Отговори
# 300
Inka, сподели какво искаш, моооля.

то не че нещо искам конкретно, сега обикаляме за плочки и теракоти, може да кажеш някви магазини примерно. Иначе аз идеи много, ама все от чужди сайтове  Joy

ех, мацки Ема спи вече втори час отивам и аз да дремна, преди да е ревнала  Wink

# 301
I kakvo tolkova lo6o namirate v ovnite, 4e taka se tuhkate?

Vse zabravqm da proverq ascendenta na moeto vodolei4e.
 A puk az sum oven sus skorpion Simple Smile   

# 302
Ноеми , много яко клипчето  Laughing
Преди време говорихме за опитите за сядане на мъниците-мислех че ще поотшуми,ама не.С всеки изминал ден все повече и повече се набира.Без значение как е поставена-от легнало положение се надига на поне 45 градуса,а ако леко е повдигната или в нечии ръце направо сяда.  #Crazy Незнам вече какво да я правя.Споделете как процедирате с този "проблем".

# 303
Ноеми, споделяй тук какво ти е казаха психоложката. Мисля е интересно за доста хора и в никакъв случай не е спам.

# 304
  • Пловдив
Ноеми, споделяй тук какво ти е казаха психоложката. Мисля е интересно за доста хора и в никакъв случай не е спам.

newsm10

# 305
инка, аз имам добър астролог, ако искаш ще ти метна координати на лични. и противно на мнението на нощни цената си е ок.
бебеш, защо не трябва да се прави хороскоп на хлапе под 3 г.? променят се планетите ли що ли Wink
между другото и моята е козирог с асцендент козирог, което доста ме притеснява...на двама родители стрелци...

бонболина, и мен пустото сядане ме шашка. дара се вдига на 90 градуса и от легнало положение вече. а лекарят категорично ни забрани да сяда "поне до 5-ия месец". но аз определно не мисля, че има какво да направя...

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 14:21 от Елч

# 306
  • Пазарджик
newsm10

# 307
  • София
Клече, аз да не спамя, щото доста писах  за нашия проблем, ние ходихме на сумати най-различни лекари и вероятно сме с алергия. Но доколкото знам, щом е само слуз почти е сигурно, че нещо дразни малкото стомахче и трябва да хванеш какво точно и после вероятно при захранването много да внимаваш. Ти кърмиш ли или си на АМ?

Само на кърма сме, но слузта и разтройството започнаха, откакто сме на Велинград. Дано да е от промяната  Thinking

Харесва ми идеята за хороскопите, нищо не пречи да се направи  Peace

нани  newsm59 newsm67

# 308
Inka, сподели какво искаш, моооля.

то не че нещо искам конкретно, сега обикаляме за плочки и теракоти, може да кажеш някви магазини примерно. Иначе аз идеи много, ама все от чужди сайтове  Joy

ех, мацки Ема спи вече втори час отивам и аз да дремна, преди да е ревнала  Wink
Ние в момента правим баня и най-добри оферти ни дадоха в магазин Баня +  имат и сайт.Правят безплатен проект ако си купиш от тях плочките.

# 309
Чета ви ,че говорите за сядане , аз не мисля да слагам Ванислава да сяда поне до 6 месеца.Едно 3 месечно бебе не може да иска да иска да сяда и вие да сте бесил ни към това . Това не мога да го повярвам.Моята лекарка ми каза ,че момичетата трябва да започнат да сядат след 6 месеца заради таза който трябва да се пази при момчетата към 5 месеца.Но всеки си преценява какво да прави с детето си.
Имам пример пред се беси от ранното сядане на едно детенце което 2 годи беше само по болници и в локсацинонни колички.

# 310
Елч, искам и аз координатите на лични, плийззз
Леле, как така сяда от легнало положение Shocked Голяма акробатка твойта Даринка

Марти се набира, но успява да седне само когато е в полулег в скута ми.
Клечо, може нещо от водата да е.

# 311

и аз съм така  Mr. Green

# 312
krissia, интересно ми е какво си представяш, че можеш да направиш, когато бебето ти поиска да седне и започне да се свива? ще го овържеш с каишки за леглото? или може би ще го повиеш?
аз също не слагам дара седнала НИКОГА, дори вече и полулегнала избягвам да я поставям, но тя се напъва и от легнало положение и ако мислиш, че може да се натисне надолу - не, не може. да не говорим, че едва намерих нова (трета поред) активна гимнастика, на която не достига играчките, защото иначе ги хваща и ги използва като халки и се набира по тях.

# 313
  • София
Елч, подкрепям мнението ти. И на мен ми е странно като каже някой, че не трябва да се слага дедето да седи до 6-тия месец. Ми то нарочно е ясно че не го слагам, ама той се набира и сам. Хваща се за панталоните и се надига. Просто децата са различни. А и май бях писала какво каза Алексиев в Предаването на Гала, относно това дали може да се причини нещо, като детето се слага да седи. И той отговори отрицателно, като уточни че щом е след 3-тия месец нямало страшно.

# 314
Аз не казвам като тръгне да става да я натискам надолу , но смятам да не и помагам да го прави.Ако е трябва да се слагат от сега да седят щяха да казват от 3 ,а не от 6 месец.Но всяко дете е различно и само си показва кога да седи ,но не и на 3 месеца.То може да иска и да лази ще му позволите ли сега да го прави при положение ,че знаете че след време може да има последици които не ги пожелавам на никой.

Общи условия

Активация на акаунт