Януарчета 2008 (тема 125)

• 77 143
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
stelt77 , не никой не ми се обади, но получих потвърждение на е-майла, че е приета поръчката.

Катёнок , ще кача снимка   bouquet

Имам въпрос към Духче - Помня, че преди време се коментираше използването на антибиотични капки за очи, които лекарите предписват за нос. На Михаела и изписаха точно такива капки в комбинация с едни други и разни боаронски топчета за продължителна задна хрема и понаболяващо я ухо. Мина и за бързо. Но какво му беше лошото на капките за очи, които се слагат в носа?? Освен, че не пише в листовката, че са за нос .. Но като чета лекарите масово ги използват така..

# 526
  • Варна
Стелт, и на мен никой не ми се обади, само потвърждението на мейла. Ще стане ясно тези дни  Laughing

# 527
Здравейте,
радвам се че има голямо раздвижване в темата. На мен нещо не ми се пише ама си Ви чета. Нямам кой знае каво да споделям, ежедневието ме побърква. Кристиян беше с пневмония, вече е почти здрав, на градина ще го пусна чак март, не ми се рискува още, ще се гледат с баба си. За разкош и аз бях болна с Т, но за два дни си стъпих на крака. Скуката е голяма в този сняг и студ, нямам търпение да дойде пролетта и да се пораздвижим и разнообразим малко.
В момент единственото ми разнообразие е курса по испански, който започнах Октомври.
"Бърборино" си го поръчах, но по куриер, никой не ми се е обаждал, имам само e-mail за потвърждение.
Не мога да вляза в албума, май е сменена паролата, някой може ли да ми я прати.

# 528
  • Бургас
Не е сменена паролата, просто сайта е станал супер бъгав. Опитай да стигнеш до албума стъпка по стъпка. Влез с потребителско име и парола. След това отиди на "Профил". Най-първия албум горе вляво, е този, който ни трябва. Успех!  Hug
Ако не стане - прати ми снимката на имейла.

# 529
А така... А аз на имейла нищо не съм получавала...  Crossing Arms  Ще им звъня...  Rolling Eyes

# 530
  • Пловдив
Много бързо действат Фют - вече получих пратката  Peace

# 531
Ханна, относно капките за очи, проблема е ,че лигавицата на носа е богато кръвоснабдена и ако детето е алергично може много бързо да се разгърне алергичната реакция. Поради богатото кръвоснабдяване също е много опасно и да се слагат капки с адреналин, защото може да се засегне сърдечната дейност. Всяко лекарство си има специален режим на употреба, правят се дългогодишни проучвания относно дозите,приложението и профила му на безопасност. Щом не пише,че може да се слага в носа това директно означава,че някой си прави експерименти.Как определя дозата и т.н.
Друг е въпроса,че реално носа и окото са свързани със мъничко каналче и реално част от капките за очи попадат в носа, но това което попада е нищожно малко.
Друг сериозен проблем който може да възникне и развитието на резистентен щам бактерии, който би могъл да създаде проблеми.
Това хипотетично са възможните лоши сценарии. Човек обаче е издръжливо животно и такива реакции са рядкост. Мен са ме учили да не предписвам на дете нищо друго освен физ.разтвор.

# 532
Днес и аз получих Бърбориното, благодаря на Ханна, успях да ги поръчам по нейния начин с наложен платеж по български пощи. Оказа се,че само един брой ни се повтаря,явно не сме се престаравали с купуването.

# 533
Само аз нищо още не съм получила  Rolling Eyes

# 534
  • Варна
Аз забравих да пиша, получих ги на другия ден с БГ пощи.

# 535
Здравейте  Simple Smile
Лейди Фил и аз поръчах списанията/ по начина на Ханна/ и още ги чакам.
Много ми е приятно,че темичката се раздвижи .

# 536
  • Пловдив
Духче , благодаря за инфото за капките. Не знам защо ги изписват тогава, щом не трябва ... Факт е обаче, че в нашия случай помогнаха. Докторът уши-нос-гърло беше готов да предпише, дори написа в рецептата антибиотик, но като разбра, че досега не е пила никакъв такъв реши, че може да го спестим. Та се оправи с капките за очи и боаронски топчета.

Сега в групата в градината има варицела. Очаквам включване  Rolling Eyes
И още един въпрос. Аз съм карала варицела. Възможно ли е да заразя колежката ми, която не я е карала?

Коментираше се преди време гледането на филми. Никак не е за хвалене, но филмите у нас са на почит .. Страшно много филми е изгледала..И то не от кратки серийки, а дълги пълнометражни филми. Баща й има голям принос в това  Crossing Arms Записва ли записва всякакви филми ... ужасно много станаха .. на Дисни, Пиксар, японска анимация, Хари Потър и т.н. най-големите страхотии и чудовища са най-желани. Най-тъпото е, че за момента е любим филма за семейство Симпсън  ooooh! та речникът й се обогатява с тъпотии, но пък голям смях пада  Simple Smile Още нещо за мое порицание е, че позволих да гледа първия епизод на Легендата за Испания, защото и аз исках да го гледам ... И оттогава все го чака този филм - отново никак, никак неподходящ  Embarassed
На компютър почти не сяда. Пуска отвреме навреме любими клипчета и няколко игрички. На ipod играе подбрани образователни игри и това е.

Обича много да рисува. И забелязвам голям напредък, направо с дни стават все по-интересни рисунките й. А преди половин година ми се виждаше, че точно в рисуването не се справя, сравнявайки я с дечицата от нейната група, където са набор 2007.

# 537
  • Бургас
Ханна, тъкмо вчера си мислех за вас, как е Миша, дали е оздравяла вече  Hug

Аз също исках Духче да сподели, какво ти е мнението за Вит.С и Калциевият Глюконат на ампули  Rolling Eyes
Нали са разтвори за инжектиране, а ги изписват за пиене - проблем ли е?

Ние още сме в грипната серия - вчера ММ слегна. И аз имам неприятни симптоми, явно, ще ме повтаря ooooh!

Списанията ги получих на 16-ти Thinking

Валя, къде се изгуби пак? Дай знак, че си по-добре Peace Heart Eyes

Имаме цели 5 снимки за колажа  Shocked Качвайте де, не се стискайте  Mr. Green

# 538
Здравейте!

Кате, какво те притеснява за ампулите?КГ не съм давала, ама вит Ц течен моите много харчат Mr. Green, особено Дарена.

По повод филмчетата, напишете в Гугъл "скрити послания във филмите на Дисни" и предполагам, че бързо ще въведете строги мерки за ограничаване Confused

Ама аз ли трябва да отида в пощата или да чакам да ми дойде известие?Това по повод Бърборино.

# 539
И вкъщи ползваме само вит Ц на ампули... По-лесно се усвоява от организма и не дразни стомаха, така както хапчетата...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт