеш ли кое е тирания?Тирания е това,което ми правиш на мен от дни.Това,което правиш на нас Фериха.Какво искаш?Да сме както преди ли?Фериха бяха,Емир гони.Емир хваща,Фериха пак бяга.
Фериха:Нищо не може да бъди,както преди.

-----

Отново ги показват.

Фериха:Емир,остави ме вече да си ходя,моля те.
Емир:Не мога да те оставя.Опитах се,но не мога да оставя.Според мен ти остави този инат и да бъдем,както преди.
Фериха:Стига вече Емир.Още колко пъти ще казвам,че свърши?
Емир:Свърши ли?Както започна,така и свърши,така ли Фериха?А спомняш ли си как започна?Аз да ти припомня.Ето така беше започнало...
Фериха:Какво си мислиш,че правиш?Какво правиш?Ти за какво ме мислиш?Всичко ще става така,както ти искаш,нали?Ще спираш пътя ми,ще затваряш вратите и насила ще ме целуваш...Няма да мога Не ти минава и през ум,нали?Не се и досещаш,че вече не те обичам,нали?
Емир:Вече няма да ми излезе от ума.Не се тревожи.

# 669
Тинче, много бих искала тази да е вярната информация. Все пак за втори път се подтвъждава това инфо, дано да е истина.

# 670

в това клипче се казва:

След като Фериха чува от новините за катастрофата ще отиде в болницата при Емир.Той ще е много щастлив да я види.
 Положението на Ханде не е розово и Корай е тъжен.
Годежа приключва.
Емир може би ще целуне Фериха.
Джансу ще отиде в болницата да види Емир. Shocked
Тя ще види Фери и Емир заедно да се държат за ръце ...........и така ще свърши епизода

пак различна информация - кое ли е истина newsm78

Ейй вече с турския без проблем се справяш. Mr. Green Това ми звучи много по-добре. Дано да излезе истина. Praynig

# 671
Мале тая Джансу къде се навира. Тя сега от яд, ще сътвори големи гадории.

# 672
Опааааааааа

# 673
Офф дано да е вярно вече ми писна искам малко романтика  Hug Hug Hug Hug

# 674
 в стълбите:

ФЕРИХ: какво каза на момчето.заплашва ли го?защото от страх не може да говори с мене...
ЕМИР:какво искаш фериха?
Ф-какво ли искам?
Е-ни искаш ли да работиш с мене тогава недей...
Ф-как така тогава не работи с мене аз оценка ще взема от това...
Е-тогава..
Ф-какво говориш.без да ме гледаш тогава ли ми казваш
Е-не ти ли хареса че говоря без да те гледам.аз свикнах и ти ще свикнеш с време....И ако искаш да работиш след половин час съм в клуба но ако не икаш работи сам Hug

Общи условия

Активация на акаунт