Отговори
# 345
  • София
добро утро а ние с РАЯ не сме спали ходихме на болницата  снощи и ни изписаха едни фермани капки за уши,очи,нос,осцилокоцинум,витамин ц и хапчета за зъбки уж всичко е от зъбите а тя милата от сополи и кашлица не може да спи.гърдите и са чисти само леко червено гърло.
Дано много бързо да се оправите Praynig
Божке,Дарис в На кафе с Гала в какво чудо са я сложили да се люлее CrazyЩе говорят за недоносените бебчета.

# 346
Добро утро!
Благодаря за кафенцето, и за двете!
Жоржиана,дано Ели се оправя бързо
Алурия,дано и при Ади всичко се оправи.
Наска, стискам палци да е от зъбите.

И Кали се набира, но не чак да става сама от легнало положение. Когато я взимам се наддига, ако е в полулег също се набира. Аз не я насърчавам и не и помагам.
И зъбите напредват с бясна скорост, слюнката направо се излива от устата и  Mr. Green , гумираните лигавчета подгизват за половин час максимум.

Наска какви са тези хапчета за зъби, аз съм чувала само за гелчета.

# 347
  • София, Лагера
Добро утро, мацки!

Тервел също много се набира да сяда и от доста време количката му е под някакъв ъгъл. Ама той е и по-голям  Wink Започна от доста рано, като се напъваше повръщаше обилно и накрая кандисах. Док каза, че ако бебето не е готово, ще си покаже само - ще се свлече.

Камелия, и аз да си кажа - лактогонен чай, повече вода и по-често на цица. Също и намирай време за почивка, макар че в това шиб..но време човек освен да лежи... Не се сдухвай, всички кърмачки преминават през това по няколко пъти  Hug

...главата на Мартин е сплескана отдясно  Cry след адски мъки се научи да лежи наляво, но мноого се притеснявам,дали ще се оправи,доста е ....  newsm45
Главата на Марти тепърва ще расте. Ще се оправи!  Peace Пресиян така се беше сплескал, че на пъпеш мязаше, ама ей го на - оправи се и си е много хубав даже  Heart Eyes Flutter

Имам въпрос към кърмачките: Докога мислите да кърмите бебоците нощно време?

# 348
  • Пазарджик
Добро утро!!!
Благодаря за кафенцата!

Жоржиана,Алурия,Наска,  Hug бързо да се оправят шушките

И да кажа ,че с ПИК също може да проверявате за плащането на "майчинството"

# 349
Много ми е мъчно за тези недоносени бебенца,дето ги дават при Гала  cry
Като гледам в какво състояние е кувиоза  ми идва  да  #2gunfire всички отговорни за липсата на нова техника.Много ни е зле държавата,хем ниска раждаемост,хем лекарите търсят средства чрез телевизията!Ужас!

# 350
Ей тази майката на Дарис в "На кафе" много ме дразни никога не дава думата на гост майката тя все е компетентна.А за недоносените да ни пази господ да не изпадане на тези апарати защото не знам какво бих направила ако ми сложат детето в един такъв кувиоз.

# 351
Привет и от мен.

Имам въпрос Simple Smile

1. В кенгуру удачно ли е да се носи бебето, след като все още му е рано да сяда?

Ноеми аз кърмя към 4-5 сутринта, но Калоян сам си направи такъв режим. Не знам дали 4 часа се води още нощ или вече е сутрин. Очаквам за в бъдеще да увеличи нощната пауза. Засега през нощта спи около 7 часа. За денонощие има 6 хранения.

# 352
То не само майката на Дарис,ми и Гала все разводнява ефира,пркъсва госта,изказва се неподготвена...много ме дразнят понякога,но ги гледам с надежата да чуя все пак нещо полезно!

# 353
  • В две тъмни очички
Добро утро девойки  Hug

Минавам само да ви изчета и изчезвам,че пак писане ме чака  smile3529

# 354
Имам въпрос към кърмачките: Докога мислите да кърмите бебоците нощно време?

Докато искат  Peace
Каката почти до последно (кърмих я две години без две седмици) имаше по едно нощно кърмене- надали е било глад, по-скоро навик, или защото и миришеше на цица- спеше при мен Simple Smile Пробвах да и откажа, но надаваше такива викове, че бързо се отказах Simple Smile
Вяра вече спи по цяла нощ, предполагам, че по време на зъбоникненето ще се възобновят при нея нощните кърмения  Thinking но не е задължително. Като цяло е по-спокойна, по-леко изкара коликите от Жането.
Жанката  все още има колики, нощем суче 1-2-3 пъти...

# 355
Гала много ме кефи като не е подготвена и компетентна по някакъв въпрос започва да гледа жално и да мига, и да мълчи Joy
Тези мадами от чужбина защо ги пускат, те не са лекари. Със същия успех могат да направят справка и в интернет или да питат гост лекарите, те ходят по конференции и знаят какви са практиките в чужбина.
Ох миличките какви са малки човечета, да не дава господ на никой да види детето си в кувьоз. Сега като се сетя как треперих около серклажа ми, още не мога да повярвам, че износих до края.

При нас нощното хранене отпадна някъде на 3 месеца и малко. Сам си го изработи този режим, никога цица не съм отказвала.
Първите месеци имаше хранене в 2 и в 4-5, после само едно към 3-4 и накрая отпадна. Сега спи половин час около 8-9 вечерта, после беснее до 11.30-12 и отнася плувката до 8 сутринта, към 8-30 е първото хранене. И през деня имаме 5 хранения

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 10:36 от look_at_me

# 356
Здравейте.И ние все още сучем през нощта. Към 5- 5,30. Но Вики заспива в 9-9,30. . Поне засега не смятам да се мъча да я отучвм. Според мен сама ще се откаже.

# 357
  • София
Добро утро,

Аз имам един "рус" въпрос към майките на момиченцата.
За лятното време Йоана има няколко разкошни рокли, които смятам да обличам. Сматам да я пускам по боси крачета като е топло, но се чудя - слагам памперса, после обличам рокля, обаче не трябва ли нещо да държи тоя памперс? newsm78 Има ли някакви гащички за толкова малки бебета? нали ме разбирате - идеята е да е с рокля, ама май не може само по памперс отдолу, нали?

За кърменето - когато спрях Мотилиума, кърмата ми пак намаля драстично и Йоана почна да суче през час през деня и през два часа през нощта. Започнах пак хапчетата и нещата се нормализираха, въпреки че под 10 хранения на денонощие не можем да паднем. През нощта яде веднъж или два пъти (зависи дали има хранене около полунощ - ако има, тогава яде чак към 6 сутринта, но ако няма, се буди нощем да яде).

# 358
Добро утро,

Аз имам един "рус" въпрос към майките на момиченцата.
За лятното време Йоана има няколко разкошни рокли, които смятам да обличам. Сматам да я пускам по боси крачета като е топло, но се чудя - слагам памперса, после обличам рокля, обаче не трябва ли нещо да държи тоя памперс? newsm78 Има ли някакви гащички за толкова малки бебета? нали ме разбирате - идеята е да е с рокля, ама май не може само по памперс отдолу, нали?

За кърменето - когато спрях Мотилиума, кърмата ми пак намаля драстично и Йоана почна да суче през час през деня и през два часа през нощта. Започнах пак хапчетата и нещата се нормализираха, въпреки че под 10 хранения на денонощие не можем да паднем. През нощта яде веднъж или два пъти (зависи дали има хранене около полунощ - ако има, тогава яде чак към 6 сутринта, но ако няма, се буди нощем да яде).
Има някои рокли с много сладки гащички, а иначе мисля , че в детските магазини има все някакви малки гащички.

# 359
  • София
Кърмя все още на поискване нощем,това ще рече от два до 5 пъти горе-долу в часовете от 12 до 7 сутринта.Засега не ми е на дневен ред умишленото отказване,по-нататък ще го мисля ако не ес откаже сама,чак след 6-7месеца вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт