ние от неделя вечерта сме с температура, от нея тръгнаха и сополи и кашлица. От тръгването на Саши на детска се лекуваме само с хомеопатия. Трябва много търпение и никакви други лекарства. Той все още не пие друго освен вода и чай, затова разтварянето на капки и топчета във вода беше добро решение. Сиропите и всичко друго се даваше с много зор.
За хомеопатията, разбира се с хомеопат и ако е възможно по класическия метод. Това което забелязвам, че едни лекарства действат по-бързо други по-бавно. От Декември не бяхме боледували, изкарахме почти цял месец на детска без прекъсване, което е супер напредък. Имунитета се покачва, и други лекарства и стимулиращи препарати не съм давала. Ескимото е един от малкото сиропи, които приемаше но е спрян доколкото знам от производство. Аз също искам да купя но не го намирам в София.
Странното е, че от снощи и аз кашлям, вероятно вируса е доста упорит.
За телевизията и компютъра, ние сме само на анимационни филм-чета и то предимно по час два вечер. Не насърчавам детето да ползва телефони и компютър, за мен е рано! Забелязах, че много се впечатлява от чудовища и попива всичко от реклами и случайни филми, затова когато е около ТВ ограничавам звука или избирам детски филм чета. В рекламните блокове има невероятно стряскащи и зловещи неща.
За режима имаме няколко установени правила, за другото програмата е свободна, но ставане, пишкане и миене, после хапване в определен интервал от време, сън, след това пак наново остава малко време за игра между следобедното похапване и вечеря и лягане около 22ч., това се спазва. Има опити за саботиране на обедния сън, но не минават, въпреки, че човечето е много упорито
Със спането всъщност е най-големия проблем, но ако не спи става много буен и трудно минават часовете до вечеря.Приятен леден ден, дано сте на топло!

Червено винце пийна ли за всеки случай?
, жалко, че не минава леко.

По два пъти в месеца излизам на салса-парти. Освен това ходя на курс по италиански по една програма към Бюрото по труда, сега минаваме на три вечери седмично. Силно се надявам мъжа ми да изтърпи, но това са малки жертви за моето добро настроение и самочувствие, а оттам и за семейството