Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 59 287
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
А тези, които са на работа как да се включат във вашите срещи? newsm78
А какво представлява тази творческа среща? newsm78

# 466
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
17.30 ч. (?) Творческо-форумска среща - поканени са всички, които успеят да дойдат  Peace
Peace

аз ще закъснея. на рисуване сме  Whistling още  Laughing

А тези, които са на работа как да се включат във вашите срещи? newsm78
А какво представлява тази творческа среща? newsm78

срещите са само след работа (след дневна смяна)
а какво правим? думаме си  Mr. Green показваме кой какво е ушил, изплел... купил  Blush
с една дума хвалим се  Mr. Green и пийваме кафе  Hug

# 467
аз ще отсъствам,за мое съжаление....надявам се следващият път да се видим ;-)a

# 468
  • София
Ах, днес направо ми се напълни душата на Бебешкото кафе  Heart Eyes Тъй добре изкарахме, че в един момент просто погледнахме и установихме, че са минали близо 2 часа Simple Smile

kartiche, събитията с подкрепата на Ла Лече Лига в Козлодуй - кърмачески срещи и Бебешко кафе - напоследък се провеждат от 10 ч. в четвъртък поради тежкия бебешки пубертет на моето зверче. Живот и здраве, да преодолеем момента, пак ще станат достъпни и за работещи. Ако имаш нужда от помощ или подкрепа за кърмене на живо, винаги можем да изберем удобно за теб време за индивидуална среща.

За 17.30 ч. съм запазила маса за форумска хоби среща, да знаете. Времето е хубаво и мисля, че не е грешка. Нашето идване е в зависимост от настроението на горепосоченото зверче... ако не дойдем, значи сме на пързалката на Джокерс'а  Tired

# 469
Прелетявам само набързо из пространството - не съм в града и ще се прибера някъде към полунощ.  Sad

# 470
  • София
Извинете за вчера, децата избраха съвсем друго място за игра  Tired Големи са вече, сами решават за някои неща...

# 471
Извинете за вчера, децата избраха съвсем друго място за игра  Tired Големи са вече, сами решават за някои неща...

извинени сте  Hug

ние се събрахме  Heart Eyes и даже се познахме. съставът беше камерен, но си изкарахме супер  Party

# 472
  • Дълбоката провинция
Страхотни бяха и двете срещи! HugОбещавам да се опитам да не пропускам от тук нататък!Даже ще зарибявам и дружки! Flutter

# 473
момичета прекрасни, искам да се похваля  Laughing
в нашия град има промени към добро.
има нов, или временно изпълняващ длъжността, началник на В и К  Party и той знае, че трябва да се обявява времето на засичане на водомерите.

според мен, не само това трябва да знае.....вече втори ден сме без вода, ужас е, не мога да сготвя,да измия,да оправя детето,да се изкъпем....И нито бележка имаме на входа,нито пък ще получим обяснение защо положението е такова,нито ще получим извинение....Явно има авария някъде,ама кой ли да ти каже дали е така и кога ще бъде отстранена.....Освен това на телефона на ВиК Козлодуй, както и на този във Враца, никой не отговаря #Cussing out  Невъзможно е да няма кой да вдигне този телефон, но явно не искат...Не си вдигат и Джи Ес Ем-ите дори...Така че,за мен няма промяна,т.е. може би има-към по-лошо....и това е положението - след изборно,пред балотажно Rolling Eyes 
Според мен поне информация трябва да се дава,за да може ние,потърпевшите да си направим някаква сметка и организация на нещата, а то... #Cussing out

а и ,Зеленко, безплатният номер на ВиК, който си посочила в първия пост на темата /в червено/ е недостъпен, защо ли не се учудвам

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 10:24 от tuly

# 474
тули, кратка беше и моята радост  Tired

но мога да помогна  Sunglasses

телефон на ВиК в Козлодуй 0882291748 - отговаря жена и не се представя, но потвърди, че е ВиК Hug
във Враца: 092 661223; факс 092 660977; е-поща: vik_vratza@abv.bg

# 475
  • София
Аз съм забравила да ви споделя нашите ВиК преживелици... Ние също имахме преди време първо обявление на входа (откак сме в тази квартира - над година) за отчитане на водомери. Тичахме след яслата да си дойдем навреме и зачакахме. И дойде една жена, която само дето не ни се скара, че откога не било отчитано. Ами, ние откак сме тук, казвам, не е имало обявление. Да седим с детето у дома, щото баш днес може на някого да му хрумне да дойде да ни отчете ли? И представете си аргумент - не слагали предварително обявления, щото... хората се криели и не отваряли?!? Еми, викам, ние пък, като не слагате обявления, няма как да знаем кога ще дойдете, че да осигурим човек. И все в този стил разговори, предписаха ни спешна смяна на водомери в кухнята, едвам смогнахме в срок. Сега ми е много интересно каква сметка ще имаме, след като не било отчитано толкоз време  Tired

П.С. Коригирам данните за ВиК в първия пост  Peace

# 476
  • София
Хо-хо-хо, наближи време да помислим за Коледно бебешко-детско парти  Nature Snowman Много бих се радвала да участваме, но това значи да е съвсем в началото на декември, още в първите му дни. Какво мислите? Ако да, кажете направо: първи (четвъртък) или трети (събота)?

# 477
Страхотна идея Heart Eyes

# 478
  • София
Пускам анкета за датата, ще е активна 5 дни, след което бързо решаваме заведение и тичаме да резервираме.

Бележки от миналогодишното парти:
- ПАРФЕ-то ни беше тясно
- Дядо Коледа беше страшен (извинявам се на мамата, която го осигури)
- Имаше недоволни от снимките
- Имаше своеволия на родители - напр. качено момиченце върху масите и пуснато да се разхожда там, че да го снимали?!?

Изисквания към предложенията за място:
- Да не се пуши
- Да нямат проблем с множество шумни и щастливи деца, играчки и прочие лудница

Давайте, че няма време  Mr. Green

# 479
Моите колежки с малки деца се събират в Малицията!Там казват, че персонала има търпимост към яка глъчка -))).

Общи условия

Активация на акаунт