Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 194

• 35 519
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • Монтана
Пепел от рози,за теб-от сърце и душа с пожелание за много здраве,радост и щастие!

# 556
  • Русе
Въпросът за щастливия финал вече ми се струва предрешен. Всъщност всеки един финал ще изглежда обезценен след този протяжен и леко странен меко казано втори сезон. Но пък трагичен финал е направо абсурден. Няма логика, няма смисъл от него. Не може един психопат да тържествува накрая - просто е лишено от смисъл подобно нещо. Защото други пречки вече няма за голямата любов. Ако все пак го допуснат,  ще бъде един голям автогол. Въпросът с моралните аспекти на цялата история вече е решен, така че другото са технически подробности с криминални отенъци.
newsm10 newsm10 newsm10 Абсолютно съгласна!
Сега въпроса е, какви технически подробности ще гледаме в оставащите няколко серии newsm78 newsm78 newsm78
Надявам се, сценаристите  да не оставят Еда и Харун за дълго време разделени.Дано докато Харун е в нелегалност, Еда да знае, че е жив и здрав PraynigМоже да има и мнимо погребение за заблуда на Бату, но през това време Еда да е наясно с положението Praynig
Но ние можем само да предполагаме, а сценаристите....да разполагат

Предполагам, истината Еда ще нау4и след "погребението". Допускам и краткотрайна амнезия, но не и деменция. Скок във времето - едва ли, няма време!
И ако Харунски запо4не да действа хитро, като Бату, успехът му е сигурен!

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 19:17 от winona

# 557
  • София
Въпросът за щастливия финал вече ми се струва предрешен. Всъщност всеки един финал ще изглежда обезценен след този протяжен и леко странен меко казано втори сезон. Но пък трагичен финал е направо абсурден. Няма логика, няма смисъл от него. Не може един психопат да тържествува накрая - просто е лишено от смисъл подобно нещо. Защото други пречки вече няма за голямата любов. Ако все пак го допуснат,  ще бъде един голям автогол. Въпросът с моралните аспекти на цялата история вече е решен, така че другото са технически подробности с криминални отенъци.
newsm10 newsm10 newsm10 Абсолютно съгласна!
Сега въпроса е, какви технически подробности ще гледаме в оставащите няколко серии newsm78 newsm78 newsm78
Надявам се, сценаристите  да не оставят Еда и Харун за дълго време разделени.Дано докато Харун е в нелегалност, Еда да знае, че е жив и здрав PraynigМоже да има и мнимо погребение за заблуда на Бату, но през това време Еда да е наясно с положението Praynig
Но ние можем само да предполагаме, а сценаристите....да разполагат

При първата им тайна среща.......техническите подробности hahaha Joy hahaha да са такива smile3521 smile3508 smile3503

# 558
  • Русе
Бооооб, палавница такава! hahaha hahaha hahaha
Де тоз късмет, ама едва ли! Той да си оцелее 4овекът, пък ...пак прегръдки, целувки...сещай се ,снахо, какво следва! newsm47

# 559
Здравейте незабравима дружина  . Hug Heart Eyes

РОЗИЧКЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! bdbaloni newsm59 bdbaloni

Животът нека не те плаши,
мечтите да са ти другар,
а щастието с теб да крачи,
като твой приятел стар.
 happy bd Tada  ura

МОМИЧЕТА БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ФРАГМЕНТИТЕ И СУБТИТРИТЕ  lovekiss lovekiss Kissing Heart Kissing Heart lovekiss lovekiss

МОКСИ ПРЕКРАСНИ ОФОРМЛЕНИЯ. newsm51 newsm51 newsm51

# 560
  • София
Бооооб, палавница такава! hahaha hahaha hahaha
Де тоз късмет, ама едва ли! Той да си оцелее 4овекът, пък ...пак прегръдки, целувки...сещай се ,снахо, какво следва! newsm47

Ще си оцелее и още как newsm10 smile3521 newsm10.Сватба е обещал на Еда ....а и на нас. newsm03 newsm53 newsm44 newsm68
Ще им свършат черните облаци в резюметата ,после един дъждец , а на края като блесне една дъга-цветна ,усмихната ,хубава ......от толкова наситени цветове със слънчеви очила ще гледаме newsm08 newsm08 newsm08 smile3521 newsm47 newsm47 newsm47

# 561
Рекси на теб и цялата група пожелавам едно незабравимо изкарване в Истамбул. Peace Hug Heart Eyes И гледай сега това не е ли късмет с дъжа ще ти върви по вода и както казва Бобо по близичко до дупките ,че туко виж от там е изскочило зайчето . Hug PraynigЧовек никога незнае откъде ще му излезе късмета . Hug
Тарабас ,Гуфи дълго време отсъствахте момичета . HugНадявам се да сте си отпочинали добре и сега заредени с повече оптимизъм да ни радвате дълго време в тази незабравима компания .Защото  истината е ,че липсвате на целия форум  Hug както вие така и другите участници който скоро не са писали . Praynig Heart Eyes

# 562
# 563
  • София
Момичета,благодаря ви за пожеланията.  Hug Hug Hug
Локвите мисля да ги избегна,че то освен някой хубав батко,може и много ядове да ми дойдат до главата  hahaha hahaha hahaha hahaha ,че ако ревна и аз като Еда току виж прелял Босфора и трябва да се обявява извънредно положение  Joy Joy Joy Joy
Мисля да бъда предвидлива като Ямурчето и да си взема шнорхел и плавници  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 564
  • София
Ей пък да вземе да плисне един дъжд. Thinking....от всичките черни облаци досега дето ни ги изтипосваха във резюметата  buriaама силен ,силен да загаси пламъците и Хубавелко от там......тъгадък тъгадък спасен. hahaha Joy hahahaЕдва ли така ще стане......ама аз логото на филма не забравям......Очаквай неочакваното.

# 565
  • София
Момичета,благодаря ви за пожеланията.  Hug Hug Hug
Локвите мисля да ги избегна,че то освен някой хубав батко,може и много ядове да ми дойдат до главата  hahaha hahaha hahaha hahaha ,че ако ревна и аз като Еда току виж прелял Босфора и трябва да се обявява извънредно положение  Joy Joy Joy Joy
Мисля да бъда предвидлива като Ямурчето и да си взема шнорхел и плавници  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
И едно поясче..... hahaha Joy hahahaза всеки случай Thinking

# 566
Момичета,благодаря ви за пожеланията.  Hug Hug Hug
Локвите мисля да ги избегна,че то освен някой хубав батко,може и много ядове да ми дойдат до главата  hahaha hahaha hahaha hahaha ,че ако ревна и аз като Еда току виж прелял Босфора и трябва да се обявява извънредно положение  Joy Joy Joy Joy
Мисля да бъда предвидлива като Ямурчето и да си взема шнорхел и плавници   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Рекси, пълна екипировка или само шнорхел и плавници?  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 567

"Една жена е роза
 и ако искаш дълго
 да вдишваш аромата й
 поливай я със обич..."

ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ,
 Желая ти много Радост,Щастие,Здраве и Любов!
 Бъди все така мила, нежна и добра!
 Следвай мечтите си и не се отказвай от тях!
 Бъди влюбена ... Бъди влюбена в живота!
 Бъди Обичана ... Нека Живота Теб да обича!
 Бъди Щастлива! ... И направи щастливи други хора!

Честит Рожден ден!

# 568
  • Русе
Локвите мисля да ги избегна,че то освен някой хубав батко,може и много ядове да ми дойдат до главата  hahaha hahaha hahaha hahaha ,че ако ревна и аз като Еда току виж прелял Босфора и трябва да се обявява извънредно положение  Joy Joy Joy Joy
Мисля да бъда предвидлива като Ямурчето и да си взема шнорхел и плавници   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Рекси, пълна екипировка или само шнорхел и плавници?  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 569
  • София

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3534 smile3534 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт