И Джулия често се прави на разсеяна и си прави каквото иска. В училище не говори, а вкъщи устата й не млъква. И все с един заповеден тон към всички. Ако й кажа да НЕ прави нещо, то все едно нищо не съм казала. Продължава си. Аз повтарям 10-15 пъти със спокоен тон... след което 5-6 пъти с неспокоен и... накрая се разкрещявам. Това също няма особен ефект. Ефект имат само заплахи, че няма да отидем някъде. Поощрителни награди при нея не работят. Нито спазарявания, сделки... Питала съм я какво иска, за да направи (или да НЕ прави) нещо си, но... нищо не иска. Понякога работи заплахата, че ще я накажа (наказвам я, макар и доста рядко, чрез стоене в един ъгъл). В последно време обаче, като й кажа че ще я накажа, обикновено следва въпросът: "За колко време?" Имам чувството, че губя контрол. Нещата стават все по-трудни. Имах надежда, че с порастването ще изглаждаме общуването, но не се получава. Няма никакви маниери. Първо си мислех, че просто се инати, но вече все повече започвам да мисля, че имаме сериозен проблем, който не знам дали изобщо е поправим. И това доста ме отчайва. Дано да греша.

Нас ни хвана един вирус по Великден, без температура но на мен още не ми е минало. Сияна като че ли е добре, но там никога не съм сигурна.Вчера ми обясни ,че си играели в детската градина, като си кихат в лицата.
Направо нямам думи

Омръзнало и било всичко, искала друг живот 

И Ева го правеше - отмина, Жоро намира за доста по-забавно да си ги вади от неговия нос и да се опитва да ги набута в