Януарчета 2008 (тема 125)

• 77 151
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Дама, след вирус ли стана пневмонията?Съжалявам за неприятните преживявания.
Преди месец каката ми изкара един вирус с почти 40гр и кашлица след това- двуседмична.Изкара го дори и без лекарства.При баба ми същия вирус стана на пневмония.
Дая от малка е със задна хрема, често се проявява.Педиатърката ни постоянно твърди , че е трета сливица, и ми намеква за вадене, но аз съм твърдо убедена, че няма да я вадя.

Приеха ни на детска във Франция, но аз пък сега се отказах да се връщам септември.Намерих и тук една чудна детска градина.

# 106
Дамче, бързо да се възстановява Алекс, а на Косе секрета да е без растеж!
Мари, би ли споделила коя е тази чудна детска градина?
Ние си имаме баба шарка вкъщи  #Cussing out. Първо я изкара Николаята - много леко, без температура и с малко пъпки. Точно две седмици по-късно се опъпчи и Кати, но тя я кара в пъти по-зле. Горкото е в пъпки от глава до пети и ми вдига висока температура.
Аз морето го резервирах още април месец и се надявам да не съжалявам ужасно много след него. Ще сме в комплекс Гранд Хотел Варна на ол инклузив премиум от средата на август. Избрах го най-вече защото има доста детски атракциони, детско клубче и аниматори на български, които са включени в цената.
Много се надявам след почивката аз да нямам нужда от почивка, че и моята Катрин като наборката си е голям бяс.

# 107
Дамче  Hug Бързо да се оправя батко Алекс.
Никитали  Hug Бързо да се оправя Кати  Hug Аз съм чувала, че на тази възраст по-трудно карат шарките  Confused
Ние морето сме го запланували август, 2 седмици на вилата на северното черноморие. Тишина и спокойствие, там сме си вкъщим така че за мен няма да е голяма почивак...
Мечтая си за АИ, дори и за 2-3 дни, без децата...  Whistling

Момичета, започнах да давам на децата от продуктите на АкваСорс, Сега започнахме програмата "Лесно начало", а след това превантично коластра и водорасли. Продуктите са малко скъпи, но сило прехвалени от майките около мен, който са започнали да дават.
Вие имате ли впечатления от тях, някой давал ли е?

# 108
  • София
Люси,аз давах водорасли и коластра.Децата се чувстваха добре и в интерес на истината не са боледували,но педиатърката ни е категорично против всякакви добавки от този вид,малко ме наплаши и аз повече не съм давала.

# 109
Никитали, детската е при нашите, съседния град е Лясковец- там беше форумската среща преди време.Градината е с външен басейн , с параклис , много ми хареса, държавна е.Единствения недостатък е , че ще трябва всяка сутрин да я карам , но пък не ни е далече.
Бързо да се оправя Катето Praynig
За почивката, и аз нашата я резервирах от април, излезе ми по-ефтино с ранна оферта.
Слънчи, и аз започнах Дая с коластра.Какво е мнението на педиатърката ти?

# 110
Аз не смятам да казвам на педито за продуктите. Като знам с каква лека ръка изписва на Стефан сироп след сироп без ефект...натрових си момчето, а той ми е с алергична кашлица и пред астма...Да не говорим тази зима колко АБ му предписаха, пак без ефект. Минават на коластра и хомеопатия, при педката само за мерки и теглилки.

# 111
И аз давам коластра и зелена енергия заедно, доволна съм.

# 112
Дама, съжалявам  Sad, това в резултат на възпаленото уше ли стана?

За коластрата и зелената енергия ние и друг път сме се "препитвали" и помня, че имаше най-разнопосочни мнения: от много съм доволна, до не видях кой знае какъв ефект.

Само припомням, че коластрата от ай-херб е на много по-ниска цена и съвсем приемлива на вкус.
Относно алтернатива на зелената енергия -миналата есен купих едни зелени водорасли (спирулина) и като се сетя - добавям в някой крем.
За лесно начало, лунна и слънчева енергия не мога нищо да кажа, но имаше добри отзиви.

И като казах за коластрата - Вей, ако правиш поръчка от ай-херб в близко или средно-срочно бъдеще , може ли да ме включиш с една опаковка от онази, вишневата? Предварително благодаря  Simple Smile

И ако не заредят с Ескимо ще се посъветвам с теб какво да давам на негово място

# 113
          За зелената енргия мога да кажа за себе си как действа, защото я пих в продължение на година и половина и не съм се разболявала, въпреки епидемиите. А и кърмата ми не спря въпреки стресовите които имах. Препоръчвам я.
           А знаете ли дали има ескимо или подобно което е за деца , но на капсули?  Не смея да и давам много от това за възрастните, но тя не го иска детското което е течно.

# 114
  • София
jovana най-разпространени сред аптекарите са звездичките, но са с аспартам и аз лично не бих ги давала на детето.
Рибчо на Абофарма са най-обикновени перлички, но се водят за деца.
Във вид на бонбонки са на Борола рибките и на мултитабс бонбонките.

# 115
  • В сънния Люлин, прибулен...
Блу, ще трябва в близко време да пусна поръчка, една приятелка ми иска едно рибено масло на капсули в голяма опаковка от 500 капсули, аз също имам някои дреболии за поръчване.
Някой ако иска нещо, да пише, НО само ако е сигурен, че бързо и експедитивно може да се организира предаването на поръчаното. Имам още в мен една опаковка от пастилите РР на д-р Бах.
Аз ти препоръчвам ето това
Аз лично съм го поръчвала преди година и не ме е притеснявала тази граница от 4 год. във връзка с препоръчителната дозировка, бях намалила дозата тогава, макар че не мисля, че може да се предозира в смисъла, който се влага, когато става дума за мастноразтворими витамини. По принцип както децата, така и възрастните се нуждаят от определена пропорция на омега 3 и омега 6 - противовъзпалителни (ленено масло, масло от пореч, зехтин, рибено масло) и провъзпалителни ейкозаноиди (жълтъци, слънчогледово олио и животински мазнини). Ако противовъзпалителните дойдат повече - както при децата, така и при възрастните, това може да доведе до трудно съсирване и разреждане на кръвта. Това е единствената "опасност" при децата, която не смятам за реално осъществима, особено за деца, които ходят на градина и които са на обща храна.
Давала съм със спринцовката на панадола. Същото нещо го има и с аромат на лимон
Не съдържа вит. Д3 като Ескимото. Апропо, него също го има в айхърб, но горното е много по-добър продукт според мен и според други хора от темата за айхърб тука, в бгмамата.

Jovana, има eскимо за възрастни на малки и лесни за гълтане перлички. Просто съблюдаваш дозировката, едно и също е. За разлика от детското НЕ съдържа вит. Д3, което е плюс в този сезон.

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 14:33 от veihaivei

# 116
blueeyes, аз му давам от тези рибки на Vitabor:
http://www.bulinfo.info/products/view/282/

# 117
Здравейте,
не съм писала отдавна домъчня ми за Вас, повечето вече сте във фейсбук но там някак не е същото поне по обсъждането на различни теми.
Ние сме ок, Саши е ваканция то началото на месеца, през деня с баба му се гледат. Напоследък е в особенна фаза, съблича се и се сетете какво си пипа  Embarassed Това ли е етския пубертет?
Купихме си с половинката колела със столче за детето на моето и почти всяка вечер караме. Ние се кефим а мъника се отегчава защото е вързан и не може да мърдоли.

Люси, защо си започнала да даваш лисно начало на децата. То е за почистване на стомашночревния тракт, при тях все си мисля, че е рано. За коластрата и зелената енергия съм ок, аз също ги пия но лесното начало ми се струва излишно при децата Sad
Не е вредно, ще ги регулира. Проуктите на се прехвалени а добри затова толкова майки ги дават Simple Smile

Лека нощ Simple Smile

# 118
Здравейте и от нас  Simple Smile
Ние сме на село при баба и дядо вече 20 дена. Играят от сутрин до вечер на вън и задължително си хапват по сладолед. Племенника също е тук( с 40 дена разлика са с Миша ) и е много весело  Laughing  Crazy ту си играят мирно и кротко, ту се поскарват и отварят по едни гърлища  Simple Smile)) Ина че интензивно карат колела.
Коластра и зелена енергия сме взимали за каката и нямаше особен ефект.

# 119
  • София
Дама, след вирус ли стана пневмонията?Съжалявам за неприятните преживявания.
Честно казано не знам. Вероятно е след вирус но при него в този период е обострена и алергията му и е атакуван имунитета му. Предполагам се насъбраха нещата. Дълго време беше и със спазъм и това съвсем усложни ситуацията. Иначе сега вече е много по добре.
Но пък сега Костадин го мисля. Изследването на гърления секрет е ОК но пък не е добре. Постоянно има някакъв секрет назад, все подкашля по леко, прокашля се постоянно и му се насъбирва секрет и като говори чак му пречи. Сополи има малко но пък са зелени и засъхват на корички. newsm78 Сутрин има и лош дъх.... Tired

Общи условия

Активация на акаунт