Отговори
# 330
look at me, няма как да се сплеска главата отзад, а по-скоро отстрани.

# 331
  • София
И Йоана от 3 дни се набира да сяда. Даже като посегна да я взема от шезлонга и тя се надига - помага един вид Laughing
Не виждам как мога да не и позволявам да се набира да сяда...а и защо да го правя - очевидно е нещо естествено newsm78
Иначе не я подпирам с нищо.

# 332
  • Пазарджик
Момичета имам нужда от помощ.Става дума за почивката ни на морето.От близо 1 месец търся и все не мога да попадна на нашата оферта.Търся самостоятелна вила на морето ,близо до плажа с 4 спални и кухня.За около 160лв. на ден.
Преди няколко години бяхме на Свети Влас в виличките на брега на морето.И останахме много доволни,но собственика вече е продал ,а и тя е само с три спални.
Предварително се извинявам,че ви занимавам с това .

# 333
  • бургас
записче  Blush

главата на Мартин е сплескана отдясно  Cry след адски мъки се научи да лежи наляво, но мноого се притеснявам,дали ще се оправи,доста е ....  newsm45

в петък му сложиха ваксина и отново се разминахме без температура  Simple Smile малкия герой  Simple Smile тежи вече 7 кг

забравих да питам за захранването  Blush нямам време да прочета назад,сигурно е обсъждано затова ако не ви се занимава не отговаряйте  Simple Smile аз исках да го захраня след 5 месец,но мъника май дава зор,млякото не го засища  newsm78  тепърва започвам да чета за захранването,все не намирах  време  Confused всичко това ми е тъмна индия

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 20:51 от клеопатра.7

# 334
  • В две тъмни очички
Говорите за набиране .... хахах ето ви едно

Ето как моята мадама се грижи за коремната си преса  - прави всекидневни серии по около 100 пъти hahaha
Другия път ще я снимам как се хваща за памперса или за дънките , точно както казва Какче, голям смях пада ....

# 335
  • София
Добър вечер!

И Ади се набира постоянно. Не я спирам, считам го за упражнение, което е необходимо, за да й укрепнат мускулите и към шестия месец да може да седне.

Днес бяхме на консултация - 64 см (+4) и 6,300 кг (+650). Лошата новина е, че Ади продължава да кашля доста и че кашлицата е спастична Sad. Слава богу засега проблемът е в гърлото и гърдичките са чисти. Утре сутринта ще ходим да й вземат кръв  Confused. Купих й инхалатор (небулизатор) и започнах да й правя инхалации с физ. разтвор.

# 336
Днес тук вали.. да почна и аз като англичните с времето. Laughing В резултат -изтормозих си децата с тестове. Twisted Evil

Ноеми,и аз съм на мнение да пишеш тук за съветите от психоложката, на всички ще е интересно.

Леприкон, чакам те в Казанлък. Hug

# 337
  • София
Аз не казвам като тръгне да става да я натискам надолу , но смятам да не и помагам да го прави.Ако е трябва да се слагат от сега да седят щяха да казват от 3 ,а не от 6 месец.Но всяко дете е различно и само си показва кога да седи ,но не и на 3 месеца.То може да иска и да лази ще му позволите ли сега да го прави при положение ,че знаете че след време може да има последици които не ги пожелавам на никой.
Mоето мнение е същото. Яна много се надигаше, но ръце не съм подавала. И сега и на Иван няма да му подавам, нито ще го слагам полуседнал или каквото и да е там. Пълно легнало до 6м, после почвам да подавам ръце и яна за месец се научи да седи много стабилно.  Peace

# 338
Здравейте и добро утро.
Моят змей също се надига, както е показала Бубето, но в моите представи това е отлепване на главата от леглото и няма нищо общо със сядането. Както се казва- хляб има да яде докато седне  Mr. Green . И във връзката със хляба да се оплача - от 3 дни кърмата ми намаля драстично. Без причина от нищото. Сега сме и с добавка и това много ме здухва. Не знам какво да направя и си мисля, че процеса е необратим. Притеснявам се дали се наяжда и ... Абе да не ви занимавам .
Дано поне времето се оправи по-бързо.

# 339

Добро утро!  Hug

За набиране и сядане- Ивайла седеше самостоятелно на 5 месеца, което за мен си беше много рано, но не можах да я спра. По никакъв начин не съм я стимулирала, но въпреки, че беше направо тлъсто бебе  Laughing (само на гола кърмица) беше много подвижна и силна.
Шушулките не са толкова активни, колкото беше кака им. Особено Вяра- по-скоро е флегматична. Жанка е по- дебеличка, но по- жизнена...Обаче и двете не дават вид скоро да сядат  Thinking Даже и за набиране ни е рано , май...

Леприкон чакаме ви на "ДРЪМС"   superuu

# 340
Добро утро и от мен,

Тая сутрин, Ели нещо кашля  Tired уж щяхме да ходим на плуване, а сега ще ходим при педи  ooooh! ей да се оправя това време, че направо вече ми писна  #Cussing out

Камелия, не се предавай вземи си лактогонен чай, има страхотен ефект  Peace

Аз искам а питам тези, които ползват Калмата на Медела, не ви ли се струва, че капе от нея?

# 341
Докато пиша и Мила също правела кафенце  Hug

# 342
  • София
Добро утро,благодаря за кафенцата,тъкмо си пия моето Hug
Клеопатра,като му израстне хубава косица на Марти нищо няма да личи.
Мони също се набира като за сядане,но и аз смятам че това което правят децата без чужда помощ не е вредно,иначе подпиране и подаване на ръце-да,след 6 м. най-добре,ама то не е толкова далеч Simple SmileИначе наистина като седнат си е друго,почват да се заиграват,интересно им е да гледат и т.н. ноооо още малко и ще дойде и този момент Simple Smile
Жоржиана,дано Ели се оправя бързо Praynig
Алурия,дано при Ади всичко се оправи с инхалациите PraynigКакъв инхалатор си взе?
Камелия,обратим е процесът не се отчайвай,кърмете се често и всичко ще се оправи и хапвай,защото от нищо кърма не става,лактогенните чайове също няма да са излишни Peace

# 343
Айде добро утро

Четири дни изчезнах и после още един ми трябваше да ви изчета Simple Smile Ама успях, де.

За сядането, и бебан се надига самичък. Не иска да лежи, и се набира да гледа какво става наоколо. Това не ме притеснява. Доста далече е от сядането.

kamelia_petkova на мен няколко пъти ми е намалявала драстично кърмата (и сега съм в такъв период). Общо взето малко по-често сукане + лактогонен чай ме оправят. И аз съм давала добавка ако е много нервен, но за няколко дни като се нормализират нещата. Знам, че е индивидуално, но поне от опит знам, че не е необратимо. Гледай ти да си спокойна, това има голямо значение Hug

Jorjianaaa
много гадно това с кашлянето. Стискам палци всичко да е наред. (бтв при александра ли ходите? и аз след малко ще се отправям с бебан да плува)

Мерси за кафенцата Simple Smile Отивам да си направя едно истинско

# 344
добро утро а ние с РАЯ не сме спали ходихме на болницата  снощи и ни изписаха едни фермани капки за уши,очи,нос,осцилокоцинум,витамин ц и хапчета за зъбки уж всичко е от зъбите а тя милата от сополи и кашлица не може да спи.гърдите и са чисти само леко червено гърло.все гледа да захапе нещо.за сядането и ние се набираме и като се хване някъде и става тя е топче (8300гр) казаха че отговаря на 6-7 месечно бебе.за да го прави значи има сили всяко дете е различно моят син стоеше на 4 месеца сам ама е много жилав и сега нищо му няма

Общи условия

Активация на акаунт