Отговори
# 240
Честито на всички именници! Бенджи специални поздрави и честита 3-та месечинка! За анкетата отговорих - имам едно дете а искам три (надали ще имам тази възможност обаче  Sad ) Днес бяхме на консултация 5 900 61 см, казаха ми да си я кърмя все така и след 6-тия месец може да почнем със захранване, но ако си върви добре хич не го бързам. Този месец трябва да се връщам на работа, след една кофа сълзи реших да не се връщам а да си гледам бебето Simple Smile та сега стягам куфарите за България  Simple Smile.

# 241
  • Пазарджик
tuty1 къде в Пз има Томи Типи, че в каталога им не пише Rolling Eyes

Има в "Бимбото"-на центъра до сухите шадравани,не са много заредени,липсват доста неща.Последния път се наложи да си поръчвам от сайт .

Вие в Пз ли сте?

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!!!

leprikon  Hug

# 242
  • Пловдив
Честито на всички празнуващи днес   bouquet

Вчера бяхме на сватба - първо в църквата и гражданското само с бебо, после в ресторанта взехме и Виолета и настана малка лудница. Добре че след 2 часа ги дадох и двете на свеки, та и ние да разберем нещо от тая сватба. Ееее не седнах, що хора изиграх, ама сега ми си беше паднало, следващото излизане и без двете деца не знам кога ще е  Laughing

# 243
  • в Надежда-та
Не, на 20-ти ще пътуваме. Не сме решили колко ще останем. На 21 може да спретнем една среща ако искаш, само в 13ч. имам час за фризьор иначе съм свободна. Ти къде живееш? Ние сме на Стадиона (точно с-у входа на Манастира) Wink

# 244
  • Пазарджик
Не, на 20-ти ще пътуваме. Не сме решили колко ще останем. На 21 може да спретнем една среща ако искаш, само в 13ч. имам час за фризьор иначе съм свободна. Ти къде живееш? Ние сме на Стадиона (точно с-у входа на Манастира) Wink

Ще се радвам да се видим.Аз живея много близо до старата автогара.Но за мене няма проблем за мястото,където кажеш. Laughing

# 245
  • sofia
Бубе, да си жива и здрава и всички около теб!

На Авент ползвам 2ката от 1месец! Само за водичка или чай давам от биберон с една дупка

# 246
  • в Надежда-та
Супер, и за мен така Wink

# 247
бебеш, аз погачата на Дара я правих в http://www.petlence.com/ и съм супер доволна.

gucomecanka, ние ползваме чико и въпреки че дара е почти на 4 месеца сме си на първия, със следващия биберон се дави.

бимбим, времето, което те държи упойката зависи и от количеството й (мен и в момента ме държи, вече четвърти час, а обикновено ме пуска за 1-2)

и аз скоро ще наминавам към Пазарджик, че бабите ми дават зор да мачкат дебелото бебе Simple Smile
та ще кажа навреме де Simple Smile

# 248
  • София
Честито на всички именници  Hug Да сте живи и здрави   bouquet

Знам, че многократно е обсъждано, но нещо имаме малко слуз в акото от известно време, съпроводено с леко разстройство. Ще съм благодарна на мамите с опит да споделят  Peace

# 249
# 250
абе, и аз като Ноеми май съм избрала популярно име за детето си. все повече дари гледам напоследък. вчера дори и бившият ми шеф се сдоби с Дария. а е много гадно да имаш примерно трима с твоето име в класа.
вас това притеснява ли ви?

# 251
  • в Надежда-та
вас това притеснява ли ви?
не важно е, че името ми харесва Peace

Елч вие кога планирате ходене към Пз? И ти ли си от там Rolling Eyes?

# 252
ViFresh, родителите ми са от там. аз съм родена в софия, но навремето учителят ми по география казваше "откъдето са родителите ти оттам си и ти" Simple Smile иначе съм живяла само няколко месеца в пазарджик, но тогава още ходех на детска градина Simple Smile)))

# 253
Добър вечер!
Честит празник на всички празнуващи!
Ей,това време ме побърква-два дни вече е супер топло , а има ураганен вятър.Човек да не може да излезе  #Cussing out
Имам въпрос към рано захранилите мами,като предварително се извинявам ако е обсъждано-от няколко дни започнах да  давам сок от ябълка;педи каза като стигнем до 30 мл да започна и с ябълково пюре.Тъй като Калина плачеше от ваксините ,не можах да запомня какво ми каза точно.Та въпроса ми е-като започна да давам пюре започвам по 1л,после 2л и т.н.Докога да увеличавам така?Това пюре да го разреждам ли с кърма?Някаква пауза да правя ли между сокчето и пюрето?Като давам пюре,сока да го спирам ли?
Май станаха много въпроси,но...  Embarassed

# 254
Клече тва ми прилича на алергична реакция. Аз не че имам много опит де. Може да се наложи някоя диетка да спазиш, дано да е нещо еднократно.

Общи условия

Активация на акаунт