Ние смекупили тротинетки за двамата На Светльо за възраст 6+ а на Лъчезара с две колелаотпред и разбирасе картинка Hello Kitty
....децата наистина са най-голямата ни упора и смисъла...

..сега като се събуди, ще и обяснявам. Остава варианта- почасово...там да видим септември може да има късмет.

Даже не дават да се изрича тази светотатствена дума. 
Ама познайте за колко ми я продаваха...15 ЛЕВА!!!!! Пазарих се и я взех за...12. 
но ето ни.Маги е станала много отворена и често ми се случва да се червя с нея,както си седи спокойно и изведнъж почва да вика "Виж го този с каква шапка е" (примерно).А също като види някоя баба и вика Баба Яга,а Калина нали копира всичко ,веднага почва да приглася

в неделя, на един пясъчник едно дете на 4 г. взе от ръцете на Дара едно камъче. аз не обичам да се разправям
ако се забавляват заедно, то е примерно да се смеят с глас докато ядат и са им пълни устите, или както днес сутринта примерно ги оставих за 1 минутка и Емо дал на Дара да пие вода от обикновено шише, всичко мокро, тя подгизнала, ама и двамата супер доволни
ама си личи, че се обичат, де 

и ние бяхме на Детския панаир, Лъчи много се забавлява, а пък аз доволно изгорях 
Много ми е кофти така да ги деля,но ако трябва да сме с двете по-добре да си седим вкъщи.Иначе Маги вече планува какви кофички ще си взима ,какъв пояс иска
, да му мисля другото лято

Препоръчани теми