Януарчета 2008 (тема 125)

• 77 145
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Валеееее  Hug. Останах без думи  Cry.
Ани, а при вас пък как можа да се завърти този вирус Sad. Да ми пазиш бебенцето  Heart Eyes и скоро да четем хубави новини!
Фил, и около мен все някакви черни новини и аз започнах да се сдухвам. А и тази гадна и продължителна зима допълнително ми скапва настроението и вече съм в преддепресивно състояние. Да свършва вече, че не се издържа   #Cussing out.
Иначе за разнообразието - аз след 10 дни тръгвам на курс по юридически английски и няколко месеца ще имам разнообразие. Освен това сериозно се замислям като се постопли да започна да ходя в обедната почивка във фитнеса до офиса в обедната почивка. И веднъж седмично да е си е пак някакво раздвижване, а аз съм се наточила на поне 2 пъти.

# 511
Вале, какви работи чета, бе момиче!
Ние те мислим за варицелна, а ти...
Дано да се оправяш вече! Hug
И да подмине дечицата!

# 512
  • София
Честит Свети Валентин и/или Трифон Зарезан!

Бъдете много обичани и обичащи, заредени само с положителни емоции!!!

Вале, лелеее!  Hug Добре, че вече се пооправяш! Дано ги прескочи децата, че много страшно звучи тая болест! Praynig
Ане, как успя и ти да се разболееш!  Hug Скоро да се похвалиш, че си по-добре! И понеже питаше за разнообразяване, докато бях бременна и двата пъти много добре ми действаше йогата за бременни. Ако искаш пиши на ЛС да ти дам координати на студиото. Направо се чувствах като нов човек след всяко занятие. Със сигурност ще ти хареса.

# 513
  • Бургас
Ей, Валя, недей така, момиче. Бързо се оправяй!  Hug Hug Hug

Ане, оздравявай и се пази повече  Hug Hug Hug

Аз с никакво разнообразие не мога да се похваля. Ксения през седмица я водим на театрални постановки. Това е. Все още не мога да свикна с това, че отново ходя на работа. Не съм се "ошлайфала", така да се каже...по-нататък ще борим еднообразието  Rolling Eyes

Комплект от 12 бр. "Бърборино" за миналата година

# 514

Препоръчвам го с две ръце...  Peace   Купувам го на баткото още преди да навърши две години - все намирахме нещо интересно за четене и за обясняване, въпреки че е от 4-годишна възраст на децата...

# 515
  • София
Катёноче, много мерси за Бърбориното!  bouquet От кога дебна да пуснат тоя комплект. Вече за н-ти път разглеждаме старите броеве и все са й интересни.

В момента и аз не мога да се похваля с интересни странични занимания. От скука и покрай принудителния домашен арест с двамцата вкъщи, нещо напоследък съм се разкулинарствала. Уж за да им разнообразя менюто на децата с нови и здравословни закуски, десерти и манжи, а накрая аз омитам "произведенията".  Embarassed

# 516
  • Варна
А Бърбориното от сайта ли го поръчвате направо? Щом го хвалите, и аз ще взема да купя, тъкмо и за двете ще има по нещо интересно  Laughing
Допълвам - май с БГ пощи е най-евтино, така поръчвал ли е някой?

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 18:03 от Alexandra

# 517
  • Бургас
Да, Алекс, точно така поръчах аз днес, безплатна е доставката с БГ пощи. Ще ми ги пратят с наложен платеж и ще платя в пощата, като ги взимам.

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 22:35 от Катёнок

# 518
Да, Алекс, точно така поръчах аз днес, безплатна е доставката с БГ пощи. Ще ми ги пратят с наложен платеж и ще платя в пощата, като ги взимам.

Сигурна ли си, че така си го поръчала?  newsm78  Колкото пъти кликна на Български пощи, толкова пъти опцията "наложен платеж" ми се изключва... Остават "пощенски запис", "банков превод" и "онлайн плащане"...  Rolling Eyes

# 519
  • Бургас
И аз го забелязах това! Да ти кажа, не знам какво точно направих, но е факт, че след половин час ми се обади една кака. Пита, дали града, в който ще чакам пратката е Бургас, защото съм била отбелязала София, пък съм писала пощенския код на Бургас  Laughing Питах я дали ще пратят списанията с наложен платеж по пощата, тя подтвърди... Whistling

# 520
И аз тъкмо ги поръчах, мерси Катенце! Heart Eyes
Ама и на мен опция да платя с наложен платеж в пощата не ми излезе, сега ще търся де е клона на тая пуста банка в Русе Rolling Eyes

Болните да дават отчет как са! Naughty

# 521
  • Пловдив
Здравейте!  Hug

Миналата година получих Бърбориното по куриер. Тази година отбелязох БГ-пощи.
Значи да ви кажа как стана при мен да ми е активно наложен платеж.
Попълвате си всичко, без да кликвате на начин на плащане и си натискате Потвърждавам поръчката.
Дава ви грешка, че не е чекнато нищо, но вече в новия прозорец може да се отбележи наложен платеж  Peace

# 522
  • Бургас
Качвайте актуални снимки на Януарчета за нов колаж Heart Eyes

Скрит текст:
За по-лесно, може и на мейла ми да ги пращате: katenok@abv.bg

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 16:25 от Катёнок

# 523
  • София
Кате, ще опитам.  Embarassed Нещо устройството на CD картата ми се развали и няма как сега май да ги сваля от фотоапарата.  newsm78

# 524
Здравейте!  Hug

Миналата година получих Бърбориното по куриер. Тази година отбелязох БГ-пощи.
Значи да ви кажа как стана при мен да ми е активно наложен платеж.
Попълвате си всичко, без да кликвате на начин на плащане и си натискате Потвърждавам поръчката.
Дава ви грешка, че не е чекнато нищо, но вече в новия прозорец може да се отбележи наложен платеж  Peace

А обади ли ти се една кака да те пита разни работи?  newsm78   На мен никаква кака не ми се е обаждала и не съм сигурна, че поръчката ми е приета... Явно бургазлии са връзкари...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт