Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 253
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Hrisi•٠·   bouquet,
 Много ни хубаво момичето и с готино гадже,дано да е щастлива в любовта ане като екранната си гериония от сериала

newsm10

Peaceдано

Никой ли не се е замислил ,защо Бех не казва Обичам те на Нихал?

Нихал ще бъде  щастлива и  ще се чувства много обичана  от Бехлюл

Вярно е ,че сватбата и ще се провали ,но Бех не  я лъже  и не я изоставя.
Бихтер ги разделя,но/може би само временно/ краят е отворен.............

Чудя се да и ако ми обясниш ще ти бъда много благодарна  Peace

Защото за да го каже ,трябва да обича/а той не е влюбен в нея/
Той не лъже за чувствата си и за намеренията си Нихал
И Бихтер също

Тоест...сме прави,че се сгоди  за Нихал по принуда. Човек трудно се преструва, когато не обича истински, а чувствата, които изпитва Бех към Нихал са всичко друго, само не и обич. Защо въобще трябваше да се поддава на течението, което го повлече?  Thinking Всъщност той не я излъга, но поведението му е достатъчно обидно и успя да я нарани  Peace

# 586

Защото за да го каже ,трябва да обича/а той не е влюбен в нея/
Той не лъже за чувствата си и за намеренията си Нихал
И Бихтер също

..............................................

Тоест...сме прави,че се сгоди  за Нихал по принуда. Човек трудно се преструва, когато не обича истински, а чувствата, които изпитва Бех към Нихал са всичко друго, само не и обич. Защо въобще трябваше да се поддава на течението, което го повлече?  Thinking Всъщност той не я излъга, но поведението му е достатъчно обидно и успя да я нарани  Peace

Със сигурност сте прави ,че не е влюбен,когато се сгоди

но той е женкар / познава себе си/ и знае ,че би могъл........

Ето всички ние знаем ,че ако Къванч ни обича МНОГО и ни помоли ...., бихме могли да се прежалим

# 587

Ето всички ние знаем ,че ако Къванч ни обича МНОГО и ни помоли ...., бихме могли да се прежалим

Тук грешиш...не се давам толкова лесно аз  Mr. Green

# 588
Ами , вие се чудете още ! Ние си лягаме ! Wink Дами , пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища ! Hug

# 589

Няма да е  никак лесно
Първо годеж #Crazy
 hahahaПосле, като се опитва да те целуне......., ще се дърпаш като нецелувана ,щото не е кой да е .
Все в някакъв момент ще си готова newsm78

# 590

Няма да е  никак лесно
Първо годеж #Crazy
 hahahaПосле, като се опитва да те целуне......., ще се дърпаш като нецелувана ,щото не е кой да е .
Все в някакъв момент ще си готова newsm78

Не ме познаваш, а и не е мой тип  Mr. Green Няма начин турчин да ме плени с каквото и да е, ако ще и Къванч да е  Peace

# 591

Не ме познаваш, а и не е мой тип  Mr. Green Няма начин турчин да ме плени с каквото и да е, ако ще и Къванч да е  Peace

Защо си такава?
Бъди по-отворена за живота.
Народността не бива да е фактор/особено за кратка авантюра/
За брак не става-права си

# 592

Не ме познаваш, а и не е мой тип  Mr. Green Няма начин турчин да ме плени с каквото и да е, ако ще и Къванч да е  Peace

Защо си такава?
Бъди по-отворена за живота.
Народността не бива да е фактор/особено за кратка авантюра/
За брак не става-права си

Нека да се насладим на актьорската им игра, другото не ме интересува  Peace

# 593

Нека да се насладим на актьорската им игра, другото не ме интересува  Peace

Бех е далеч от влюбване в Нихал.
Но Къванч представя промяната  в образа  на Бех
Аз забелязах,как той  става все по-усмихнат с Нихал и все по-намръщен с Бих

лека Peace

# 594
  • Пловдив

Добро утро...

# 595

Да де... аз това имах предвид... 2 вечери...  Rolling Eyes Shocked

Защото Слави вече толкова се изчерпа, че никой не го гледа... И така всички губят от цялата работа. Четох защо Слави ще й подари тези две вечери, но сега ми излезе от главата.

Какво значи "ще и подари" ЕФИРА на БТВ в най-гледаното време..............  #Cussing out Този съвсем се самозабрави-то не бяха честване на национални празници от 20,00 до 23,00 , концерти , отделно конкурсите му за и....ти , и все в най-гледаното време...........  Sick Докога ще му играят по свирката и ще му се кланят..........  Crossing Arms

Извинявай, Силвия-не беше към тебе-просто ползвах поста ти..............  Peace

# 596
Здравейте,

Според мен Слави го отнася незаслужено.
Концерт или друга празнична програма  винаги са  в програмата на бТВ в навечерието на  национални празници в праим тайма

# 597
........и винаги са неговите концерти! На "обединителя на нацията"   Sick .Спирам да спамя!  Rolling Eyes

# 598
Добро утро , дами !   bouquet Въпреки мрачното време , ви пожелавам успешен и усмихнат ден ! Hug

mariana51 ,   bouquet благодаря ти за неизменното кафе , което ни поднасяш всяка сутрин ! Hug

# 599
  • Пловдив
Благодаря, че някои забелязват....gospojata, знаеш, че това е едната от моите две теми. Има време, ще си я продължим....

Общи условия

Активация на акаунт