Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 284
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Няма как да не се коментират потребителите, защото те са автори на коментарите, пък и не виждам нищо лошо като си пращаме цветя и целувки  Grinning Който си изказва мнението, трябва да се научи и да търпи критика. Не може всяка от нас да се чувства тук като последна инстанция!

Браво di_ni, най-накрая пост с размисли!

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 13:45 от Tristan77

# 481
  • БГ
Браво di_ni, най-накрая пост с размисли!

Tristan77 Hug благодаря!
Но имам претенцията,че доста от постовете ми са с размисли и мнение по коментираните проблеми!
Избягвам да пиша ей така,за да се пълни темата - времето ми е твърде ценно в работата ми и у дома,че да го пилея когато нямам какво да кажа! Има други за тая работа!Винаги готови с отговор и характеристика на съфорумките.

# 482
От гледането на филма до момента /мисля,че това е важно,защото не всеки е гледал или иска да знае какво се случва в бъдеще/  -за себе си направих някои изводи:

Бехлюл и Бихтер
-Връзката на БиБ е като ураган-помита всичко по пътя си, руши морални устои, предопределя съдбите на други хора-/Нихал, Бешир...../   Rolling Eyes
-Такава връзка е краткотрайна-дори да го нямаше Аднан, не виждам как щяха да го карат и двамата с тези свои характери: Бихтер иска всеки да е на нейно подчинение, Бехлюл е "волна птица"........  ooooh!
-Въпреки всичко, като че ли само тези двамата във филма си имат доверие-нямат тайни, говорят открито един с друг........  Peace

Бехлюл и Нихал
-Има обич, разбира се, като към близък човек, но не и към "любим човек"........   Tired
-Няма никакво доверие между тях-връзката им се състои в говоренето на общи приказки или битовизми.Останалото е -лъжа! Бехлюл говори едно,мисли друго.Нихал-още по-заблудена-мисли си, че го познава добре............
-Такава връзка е по-дълготрайна, спокойна, но и много, много скучна............  Tired

# 483

Красииии,ти ще спечелиш,нали бременните били по-хубави и секси  Hug  А и ти си с предимство,трябва да се угоди на бременна,така,че....Другите са след теб!   bouquet
Госпожата    bouquet    Харесвам мъдростта ти и това,че си уравновесена!
Супер е,когато е весело.
Лека вечер на всички   bouquet

Много ти благодаря за милите думи !  bouquet
Обичам да чета постовете ти и ценя мнението ти ! Hug

# 484
Няма как да не се коментират потребителите, защото те са автори на коментарите, пък и не виждам нищо лошо като си пращаме цветя и целувки  Grinning Който си изказва мнението, трябва да се научи и да търпи критика. Не може всяка от нас да се чувства тук като последна инстанция!

"
.................................................
Но когато спорите, помнете, че в момента, в който изместим нещата на лична основа, разговорът вече е приключил и започва кавгата. Ако наистина държите да постигнете нещо в един спор, използването на лични нападки и квалификации не е тактиката, която търсите - тя ще ви върне обратно на старта, при това с много по-неизгодна изходна позиция. А веднъж повторно стигнали дотам, мърдането от тази позиция е почти невъзможно, освен с цената на огромни отстъпки и от двете страни.

И винаги показвайте респект. Винаги. Когато другата страна усети, че уважавате гледната й точка, даже и да не сте съгласни с нея и даже да мислите, че е изначално погрешна, тя пак ще намери мотив да уважава и вашата гледна точка.
.................................................................
"

# 485
  Уважението обикновено трябва да е взаимно,не може единият да уважава,а другият да се подиграва,каквото повикало такова се обадило, от общи напътствия няма нужда,защото най-често това са само думи,които не се спазват от онези,коит най-често ги пишат,няма нужда от тях,а от дела и поведение.
  За филма-връзка,чиято основа са лъжи и тайни няма как да  е дълготрайна,все някога всичко излиза наяве и се срутва,освен това не мога да нарека връзка ситуация,при която единият духовно просто липсва,това  е опит за много неща,но връзка точно -не.
  Б и Б-ако не се налага да лъжат и мажат така,да бъдат открити,мисля че имат шанс за дълготрайна връзка-вярно доста бурна,вероятно с караници,докато напаснат характерите си.

# 486
  • БГ
biskit Hug Hug Hug Hug - абсолютно вярно!

Но може би началните епизоди ни подготвяха за последвалото ураганче,как само облаците
 / случките/ се сгъстяваха, докато станат буреносни.... и пагубни за ВСИЧКИ.

Трябва да сме абсолютни дебили,ако не виждаме любовната страст между Бихтер и Бехлюл,но това не значи, че приемаме постъпките им ей така,само защото се обичат.Защото всеки един от тях има отговорности в семейството и обществото - всичко си има граници и когато ги прекрачи някой трябва да е готов да си понесе последствията.И пак ще напиша,че не бих искала да има в семейството ми и родът ми жена като Бихтер и пройдоха като Бехлюл.Защото обичам близките си!

# 487
# 488
В последните серии на Бех му припари под "д"-то.......  Mr. Green Осъзна в цялата си сила в какво се състои "прегрешението" им и какви могат да бъдат последствията за това!Особено в последната серия-толкова драма и сълзи, че накрая чак ми стана смешен-вървеше по стълбите воден от Нихал като овца на заколение.  Laughing Mr. Green
Много унизителна ситуация-всичко излезе наяве-парадоксът беше,че"лъжата на Хилми" се оказа истина.Но Бех с някаква овча упоритост продължаваше да "маже" и да се мъчи да"оправи положението"..........  ooooh!
Сценаристите са се "изгаврили" и с ролята на Аднан-не стига,че толкова неща станаха под носа му,след това преживя шок с наученото от върлия му враг, после сигурно ще живее пак заблуден, че истината е "лъжа",а най-накрая ще се окаже,че "лъжата" е истина!!! Sick По-омотано не можах да го напиша!  Mr. Green

# 489
   biskit-те и сценаристите по-омотано не са могли да го измислят  Mr. Green

# 490
  • БГ
  О-о-о @Дари@  Hug - разкошни снимки - нали се опитваше някой тук да направи поредица от тоалетите на Бихтер - ето част от тях

# 491
  • Stuck in a moment

Много е красива Берен Саат! И стайлингът и за филма също е страхотен.
Нихал е красива също, но има моменти, в които ми се струва, че лицето и се слива с шията, понеже е някак продълговато....

# 492

Много е красива Берен Саат! И стайлингът и за филма също е страхотен.
Нихал е красива също, но има моменти, в които ми се струва, че лицето и се слива с шията, понеже е някак продълговато....

Берен е много секси ,а Нихал е фина,като аристократка.
Елиф е много хубава ,но ориенталска хубост ,както и Фердефс
За мен Красивата жена е Седеф.
Тя е като без националност със страхотно излъчване на силна жена.
Може би съм пристрастна ,защото съм като нея / не съм родена в България/

# 493
Много интересни мисли и красиви снимки сте споделили днес !  Hug
Ще ми позволите и аз да сложа малко красота , нали ?!
Някой беше написал по- напред , че темата е само за филма и не бива да се постват стихове , мисли и сентенции , защото за тях си има форуми . Така е ! Но , аз мисля , че темата ни отдавна е излязла и се е развила отвъд филма ! Той ни провокира да се замислим за живота ,любовта , изневярата , честността , семейството и в общ план ! Няма и как иначе да е , нали всяка от нас пречупва видяното през собствените си мисли , чувства и емоции ! Peace  Затова , аз винаги се радвам , когато видя постнати мисли или стихове , които макар и иизвън темата , са много вътре в нея ! Ако , обаче на повечето съфорумки това е неприятно и смятат ,че е нередно , няма повече да споделям такива неща !
Ето нещо любимо ! Hug

Ще посрещна днешния ден с ЛЮБОВ в сърцето си!

Ще обичам най-различни хора,
защото всеки има качества за възхищение,
дори и да са скрити.

С любов ще разкъсам
изградената около сърцата им преграда
от подозрение и омраза
и на нейно място ще построя мостове,
за да може ЛЮБОВТА ми
да влезе в душите им!

Ще обичам амбициозните,
защото могат да ме въодушевяват!
Ще обичам неудачниците,
защото мога да се уча от тях.
Ще обичам кралете,
защото са над човешките същества,
ще обичам смирените,
защото са божествени.
Ще обичам богатите,
защото са самотни,
ще обичам бедните,
защото са толкова много.
Ще обичам младите,
за вярата, която имат,
ще обичам старите,
за мъдростта, която споделят.
Ще обичам красивите,
заради тъгата в очите им,
ще обичам грозните,
заради мира в душите им.

Ще посрещна днешния ден с ЛЮБОВ в сърцето си!!!

Из "Най-великият търговец на света"
Ог Мандино

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 17:29 от gospojata

# 494
Здравейте !

Госпожата  Hug  bouquet много ми харесва стихчето! Поздравления! Peace
Аз съм от по широко скроените хора - обичам да чета и мислите, и стихчетата и да гледам снимките във форума. Не мисля, че това може да досади толкова много, но ..... това е моето мнение.
Пък и ти си от хората, които се радвам че “познавам“ макар и само виртуално! Hug
А как ли ще дават филма тази седмица  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт