Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 266
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
biskit, няма проблем, и аз много се дразня. Софито правила 15 години на сцена, та затова Слави й "подарява" две от неговите предавания. Нямам нищо против, но да си беше от 22:30 часа...

# 601
  • Stuck in a moment
Нито му гледам кулинарното шоу, нито Софи ще гледам...Вече много се изтърка, поне за мен.

Според вас кой е най-пострадалият във филма?
Все си мисля, че това е Бихтер, заради това, което преживя и което и предстои.
Омраза към майка и, страда за баща си, по своему самотна, не успя да получи пълноценно и свободно истинска любов, затворена като в кафез, Аднан я насили, скоро и аборта....какъв живот е това?
Гояма мъка ще са ми последните епизоди.

# 602
  • БГ
Нито му гледам кулинарното шоу, нито Софи ще гледам...Вече много се изтърка, поне за мен.

Според вас кой е най-пострадалият във филма?

Това е добър въпрос за анкета или дискусия!

l'etrangere  bouquet - подписах Протесната нота в подписа ти!

# 603
Най-пострадалият във филма, според мен е Аднан. През целия си съзнателен живот той е бил винаги изключително добър, благ, всеотдаен, грижовен и любящ човек. Губи първата си съпруга, губи втората си, която го и съсипва емоционално, предаден е от Бехлюл, вижда съсипана и измъчена дъщеря си, през целия си живот той е мамен, лъган, използван, предаван без вина. Няма логичен отговор на въпроса: "Защо на мен, къде сгреших"?

# 604
Грешката на Аднан е, че не е възпитал правилно Бехлюл. Затова е мамен. Е, не чак цял живот. Последните 2 години да кажем.

# 605
Аз също мисля като теб, Тристан!Всеки си има недостатъци-Аднан също.  Rolling Eyes
Голям недостатък му е ,че не говори открито с децата си.По едно време искаше да говори с дъщеря си, но тогава психолога каза ,че "Тя сама ще реши кога....."  newsm78
Така е, Аднан издържа целокупно всички в къщата, че и Фифи- за разкош!  Mr. Green
Съдбата е жестока към такива като него, но за да има равновесие в природата има и "галеници на съдбата"-като наш Бехлюл............  Crazy

# 606
Да съдим Аднан като лош родител, според мен е грешно. Той е възпитаван в страна, в която отношенията между родители и деца са доста по-различни от съвременните. Затова се е доверил на мадмоазел и тя има право да бъде като майка, за да е по-близка с тях и да знае повече за личния им живот. Как да разбере Аднан, че трябва да споделя с децата си, като неговите родители никога не са му дали този пример? Той смята, че неговото отношение към тях е правилно, и не смята това за грешка. От друга гледна точка, аз смятам, че той достатъчно много показва загриженост, но Нихал така и не пожела да споделя с него. Тя е потайна и тя е виновна за това ,че не споделя с баща си. Този проблем не стои между Аднан и Бюлент, те си разговарят и Бюлент разкрива всичко пред баща си /спомням си разговора за Саид/. Иначе всички пострадаха много, трудно е да се прецени даже кой най-много - и на Фифи съдбата на никого не пожелавам...

# 607
  • ... да усещаш мириса на море ...
Хазал Кая е много нежна и ефирна наистина ! Пожелавам и много успехи и занапред ! Забраненият плод я изстреля нагоре , дано да съумее и да се възползва от този тласък !  Peace

Имаше кратка статия в едно женско списание, с инфо за Хазал, калко популярна е станала с този филм и как доста са и подражавали в облеклото (може би се има предвид героинята). Там казва, че много се радва, че е снимала с Къванч, че той е много добър човек и много е научила от него (за професията става дума  Wink) и би се радвала да работи пак с него... Но докато са снимали, е имала проблеми с фенките. Дори веднъж на улицата, някаква девойка и изсъскала: "Стой далеч от него...." Laughing

# 608
Дори веднъж на улицата, някаква девойка и изсъскала: "Стой далеч от него...." Laughing

Joy  Ако отиде в арабските страни жива ще я одерат горката  Grinning

# 609

Дори веднъж на улицата, някаква девойка и изсъскала: "Стой далеч от него...."

Да не би да е била Бихтер, дегизирана като фенка?  newsm78  Mr. Green Laughing

# 610
Най-пострадали са Аднан, Бихтер и Бешир.
Аднан и Бихтер ясно защо.
Бешир - цял живот страда за несподелената си любов. Когато умира отново мисли за Нихал. Много тежко.

# 611
  • БГ
Дори веднъж на улицата, някаква девойка и изсъскала: "Стой далеч от него...."

Да не би да е била Бихтер, дегизирана като фенка?  newsm78  Mr. Green Laughing

Така е, Аднан издържа целокупно всички в къщата, че и Фифи- за разкош!  Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Утепа коня с правата лопата с тия два лафа! Особено тоя за ФИФИ  Laughing

# 612
  Според мен такава анкета би била излишна-не може трагедията и болката да се тегли на кантар и да се казва-на този е повече,а на другия по-малко. За мен всички пострадаха много ,без изключение -Аднан,двете Б,Нихал,Бешир,Фирдевс,Пейкер и т.н. и всички,с които  те  са били свързани. Джамиле,която е безутешна накрая,плачещия Бюлент...
  Аднан -да,той губи много и по всички параграфи,но не смятям,че е изцяло невинен-къде са му грешките съм писала и на въпроса-" Къде сгреших" има най-малко няколко отговора-брак с младо момиче,което може да му бъде дъщеря, остави племенника си да живее с тях след брака,пълно затваряне на очите за проблемите...има и още. А за родителството му -според мен не е добър такъв-създава само лентяи и консуматори-Бех и Нихал са на един хал в момента,той поне с триста зора ще завърши,тя до връзването на Бех стига,Бюлент следва светлия пример на Бехлюл.А споделянето-това не го умее човека,Мадмоазел му каза в кго е влюбена -той сякаш не разбира,мислел си,че ще й мине,е с тази философия нищо чудно до къде стигна накрая. Пък и цял живот не е лъган и мамен.

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 16:50 от charovnica

# 613
И ето ,че стигнахме до това , кой е виновен за цялата Трагедия?
За мен монолога на Фердефс си е Отговора

# 614
  Виновни са всички замесени,без изключение,само Бюлент не се е месил и не е вземал участие в тази каша. Иначе ако е монологът на Фирдевс излиза,че виновна е Любовта...

Общи условия

Активация на акаунт