Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 428
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Защо някои решиха ,че Бех е ПРОСТИЛ изневярата на Бих с Аднан.?
На колко от вас любимия ще прости?

# 181
 Снежка,преди малко писа,че не влизаш в спор ,без да си прочела всичко внимателно или греша?  Както и да е,постъпи както намериш за добре  Peace
Спирам. Stop Каквото съм разбрала - това. Явно все аз не разбирам. Както и да е - дотук бях. Wink

# 182
loca  баба Фифи вече почти си уреди живота и без дъщерите си!  Peace

е като го е уредила да не би да остави детето си... в единия или в другия случай тя ще е с нея и ще трябва да понесе товар и върху своите рамене Simple Smile

# 183
 gospojata подкрепям напълно   bouquet

# 184
 Бих ще се върне и ще маже пак заради Бех,не че това я оправдава ,но към момента постъпи по най-правилния начин,отиде си,опитва се да сложи край на тази огромна лъжа.
  Спира я да разкаже, фактът,че така ще компрометира Бех,който не иска това-прави го заради него,някой хора гледат толкова едностранно  ooooh!

Да бе. Да каже, че нямат общо с Бехлюл (както ще направи), но да си тръгне. Оттам нататък е свободна да прави каквото и с когото си поиска. Щом лъже Аднан за такива работи като го гледа в очите, за нея е нищо работа да измисли как да си тръгне от къщата и да се раздели с Аднан. Въпроса е обаче, че няма от какво да живее...  ooooh!
Бих се връща в къщата за да е до Бех, тя неможе без него ,луда е от любов по него. Нея не я интересува Аднан вече, не я интересува кой ще нарани, за нея е най-важното да е до Бех и понеже видя че той няма да остане с нея се върна в къщата.

# 185
 Бих ще се върне и ще маже пак заради Бех,не че това я оправдава ,но към момента постъпи по най-правилния начин,отиде си,опитва се да сложи край на тази огромна лъжа.
  Спира я да разкаже, фактът,че така ще компрометира Бех,който не иска това-прави го заради него,някой хора гледат толкова едностранно  ooooh!

Да бе. Да каже, че нямат общо с Бехлюл (както ще направи), но да си тръгне. Оттам нататък е свободна да прави каквото и с когото си поиска. Щом лъже Аднан за такива работи като го гледа в очите, за нея е нищо работа да измисли как да си тръгне от къщата и да се раздели с Аднан. Въпроса е обаче, че няма от какво да живее...  ooooh!
Бих се връща в къщата за да е до Бех, тя неможе без него ,луда е от любов по него. Нея не я интересува Аднан вече, не я интересува кой ще нарани, за нея е най-важното да е до Бех и понеже видя че той няма да остане с нея се върна в къщата.

Пълен егоист.  Naughty

# 186
 Снежка,преди малко писа,че не влизаш в спор ,без да си прочела всичко внимателно или греша?  Както и да е,постъпи както намериш за добре  Peace
Спирам. Stop Каквото съм разбрала - това. Явно все аз не разбирам. Както и да е - дотук бях. Wink
драмата е ти да си последна.... Все едно, че нищо не съм написала, но в момента спрях да се дразня от тези безмислени спорове, ясно е че никой няма да си промени мнението, колкото и да се "убеждаваме", вече ми стана смешно  hahaha

Моят ми е прощавал, както и аз на него!  Peace не е нужно да крещиш, четем те, какво да правим...

Като цяло почнах поста си заради gospojata, чак сега видях подписа ти  Blush и много ми хареса!

# 187
  • София-в сърцата на моите деца
Тази вечер изпуснах серията.. SadМоже ли линк към нея, моля..

# 188

...

Бехлюл не се интересува от Бихтер  и  тя  реши да  го ТОРМОЗИ

Ще се върне като Вампир досаждащ като конска муха.

# 189
ivana27   bouquet,
ти просто написа това ,което си мислят голяма част от потребителките в това число и аз Hug

# 190
juja ,  Hugрадвам се ,че си го забелязала !

# 191
драмата е ти да си последна.... Все едно, че нищо не съм написала, но в момента спрях да се дразня от тези безмислени спорове, ясно е че никой няма да си промени мнението, колкото и да се "убеждаваме", вече ми стана смешно  hahaha
Как позна? Точно това е - искам да съм последна, иначе няма да мога да заспя. Joy Joy Joy

# 192
е,  добре де, много е гадно непрекъснато да се обсъждат бъдещи серии  Tired. Ние дето не сме гледали кво да правим  - освен и аз да почна да си измислям нещо Mr. Green

# 193

Моят ми е прощавал, както и аз на него!  Peace не е нужно да крещиш, четем те, какво да правим...

Като цяло почнах поста си заради gospojata, чак сега видях подписа ти  Blush и много ми хареса!

Демонстративно пред него ли му изневеряваш,като Бихтер-НАПУК ?

/различно  е ,ако сте си простили или незабелязали нещо,НО.....Бихтер е като ,к.....

крещи се с ГЛАВНИ букви ,аз само ги уголемявам-по правилата е

# 194
е,  добре де, много е гадно непрекъснато да се обсъждат бъдещи серии  Tired. Ние дето не сме гледали кво да правим  - освен и аз да почна да си измислям нещо Mr. Green
 Изпробвай си таланта на сценарист-може да се изненадаме  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт