Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 25"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 34 920
  • 723
  •   2
Отговори
# 675
Наде най много от яд да разкаже всичко на Емир и тогава стой та гледай  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 676
  • в очите на дъщеря си
Любовта е за двама, но винаги се намира по някоя к--ва, която не може да бopи

# 677
То винаги е така все се намира някой който да развали работата  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 678

Ако искате вижте клипчето ми на Хазал аз там си ги качвам  Hug Hug Hug Hug в тубето

# 679
Ето още едно

# 680
А не, те първо да се сдобрят, пък после всичко по реда си. За Емир е без значение дали е бедна или богата най-много да й се понацупи защо го е излъгала, проблема ще е когато бащите разберат кой кой е, но все още е рано. Първо Фери трябва да облече червената рокличка, да се порадват един на друг и ние с тях Joy, пък после ще го преживеем някак си. Какъв беше този рожден ден на Емир, не наближава ли вече? Още в 9 серия Ханде му казваше, че сигурно Корай и Фери му готвят изненада за РД, който е след два месеца. Не минаха ли тези месеци?

# 681
Joy Joy Joy Joy Еми то че минаха минаха  Joy Joy Joy Joy

# 682
Ето го и най-новото ми на Хази ама хич не са хубави вие какво мислите  Hug Hug Hug

# 683
  • Сливен
Ето го и най-новото ми на Хази ама хич не са хубави вие какво мислите  Hug Hug Hug
Така да ви кажа нещо смешно.Тук що си пускам клипа и музиката тръгва но се оказва че е същата както ми звъни телефона и аз забравям че съм пуснала клип и започвам да си търся телефона да видя кои звъни но гледам че не е от него и много се учудих от къде идва тази песен  и чак сега видях че е от клипа Joy Joy Joy Joy 

# 684
Оле с Broken Angel ли ти звъни тела  Hug Hug Hug Hug Hug

# 685
  • в очите на дъщеря си
Диди, всичките са много хубави

# 686
Мерси много Тинче  Hug Hug Hug Hug наскоро почнах да работя с Про Шоу и още ми е сложничко  Hug Hug Hug Hug

# 687
Диди,хубави са клипчетата.  Hug

Може любов да не гледаме, но поне аз на песни се наслушах. Mr. Green Не ми излиза от главата от последната серия. Whistling Ако не друго, трябва следващия път да грабнем наградата за музика,ако не вземем за най-голяма драма. Laughing

# 688
  • в очите на дъщеря си
ооооооооооооо Сис , ти се появи

# 689
Ще видим ама утре дали ще излезне фрагмата съмнявам се мисля че ще излезне в вторника  Sad Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт