Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 59 251
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Дълбоката провинция
Да,в Малицията не е лошо!Друг вариант е в пицарита,там имат доста опит с детски събирания.Гласувах за съботния ден,защото може би биха дошли повече деца,които иначе ходят на градина или ясла Peace
Срещата този четвъртък,може и да я пропусна,защото сме болни.Днес ходихме на лекар и без никакво церемонене ни изписаха АБ и то най-силния(за зачервено гърло и Т-37,6)!!!нямам думи просто!

# 481
  • София
DDimitrova, кой е този лекар, АБ за добър ден?

Козлодуйско бебешко-детско коледно парти
Уточнявам часовете:
четвъртък - 17.30 ч. - след работно време
събота - 10 ч.
Ще редактирам в анкетата, може да коригирате гласа си.

Предложения за място:
* Сладкарница ПАРФЕ
* Пицария Ла Роча
* Механа Славяни
* Малиция - на последно място и най-краен случай, освен ако не са сменили персонала след 8-ми март  Tired

# 482
  • София
Гледам, че всички са за четвъртък, ще имам предвид. Днес междувременно събитията във връзка с Коледното парти взеха рязък обрат - мисля, че е в наша полза. Надявам се в понеделник да мога да кажа нещо конкретно, дерзайте дотогава  Mr. Green

# 483
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
утре в 6 на куклен театър?

програмата за ноември е хууубава  Party

# 484
  • София
О, да, ние ще сме на куклен театър довечера: 18 ч., Дом на енергетика, "Бременските музиканти"

Утре изтича анкетата за дата, ще я взема предвид във втората серия на преговори понеделник и се надявам до вторник да има повече яснота и дори Фб събитие  Mr. Green

# 485
 Mr. Green видях ви.... поне в началото  Hug

изпълнението беше радост за децата, озвучаването беше ... изтезание за ушите  Tired
що така?

неработещи майсторици, утре почивам  Laughing на някоя да и се пие кафе преди обяд?

# 486
Днес ходихме на лекар и без никакво церемонене ни изписаха АБ и то най-силния(за зачервено гърло и Т-37,6)!!!нямам думи просто!
Ти пък не си длъжна да  го купиш и да го даваш! Naughty
Сега всички "доктори" правят така, за да се презастраховат. ooooh!
Хора телата са си ваши и вие преди всичко би трябвало да знаете най-добре как се чувствате!
Не позволявайте на определена група хора да ви манипулират, като ви задължават да се съобразявате с тяхното мнение!
Аз например никога не го правя! Винаги си преценявам + и - тогава решавам...
Имам много горчив опит от 100% вярване в  тези "специалисти"... Sick

# 487
  • София
Mr. Green видях ви.... поне в началото  Hug

изпълнението беше радост за децата, озвучаването беше ... изтезание за ушите  Tired
що така?

Късно видоФ за днес  Tired Аз сутрин все още пия кафе срещу Чиполино след като оставим Дзвер на яслата, имай предвид Simple Smile

Наистина озвучаването вчера, особено в началото, беше... момата много се впечатли  Mr. Green А ДЗвер беше като хипнотизиран  Mr. Green

# 488
Здравейте и от нас  Hug
Не съм писала отдавна, защото сега сме в трескава подготовка за първия ни рожден ден Grinning
И сега да изкажа поредното си възмущениеи от този....(вече нямам думи как да го нарека) град.Искам да направя снимка на малката с тортата във фотото и ходих да проверя какви декори има за стена............оказа се никакви Shocked Как може ? Сигурно не съм единствената , която е питала и толкова ли е скъпо да си го позволят собствениците? Confused
Ето един сайт http://gtpictures.com/wallpapers/kid-room.html, от който мисля да поръчам и да им го занеса, за да направя на детето си снимка за първия рожден ден.
Ако имате време погледнете(цените са символични) и нека заедно да го изберем , аз ще го купя и ще го използваме , когато потрябва Simple Smile
Надявам се да има ентусиасти Party

# 489
....И сега да изкажа поредното си възмущениеи от този....(вече нямам думи как да го нарека) град.Искам да направя снимка на малката с тортата във фотото и ходих да проверя какви декори има за стена............оказа се никакви Shocked Как може ? Сигурно не съм единствената , която е питала и толкова ли е скъпо да си го позволят собствениците? Confused
........Надявам се да има ентусиасти Party

Ентусиасти има!
Жената, която прави детските партита в града "цветни" - Вили, в понеделник откри магазинчето си. Това с фотото е една от следващите й идеи. Сори, Вили, издадох те. Фото за малки и големи, с декори и различни костюми. Отделила е място, но все още не е готово.
В магазина има страхотни костюми за деца и не само, които може да закупите, както и такива под наем. А за мамите, ееееххх, за мамите.... Аз лично се чувствах като луд с картечница - такива сладки бижута си накупих, имитационна бижутерия и арт такава! Дори бяха любезни да ми направят брошка от един пръстен.
Няма да ви разказвам повече, ще отидете да видите. Магазинчето е във "фирма Радецки", от южната страна, до магазина на италианеца.

# 490
....И сега да изкажа поредното си възмущениеи от този....(вече нямам думи как да го нарека) град.Искам да направя снимка на малката с тортата във фотото и ходих да проверя какви декори има за стена............оказа се никакви Shocked Как може ? Сигурно не съм единствената , която е питала и толкова ли е скъпо да си го позволят собствениците? Confused
........Надявам се да има ентусиасти Party

Ентусиасти има!
Жената, която прави детските партита в града "цветни" - Вили, в понеделник откри магазинчето си. Това с фотото е една от следващите й идеи. Сори, Вили, издадох те. Фото за малки и големи, с декори и различни костюми. Отделила е място, но все още не е готово.
В магазина има страхотни костюми за деца и не само, които може да закупите, както и такива под наем. А за мамите, ееееххх, за мамите.... Аз лично се чувствах като луд с картечница - такива сладки бижута си накупих, имитационна бижутерия и арт такава! Дори бяха любезни да ми направят брошка от един пръстен.
Няма да ви разказвам повече, ще отидете да видите. Магазинчето е във "фирма Радецки", от южната страна, до магазина на италианеца.

Това е много хубаво Joy Grinning
Ще го посетя и ще следя кога ще стане това , че на нас ни трябва за 28.11 , но и ще разпитам в магазина.
Благодаско Hug

# 491
за 28.11 едва ли ще стане, но все можете да измислите нещо.

# 492
Искам да похваля магазин Чиполино. Приеха обратно счупена играчка и я замениха Laughing
Досега не ми се беше случвало.

диси, а как си представяш да ги накараш да си залепят този тапет?

# 493
Искам да похваля магазин Чиполино. Приеха обратно счупена играчка и я замениха Laughing
Досега не ми се беше случвало.

диси, а как си представяш да ги накараш да си залепят този тапет?

Нямам идея  newsm78 Ако не  на парчета(както са стандартните) мъжът ми ще го направи като параван, обаче ако е на части просто няма да стане Confused

# 494
  • София
dysi, а в Interface Art попита ли, те май и със снимки се занимават?

Общи условия

Активация на акаунт