Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 25"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 35 007
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Забраненият плод по турската свърши на 24.06.2010г. Дотогава около десетина серии, ще завъртят. Не знам някой техен филм, да е свършил сезонно с 20 серии. Във всички случай, ще са около 30, говоря плюс-минус не с точност.

# 511
Габи , аз харесвам /винаги така се получава/ по малко харесвания актьор

Моя човек е Стефчо Peace

няма лошо, мен обаче Дейман ми харесва но не винаги понякога мн изкуствен го правят, а Стефчо съвсем ми е изкуствен, малкия Тайлар хваща окото Peace
Забраненият плод по турската свърши на 24.06.2010г. Дотогава около десетина серии, ще завъртят. Не знам някой техен филм, да е свършил сезонно с 20 серии. Във всички случай, ще са около 30, говоря плюс-минус не с точност.
Наде не споря просто не зна1 до кога ще снимат а и не съм намерила такова инфо

Габи, дано да си права. Сега Емир от угризения на съвестта няма да има време за Фери. Хем се ядосвам, хем се смея, не е добре работата.
Наде права си не е добре работата Peace

и ще се карат с Фериха заради Ханде и , че той е все с нея, а тя ще проходи , но ще се преструва за  да задържи Емир hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahahaкато нищо може да познаеш Ханде е способна на всичко, ooooh! А Корай къде отива в схемата
 Тя защо му каза на ЕМир за списанието Thinking

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 23:57 от ·٠•G@bby•٠·

# 512
Мале Тинче, как го измисли, много си права. Ханде е непочтена и със сигурност, ще се преструва на саката пред Емир, а той какъвто е наивен и добродушен. Значи сценаристите затова са измислили катастрофата и Халилчо, ще се разкара, за да е гадно. smile3511

# 513
  • в очите на дъщеря си
Сори за спама , но исках да го покажа на Габи

# 514
Сори за спама , но исках да го покажа на Габи

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 какво е това бре

# 515
Наистина Корайчо нали много я обича, ето сега е момента той да я обгрижва. Не казвам, че Емир трябва да е безучастен в създалата се ситуация, но да не ни ще момичето, това вече е смешно. Някак си не ми се връзва и в същото време има логика. Сега Фери се "събужда", а Емир се дърпа.

# 516
  • в очите на дъщеря си
Наистина Корайчо нали много я обича, ето сега е момента той да я обгрижва. Не казвам, че Емир трябва да е безучастен в създалата се ситуация, но да не ни ще момичето, това вече е смешно. Някак си не ми се връзва и в същото време има логика. Сега Фери се "събужда", а Емир се дърпа.

излязоха твърде мн и различни информации
1.Селин каза , че ни чакат хубави епизод

2. Хазал каза същотото

3. Казват , че Емир няма да иска Фери

не искам повече да мисля по този въпрос- писна ми

# 517

2. Хазал каза същотото

последното е от фен доколкото зная, т че да вярваме на хубавите а и е крайно време, Само че сигурно чак в кр на серията ще се сдобрят нали тр да разкарат 1-во Халил, а и след толкова пъи Емир чуваше край махай се, може и той да и каже веднъж....

а и да ви кажа с толкова много клюки ми се разваля кефа от серията... то мин всичко знаехме

# 518
Е Габи, недей така. Ако не знаем нищо, всеки се рови и търси инфо, като знаем, що пък знаем. И ние май, като Фери и Емир-сърби, боли, драго ми е.

# 519
# 520
  • в очите на дъщеря си

2. Хазал каза същотото

последното е от фен доколкото зная, т че да вярваме на хубавите а и е крайно време, Само че сигурно чак в кр на серията ще се сдобрят нали тр да разкарат 1-во Халил, а и след толкова пъи Емир чуваше край махай се, може и той да и каже веднъж....

а и да ви кажа с толкова много клюки ми се разваля кефа от серията... то мин всичко знаехме

ами права си , но и е време да се съберат  Naughty стига толкова мъка

# 521
определено, даже си мисля че сега Praynig Praynig Praynig като се сдобрят няма да има проблем м/у тях до края на сезона, нали тр да имат връзка в крайна сметка, то досега... Rolling Eyes к' да издържи на сюрприза в кр на сезона ooooh!

bouquet Сис за клипчето

# 522
Той нали й каза, че вече няма да я притеснява, а после когато обсъждаха проекта с какви топли очи изпълнени с нежност я гледаше, ми после в колата, той чака само един жест, една дума от нея и е готов. Не ми се вярва, тя да му каже че го обича, а той да й вика върви си. Плюс това, първо трябва да разкарат мустака, за да може Фери свободно, без задръжки да му каже, че го обича в болницата. Аз и друго си мисля, че ние се изтормозихме от толкова мъка по между йм и затова самите ние понякога не знаем какво искаме-инфо или не. Аз определено обичам да знам, какво ще се случи, но това съвсем не означава, че не се наслаждавам максимално. Може би, ако вече видим любовтта споделена по между йм и ние, ще се поуспоком и няма да се хващаме, като "удавници за сламка" за всяко инфо за филма. Наистина хубавите и романтични моменти ни липсват. Извинете ме за дългият пост, по цял ден не се включвам в темата, въпреки че съм налиния, но понякога като сега просто няма спирка. Определено с тези новини, ме въведохте в размисли Embarassed

# 523
  • в очите на дъщеря си
Той нали й каза, че вече няма да я притеснява, а после когато обсъждаха проекта с какви топли очи изпълнени с нежност я гледаше, ми после в колата, той чака само един жест, една дума от нея и е готов. Не ми се вярва, тя да му каже че го обича, а той да й вика върви си. Плюс това, първо трябва да разкарат мустака, за да може Фери свободно, без задръжки да му каже, че го обича в болницата. Аз и друго си мисля, че ние се изтормозихме от толкова мъка по между йм и затова самите ние понякога не знаем какво искаме-инфо или не. Аз определено обичам да знам, какво ще се случи, но това съвсем не означава, че не се наслаждавам максимално. Може би, ако вече видим любовтта споделена по между йм и ние, ще се поуспоком и няма да се хващаме, като "удавници за сламка" за всяко инфо за филма. Наистина хубавите и романтични моменти ни липсват. Извинете ме за дългият пост, по цял ден не се включвам в темата, въпреки че съм налиния, но понякога като сега просто няма спирка. Определено с тези новини, ме въведохте в размисли Embarassed

Наде, пиши си колкото ти душа иска Hug

# 524
Те, че ще се сдобрят е ясно, но въпроса е дали сега в 17 епизод, ще стане това. Да не стане, като в 14 серия, че натам май отиват работите, ако това инфо е вярно.И аз си мисля, че връзката йм от тук нататък ще е много пълноценна във всяко отношение.

Общи условия

Активация на акаунт