Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 250
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Според мене всеки плаща някяква цена -за всички доста висока. Аднан - предаден най -вече от Бехлюл  . Най - голямата му мъка е да гледа децата си съсипани особено Нихал. Бехлюл -остава сам без близки без любима без семейство .Бихтер- много неправилно решение но отнема живота си- много висока цена макар и по собствен избор.Нихал -обезверена  съсипана емоционално наранена ужасно от голямата си любов - нещо което може да я бележи за цял живот

# 631
Аз мисля , че най-вече страхливото , недостойно и вятърничаво поведение на Бехлюл ...е причина за толкова много страдание .....Всички хора около него се изтормозиха , преживяха ужасни неща само защото той мухльото Бехлюл видите ли по мнение на някои мацки тук бил "плейбой" ...Боже , Боже ...той е толкова жалък , че е всичко друго но не и мъж ...Лошото е , че и в живота е така - най-виновния се "отървава" обикновено най-невредим .....

# 632
Добър вечер !   bouquet Разсъждавали сте върху интересен казус !  Peace Аз нямам еднозначен отговор за себе си , не мога да "премеря " някак кой повече или по-малко страда или е пострадал . Всеки понесе своя дял от болката , никой не беше пощаден ! В чисто физически аспект , най- много понесе Бихтер , но , ако погледнем отвъд краят и , тя страда достатъчно много и преди това ! Всички ще бъдат белязяни от случилото се за цял живот ( тези , които ще продължат да живеят ) , но според мен на Бехлюл ще му бъде най- трудно да продължи напред с товара , който ще носи завинаги ! Peace

# 633
На всички ще им бъде трудно все пак са предадени от най-близките си .Много е страшно да изгубиш доверие в хората.Аднан ще го боли винаги когато погледне Нихал ще си спомня за предателството на Бехлюл. Нихал -дали ще се довери на друг мъж дали ще  си позволи да се влюби. А Бехлюл  винаги ще носи вината си

# 634
 newsm78Ако Нихат беше извършил подобна изневяра щеше да страда завинаги

hahahaБехлюл е по по-кратките емоционални изживявания .
Трябва да се виждат хората такива каквито са ,според постъпките им
Не го ли опознахте,че бързо му минава?
Елиф промени ли го ,за да не нарани Бихтер?

# 635
Ще има един доволен накрая - Мадмоазел  Mr. Green

# 636
Не съм много сигурна че мадмоазел ще е доволна виждайки любимите си хора съсипани

# 637
Добър вечер и от мен! Госпожата казва " Аз нямам еднозначен отговор за себе си , не мога да "премеря " някак кой повече или по-малко страда или е пострадал "
А аз ще добавя, наскоро ми попадна една случка отпреди 240 години - когато някой казал на Волтер, че животът е труден, отговорът му бил: "В сравнение с какво?"
"....Ta, eдин ще се примирява, друг не; един ще бърка, друг не; един ще има късмет, друг не; на едно място ще вървят нещата, на друго не.... "Каквото и да е обаче, когато го поглеждаш отстрани и търсиш в него плюса, вече си излязъл от дилемата, доколкото, разбира се, няма непреодолими пречки.

# 638
  • somewhere near the sea
vesselaa,

# 639
Айдее горкият Слънчо... припадащата пак го подлъга. Той затова накрая най-много пострада, защото слуша все Нихал

# 640
Не бих казала за Аднан,че е най-голямата жертва във филма.
Да не би да е първия и последния,излъган от жена си,пък било то и заради роднина. Това е ежедневието,не виждам нещо необичайно в това.

По тази логика и Бихтер не е най-голямата жертва...

Каква подигравка с Аднан, да го карат да се чувства виновен.  ooooh! ooooh!

# 641
Защо Бехлюл желае да напусне къщата?
1.Защото обича Бихтер и желае да е с нея
2.Защото се чувства виновен пред Аднан
3.За да  се освободи от Нихал

# 642
Не е честно това, което се случва с Аднан. Не стига, че го карат да се самообвинява, но и най-ценното, децата му, го гледаха с пренебрежение. Така, единствения без вина се оказа виновен. Стана ми много мъчно - как ли се е почувствал един баща в такъв момент? Ужас...

# 643
На това ако му викате любов  ooooh! Просто Бех остава с Нихал от страх да не припадне и да не умре  Whistling

# 644
Не бих казала за Аднан,че е най-голямата жертва във филма.
Да не би да е първия и последния,излъган от жена си,пък било то и заради роднина. Това е ежедневието,не виждам нещо необичайно в това.

По тази логика и Бихтер не е най-голямата жертва...

Къде съм писала подобно нещо? Но факта,че единия си живурка,при това бързо,бързо намеси заместница в очите на девствената Мадмоазел,другия е в гроба...определено тук жертвата е явна.

Ах,тази нахална Нихал.Колко удобно припадна,като по поръчка. Пази Боже от такава Любов насила.Сега Бех иска,не иска ще трябва да дондурка хлапачката.

Общи условия

Активация на акаунт