Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 25"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 35 023
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
Hazal Kata & Cagatay Ulusoy са в Анталия за церемония по награждаване.... АФК е номинирана 4 пъти, но не зная в кои категории  

# 61
Диди, здравей. Hug

Знаете ли какво си помислих, докато отварях йълдъза? Дали ще дойде време, когато и нашите сериали ще са толкова гледани, като турските, и хората от други страни ще се събират така да ги гледат, като нас сега. Praynig

Приятно гледане - озетът почна. Wink

Hazal Kata & Cagatay Ulusoy са в Анталия за церемония по награждаване.... АФК е номинирана 4 пъти, но не зная в кои категории 
newsm44 newsm44 newsm44
Дали ще има снимки и видео после? Praynig

# 62
newsm44 newsm44 newsm44
Дали ще има снимки и видео после? Praynig
мисля че ще има на червения килим Laughing и не само Praynig

# 63
Aйде ето ме и мене
Някой иска ли нещо сокче ,туй ,онуй ,да давам и да се гласим че ни чака пак една серия  ooooh! може и алкохол също предлагам  Mr. Green Mr. Greenднес е позволено  Whistling

# 64
  • Варна
Много сме малко...и много наградени ще има днес...

# 65
Супер  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 66
Няма да дойде такова златно време за нашите филми. Стъклен дом го купиха турците и го бяха пуснали в пиков час вечерта, но понеже е пълен с бисери го изместиха по нощите.

# 67
Не знам Тинчето да ли ви е измислила награда ама аз имам резерва  Mr. Green Mr. Green да не си мислите че ще се разминете  hahaha hahaha hahaha

# 68
  • в очите на дъщеря си
Здравейте Hug Hug Hug

# 69
 Hug Hug Hug HugАз ще пускам като кажете че почнал Whistling Whistling Whistling Whistling

# 70
  • в очите на дъщеря си
Има новини Peace От едно  списание са питали Хазал дали ще се разбере за лъжите във филма. Хазал е отговорила , че  с годежа всичко ще свърши , Емир и Фериха ще са заедно отново , но той няма да научи  истината Party

# 71
  • в очите на дъщеря си
Кой си помисли , че няма награда Mr. Green

наградата е предоставена с любезното съдействие на  Вили

# 72
# 73
  • в очите на дъщеря си

юхууууууууууу Hug

# 74
Успях и аз сядам да гледам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт