Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 25"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 34 931
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
  • Сливен
Оле с Broken Angel ли ти звъни тела  Hug Hug Hug Hug Hug
да от какво е излязла песента  Mr. Green

# 691

Тая песен на Сертаб Ернер също е много хубава  Hug Hug Hug Hug Hug

# 692
Мими някой от двата ми клипа на тая песен най-вероятно  Hug Hug Hug

# 693
ооооооооооооо Сис , ти се появи
Аз съм си тука, душко, по-скоро се навъртам наоколо.  Whistling Но след малко наистина изчезвам Mr. Green че имам един куп народ да посрещам. И тенисистът пристига Wink освен другите главни заподозрени.  Stop

# 694
  • Сливен
Най якото на тъжните моменти е че пускат хубави песни с тях  Hug

# 695
Екипа на филма, не е зле малко да се поучи от Златният век, дават го в Сряда и в Петък вече фрагмана върви. А при нас как е уж в Понеделник, а сега и във Вторник. А при мен по кабелната го пускат в Четвъртък. #2gunfire

# 696
 Hug Hug HugТо почти в всеки сериал е така с една моя фр коментираме дали ината и ще мине ината на Инджи от Перла аз и викам че онова е ад  Joy Joy Joy Joy

# 697
Най якото на тъжните моменти е че пускат хубави песни с тях  Hug
Наистина страхотни песни подбират.

И аз много благодаря за преводите.   bouquet  bouquet

# 698
Еми, Хати, благодарим Ви за труда, който за сетен път положихте за нас, не знещите езика!  bouquet Имам последна молба-какво толкова й каза Емир в колата, та Фери подскочи и слезна от нея?

# 699
Няма спор  Hug Hug Hug Hug Hug Hug че подбират супер песни

# 700
Мен ми е интересно какво казаха нали за катастрофата по телевизията там и Фери дето гледаше като ударена от гръм ако можете да преведете какво каза ония по новините ще съм ви благодарна  Hug Hug Hug Hug

# 701
  • Сливен
Екипа на филма, не е зле малко да се поучи от Златният век, дават го в Сряда и в Петък вече фрагмана върви. А при нас как е уж в Понеделник, а сега и във Вторник. А при мен по кабелната го пускат в Четвъртък. #2gunfire
името на филма е Великолепния век   Crossing Arms ние там не можем да се класираме филма е исторически с много висок бюджет и рейтинг  Peace

# 702
  • в очите на дъщеря си
ооооооооооооо Сис , ти се появи
Аз съм си тука, душко, по-скоро се навъртам наоколо.  Whistling Но след малко наистина изчезвам Mr. Green че имам един куп народ да посрещам. И тенисистът пристига Wink освен другите главни заподозрени.  Stop

значи да не те чакаме довечера newsm78

# 703
Мен ми е интересно какво казаха нали за катастрофата по телевизията там и Фери дето гледаше като ударена от гръм ако можете да преведете какво каза ония по новините ще съм ви благодарна  Hug Hug Hug Hug
Това ще преведа аз,а на Neidjal ако иска да преведе Хати.

# 704
  • Сливен
Hug Hug HugТо почти в всеки сериал е така с една моя фр коментираме дали ината и ще мине ината на Инджи от Перла аз и викам че онова е ад  Joy Joy Joy Joy
нещо не те разбрах  newsm78 какво искаш да кажеш  Tired

Общи условия

Активация на акаунт