Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 25"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 34 932
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
Мими искам да кажа че туку що с една приятелка си говорихме защото и тя гледа нашето филмче и аз и викам е това Фери голям инат и тя вика еми като Инджито то даже на път да я мине и аз и викам о недей така оная няма равна по сърдене и цупене  Joy Joy Joy Joy

# 706
Благодаря ти Еми много  Hug Hug Hug Hug Hug

# 707
Еми, аз мислех че превеждате за всички нас. Защо Хати да превежда на мен, може би нещо не те разбрах правилно?

# 708
  • в очите на дъщеря си
аз отива да   1ironing

# 709
А сега да не се скарате  newsm78 newsm78 newsm78 заради мене  Sad Sad Sad Което ви удобно това преведете милички Simple Smile

# 710
Еми, аз мислех че превеждате за всички нас. Защо Хати да превежда на мен, може би нещо не те разбрах правилно?
Не,исках да кажа това,което ти искаш.

# 711
  • в очите на дъщеря си

просто Еми ги раздели за да стане по  бързо Peace

# 712
ооооооооооооо Сис , ти се появи
Аз съм си тука, душко, по-скоро се навъртам наоколо.  Whistling Но след малко наистина изчезвам Mr. Green че имам един куп народ да посрещам. И тенисистът пристига Wink освен другите главни заподозрени.  Stop

значи да не те чакаме довечера newsm78
Нищо не мога да ти кажа в момента  Rolling Eyes, ако мога ще мина, но и от вас зависи, ако не си легнете рано рано. Mr. Green

До скоро Hug

# 713
А добре така може  Hug Hug Hug претесних сега да не се скарате  Hug Hug Hug Hug хубаво че каза Тинче   bouquet  bouquet  bouquet

# 714
По новините.

Истанбулската общност се потресе със страшна катастрофа.Емир Саррафоулу,който е син на най-популярните нощни заведение на Юнал Саррафоулу катастрофира с Ханде Гезгин,която е дъщеря на починалия бизнесмен Аднан Гезгин.Не направената информация за състоянието им,накара клюковите вестници да търсят информация.Има притеснения за живота на Саррафоулу и Гезгин.

# 715
в колата:
Емир-помнишли че един ден ти казах да бягаме заедно...да оставим всичко и всичките и да бягаме Praynig
Фериха-не искам да помня Naughty
Е-сега ако излячвам вратите и да бягам.какво ще правиш.как ще ме спреш? newsm78
ФЕРИХА-ЕМИР не говори глупусти
Е-не се страхувай не съм забравил че вече не ме обичаш
Ф- емир спри
Е-казах да не се срахуваш...
Ф-ЕМИР  моляте спри..ние с тебе неможем да работим.ние с тебе неможем да направим нищо...ако остна пак няма да работя с тебе... Hug

# 716
Аз си помислих, че нещо съм те притеснила с това, което поисках, не знаех, че си делите диалозите. Явно не съм разбрала, извини ме.

# 717
Благодаря ви Еми и Хати за преводите
Диди много хубави клипчета си направила
Тинче последната информация много ми допада дано е истина
Хриси много хубаво клипче си направила

# 718
# 719
Аз си помислих, че нещо съм те притеснила с това, което поисках, не знаех, че си делите диалозите. Явно не съм разбрала, извини ме.
По никакъв начин не ме притеснявате с нищо.Няма нищо!

Общи условия

Активация на акаунт