Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 255
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
·٠• Hrisi•٠·    bouquet
Сега ако кажеш и как се казва сериала.....
Сериала от подписа ми ли  newsm78 Той се казва Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)
имаме си тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=580797.0

# 556
# 557
Чаровница   bouquet благодаря ти!
Аз не се изразих много правилно, под временно имах впредвид, че не е тръгнала да сключва брак, много е млада.

Хриси  Hug сега пък на тази снимка ми харесва, и той май е със сини очи. Симпатяга е.
Може пък и аз вече да съм малко  #Crazy
  Моля  Hug Да,така е,много е млада,ама знае ли човек,то сляпата неделя не пита,нали заеш  Wink

# 558
 Еее dterziiska  newsm51 много ми липсваше и сега бум ... като емоционална бомба ми подейства. Дори разбрах че това е ашкъ на Хазал.
Да, Чаровница  Hug, така е, за сляпата неделя имам впредвид, но мисля, че в днешно време освен емоциите има и разум. Пък и нали е относително - тя сляпата неделя за едни е за добро, за други - не. Различни хора и оттам и голяма палитра на чувства и емоции. Peace

# 559
То се оказа ,че Къванч  е снимал с Хазал  "интимни"  #Crazyсцени преди тя да е имала лични такива. newsm78

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 21:44 от silvia_maria

# 560
То се оказа ,че Къванч  е снимал с Хазал  интимни  #Crazyсцени преди тя да е имала лични такива. newsm78
Личният и професионалния живот на Хазал са две различни неща.
Обсъждахме личните и изяви и живота и извън сцената.

# 561
То се оказа ,че Къванч  е снимал с Хазал  интимни  #Crazyсцени преди тя да е имала лични такива. newsm78
Личният и професионалния живот на Хазал са две различни неща.
Обсъждахме личните и изяви и живота и извън сцената.

Аз съм имитирала целувки с/ само/ приятел Х/за да ревнува бившата му/
Същата нощ въпросната бивша нахълта с взлом в стаята ми в хотела и добре ,че не бях сама ,а с моя  си приятел .
От другия ден ,този ми /само/ приятел Х започна да ме преследва и сваля защото се влюбил .........

#2gunfireНе бива да се подценяват тия "игрички" с хормоните
Не случайно много екранни партньори си лягат и реално. Joy
В Къванч не е трудно да се влюбиш , ако и те целува и гледа страстно................. newsm78
Как я погледна ,когато се представи подстриган #Crazy

# 562
Може и така да е, не ми се е случвало на мен.
А за личната ти история ти вярвам, но Силвия-Мария, след като се е влюбил в теб от една незначителна целувка /имитация както казваш ти/ аз си мисля, че си харизматична жена.  newsm78 Браво тогава!

От мен на всички пожелавам лека вечер и приятни сънища! Утре спорен и весел ден!

# 563
Hrisi•٠·   bouquet,
 Много ни хубаво момичето и с готино гадже,дано да е щастлива в любовта ане като екранната си гериония от сериала

# 564
 dterziiska ,  newsm51 ! Толкова ми липсваш ! Heart Eyes
Хазал Кая е много нежна и ефирна наистина ! Пожелавам и много успехи и занапред ! Забраненият плод я изстреля нагоре , дано да съумее и да се възползва от този тласък !  Peace

# 565
Hrisi•٠·   bouquet,
 Много ни хубаво момичето и с готино гадже,дано да е щастлива в любовта ане като екранната си гериония от сериала

newsm10

Peaceдано

Никой ли не се е замислил ,защо Бех не казва Обичам те на Нихал?

Нихал ще бъде  щастлива и  ще се чувства много обичана  от Бехлюл

Вярно е ,че сватбата и ще се провали ,но Бех не  я лъже  и не я изоставя.
Бихтер ги разделя,но/може би само временно/ краят е отворен.............

# 566
gospojata,натанцува ли се? или танците са предлог да прескочиш до къщата в Рива ? Обаче аз те разконспирирах-винаги си на танци когато Киво не е екран Peace

# 567
  Ако Бех говори на Нихал и актрисата се влюбва,какво ли да кажем за Бих и Берен Саат-неслучайно ги спрягат за гаджета  Crazy

# 568
silvia_maria,
 Аз пък искам Нихал да бъде обичана като мен-ха сега,краят е отворен след финалният епизод ще го затворим Hug

# 569
gospojata,натанцува ли се? или танците са предлог да прескочиш до къщата в Рива ? Обаче аз те разконспирирах-винаги си на танци когато Киво не е екран Peace

Joy Joy Joy Ей , няма скриване от вас , значи ! За съжаление , не винаги , в сряда съм поставена пред много сериозен избор  - танци или  Къванч ? Направо ми се къса сърцето , дето викаше Антон Радичев в НЛО !

Общи условия

Активация на акаунт