Отговори
# 555
  • бургас
Ами не знам тея доктори дето ги препоръчват тея неща имат ли деца Thinking,но аз нещо не си представям да си оставя бебето да реве,а аз да си стоя в другата стая.С големия батко имах глупостта да го направя веднъж това и на втората минута вече го бях гушнала и ревех с него.Та повече по никакъв повод не съм ги оставяла да плачат. Naughty

и аз не бих си оставила детето да плаче въпреки че доста хора ми обясняват да не бягам при него веднага щом ревне,да съм го оставяла така щял сам да спре,изграждал характер и пр.  Stop не,благодаря

# 556
  • В две тъмни очички
Момичета, ние сега се прибираме. Фризьора мина чудесно, боядисана и фризирана, Лия беше страхотна, не и чух гласа. Гледкаше, заспиваше.

Видя ли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 557
Не ви ли е страх дали няма след такова откликване на секундата, че след време наистина ще свикне да получава това което иска незабавно и винаги ще иска всичко на секундата, след като знае, че с рев всичко се постига. Не казвам в никакъв случаи да се оставя да реве дълго, но когато вършиш нещо в момента в който бебето се разреве, да си го довършиш за една две минути, не да оставиш всичко и незабавно да се удовлетвори нуждата на детето.
Това са само размисли, мое мнение, всеки както си иска ще си гледа и възпитава децата  Peace
Племенницата ми така изисква всичко да става на секундата в която се е сетила, че иска дадено нещо, което е страшно изнервящо и недопустимо за мен.

Mr. Green Иии... моето се разрева, отивам  Grinning

# 558
  • В две тъмни очички
Христиана , съгласна съм с теб! Смятам,че трябва да се търси "златната среда" ! Като гледам и моята племенница и направо се плаша! За всичко се реве, тропа с крак , цупи се, заплашва и прочее! Но за това са виновни родителите й! Спомням си как тя не се отлепяше от ръцете на майка й, след това се започна "мамо ела", просто ей така без нищо, да я разиграва "искам тази супа, а не онзи" и като й се сипе от желаната супа да казва "няма пък да ям". И точно както ти казваш , всяко желание да се изпълни на секундата!......Всяка крайност според мен е вредна!

# 559
look_at_me, честита ви годишнина! 10 години са си бая време, евала!

а това за капризните деца не е ли и характер?
то че ще опитваме да ги възпитаваме е ясно, ама ако си е проклето хлапета проклето си е...

# 560
Здравейте и от мен Simple Smile))
От мнооого отдавна не съм писала, но гледах да следя какво коментирате/друг е въпросът колко успявах/. Та, понеже това е единствената тема, която успях да изчета до края, реших че вече мога и да се включвам активно.
От скромния си 3-месечен опит с гледане на бебе установих, че най-лесният начин за това е да се довериш на инстинктите си и да се вслушваш в желанията на бебето. Не, че откривам топлата вода, ама си намерих моят подход.
Иначе нашият човек преди 10-тина дни беше 7400 и 65 см. Вече сме само на АМ, ядем по 6 пъти на ден по  160 мл. Оги е навсякъде с нас, а ние излизаме често. Хубавото е, че тук вече е топло, а и като цяло заведенията не са задимени. Живот и здраве, за лятото сме му планирали и море и планина в България Simple Smile))

# 561
  • бургас
ние юни заминаваме пак в родопите и ще изкараме там колкото издържим,че баба и дядо искат да му се радват и направо немогат без него  Grinning биха 400км само да го видят за един ден с него а другите баба и дядо (свекърите) не го обичат май много много особено бащата на мъжо ми  Laughing

# 562
  • В две тъмни очички
то че ще опитваме да ги възпитаваме е ясно, ама ако си е проклето хлапета проклето си е...
Не знам до колко е до характер, ама като останем сами с племенницата ми и майка й я няма, става друго дете! Не се цупи, не се инати и не прави маймунджулъци! Ако се наложи да й се скарам изпълнява! В момента , в който си дойде майка й, се превръща в същото "зло"

# 563
look_at_me,честита ви годишнина!Много любов и поводи за радост! Hug

# 564
Не знам до колко е до характер, ама като останем сами с племенницата ми и майка й я няма, става друго дете! Не се цупи, не се инати и не прави маймунджулъци! Ако се наложи да й се скарам изпълнява! В момента , в който си дойде майка й, се превръща в същото "зло"
Бубе, все едно говориш за мен и моята племенница, абсолютно по същия начин е, а е само на 2 и няколко месеца, просто е страшна работа ooooh! . Не знам как я е гледала сестра ми, те живеят в Испания, но тя си я разиграва още от бебе. Когато тя беше на годинка отидохме на гости и малкото ревеше в полата на майка си и в същото време се обръща към нас и ни се хили злорадо, такива актриси по рождение са. И да отбележа още ходи в памперса, абсолютно съзнателно и напук, обича да подлудява околните, крещи като истерик и си прави каквото си иска с майка си. Жал ми е направо.

# 565
След няколко години друга песен ще пеете.
Нали знаете приказата за теориите и децата  Wink

# 566
  • Варна
newsm53 smile3521ТООЧНО!
Като една именничка-да благодаря за пожеланията и да взема да почерпя..

# 567
  • някъде
така е GrinningДокато София беше беби,четях много за гледането и възпитанието на децата.И постоянно се чудих на други родители как допускат грешки.Но когато Софи поотрасна и започна да проявява х-ера си,разбрах,че повечето книги са за камината.Неможеш да действаш по правилник,детето всеки един момент те хвърля в различни ситуации,в различнно настроение и ти трябва да реагираш всеки път според зависи.

# 568
  • Пазарджик
Добро утро!!!
Аз от снощи-24ч. съм ергенка ,ММ замина за Формулата.И хич не можах да спя Sadи още две нощи  така.Хич не обичам да съм сама/без него/
Вчера изпаднах в "нервна криза"реших ,че е крайно време да си купя нещо по мярка за обличане ,че сегашните ми седят като на парашутист,премерих няколко чифта дънки,блузи не посмях и се прибрах с покупки за децата, е това ме прави много щастлива.

Момичета ,сега е момента да се насладете на малките си душички,има време да показвате характер.Това което се случва сега в отношението ви с бебоците няма да го изживеете отново,дори  и с вторите ,третите и т. н деца ,всяко е различно. В момента те трябва да се чувстват в безопасност/защитени/,а това се случва когато усетят вашето тяло,вашата кожа и миризма.А за лигавите деца от страни нещата изглеждат по различен начин и аз съм си ги мислила тези неща,но осъзнавам ,че в очите на други жени и майки съм изглеждала по същия начин.

gali&presi със закъснение Честит ти имен ден!!!Много здраве ти желая!!!
look_at_me,честита ви годишнина!Много любов и поводи за радост!

# 569
Здравейте мами! Аз влизам от дъжд на вятър да пиша, но си сверявам редовно часовника с вас четейки. Имам чуденка и питанка, ако някой може да  сподели, ще съм благодарна. Та ...
От вчера следобед и през цялата нощ сме се кърмили с Рада на 1.5 - 2 часа - като новородено. През времето когато цицата ми не е в устата и, там са ръцете и по възможност и двете. Откарва по минимум половин час спейки и сучейки едновременно. Резултата в момента - тя е бодра и засмяна, аз смачкана и полуспяща  - ама това е друга тема. Ако някоя кърмеща мама и бебе минават през такова нещо моля да сподели. Предполагам че са зъби и не знам какво друго да правя за успокоение на беба освен да я кърмя така. Биберон не признава, не че аз и давам, вода никога не е пила, памперсите са пълни, ака си ок, наддава повече от добре - на консултацията на 18.04 резултата е +950 гр, +3 см което означава 6.950 кг и 63 см.

Общи условия

Активация на акаунт