Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 59 223
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Аз съм за Пицарията или Славяни за коледното парти. В Парфето е тясно, а в Малицията ще има страшна война за пързалката и според мен ще е опасно за по-кротките или малки дечица.  Peace За деня съм без претенции , стига Дени да е здрав сме на линия.

# 496
  • София
Ммм, за Коледното парти концепцията се смени тотално, но да мине понеделник, че тогава ще се реши нещо важно, и ще пиша  Whistling Whistling Whistling

# 497
За коледното парти ще се включа стига да сме здравички.Ще му бъде забавно с другите  дечица.

# 498
и ние също сме за, само да сме здрави Wink

# 499
Дори ако трябва помощ сме насреща - с каквото ни е по силите ще се включим Simple Smile Party

# 500
Ммм, за Коледното парти концепцията се смени тотално, но да мине понеделник, че тогава ще се реши нещо важно, и ще пиша  Whistling Whistling Whistling

яяяя,да не би момата да дава зор вече... Thinking

# 501
  • София
Пу-пу, едва влизам в осмия месец, да бъде тъй лИбезна момата да почака още шоне месец  Praynig

Гледам много нетърпеливост, та ще река до тук ясното: както си преговарях в ОДК във връзка с новите ни общи инициативи, стана въпрос и за Коледното парти. Та хората ни поканиха при тях да го направим, и разрешение има от шефката им, та аз направо приех. Ще ни осигурят зала, маси, украса и озвучаване. Залата е малко по-голяма от ПАРФЕ-то, но е почти празна, само ще ни наредят маси около стените и украса. Съдействат ни и за контакт с Дядо Коледа, който да изнесе "представление" за децата и да раздаде подаръци. Именно днес трябваше да е срещата с Дядо Коледа, за да видим какво-що. Има едно малко неудобство - не могат да ни осигурят ядене и пиене, само маси, за да си сложим нещата там. Аз сондирах тук-там и мисля, че вариантът, който измислих, не е лош: всеки, който ще дойде, да донесе нещо сравнително здравословно и по възможност - домашно приготвено. Ако е купено все пак, добре е да е например банани (лесни за ядене плодове в удобна естествена опаковка, към които рядко се проявяват алергични реакции) или нещо в този стил, все пак да не е чипс и прочие вредности. Нали ще са все малки дечица, нека не отваряме кутията на Пандора за тези, които все още са овардили чедата си от шоколада и другите боклучки стил Зайо Байо. Аз лично шще извъртя овесени бисквити и мъфини.

А иначе да ви поканя в четвъртък, 10 ноември, от 10 ч. в ОДК (сградата на бившия съд) на безплатна прожекция на филм за кърменето.

# 502
  • София
Официално имам честта да обявя и да ви поканя на КОЛЕДНО БЕБЕШКО-ДЕТСКО ПАРТИ В КОЗЛОДУЙ!

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/event.php?eid=255160287868210

Копирам и тук за недолюбващите "суратбуката":

Заповядайте на Коледно бебешко-детско парти в Козлодуй!

1 декември (четвъртък), 17.30 ч., ОДК - Козлодуй, ул. Кирил и Методий 26 (бившата сграда на съда)

Тази година партито ще бъде по-различно - ето основните моменти:

1) Партито ще се проведе с любезното съдействие на ОДК - Козлодуй, за което им благодарим сърдечно! От скоро ОДК се помещава в бившата сграда на съда, където ще ни предостави основна зала, в която Дядо Коледа ще раздава подаръци, както и две по-малки стаички за дечицата, които може да имат нужда да се подготвят за срещата си с добрия старец на спокойствие или просто да си починат малко от емоциите Simple Smile На наше разположение в случай на нужда от още пространство ще бъде и фоайето на ОДК. Моля имайте предвид, че в сградата няма да се пуши!

2) След разговор с добрата Снежанка имаме нейното уверение, че Дядо Коледа ще успее да намине в Козлодуй за нашето парти, което е чудесно! Тъй като успяхме да го предупредим навреме, той ще донесе скромни подаръци за всички дечица, затова е от особена важност да споделите дали и с колко деца ще дойдете на партито!

3) За да изкараме чудесно, призоваваме всеки посетител да нонесе няколко играчки, които е склонен да сподели за игра на място с другите гости. Може да е добра идея да не са най-любимите играчки, както и да са по-издържливи Simple Smile По този начин лесно и ефективно, без допълнителни разходи, ще осигурим допълнителна забава за децата.

4) Неизбежно малките герои ще се уморят и може би ще огладнеят. Тъй като няма вариант предварително да се събират пари или да се отгадае точно колко ще са гостите на партито, измислихме следното: всеки, който реши и успее да дойде, молим да донесе скромна почерпка. По възможност да е сравнително здравословна, тъй като се очаква присъствие на сравнително малки дечица на всякаква възраст и в различна степен на захраненост и запознатост с вредностите за похапване. Нека хубавото ни парти не става причина за горчиво запознанство (или поддържане на вярното приятелство) на мъниците със съществуването на храни като чипс и други подобни. Ето някои добри идеи за почерпка: домашни сладки, курабийки, кексчета, мъфини, соленки, банички, питки и т.н., по възможност без шоколад и фъстъци (алерген), купени соленки, сладки, (не много солени) солети, банани, други лесни за ядене плодове, изворна (не минерална) вода в голяма туба (ще осигурим помпа), сок - по възможност 100% плод и без добавена захар. Имайте предвид, че качественият контрол ще спира и връща почерпки от рода на: чипс, ядки (опастност от задавяне), пелети, пържени мечета и сродните им, Зайо Байо и сродните им, съвсем изкуствени сокчета - разбирате накъде бия...

5) От ОДК любезно ще ни предоставят не само терен, но и украса и озвучаване. Ако имате у дома допълнителни аксесоари, създаващи настроение, не се колебайте да донесете: още балони, еленски рогца, коледни шапки, свирки и каквото се сетите Simple Smile

6) ВНИМАНИЕ! СКУЧНА ИНФОРМАЦИЯ САМО ЗА РОДИТЕЛИ: както споменах, тази година ще опитаме да наблегнем повече на преживяването, отколкото на материалното. Не е нужно да носите подаръци, Дядо Коледа ще ги осигури (търсим и спонсор) - по-скоро нещо дребно и символично, но важна е емоцията. Предвидете обаче малка сума пари в брой за таксата за... да го наречем по друг начин (в случай, че някое дете все пак ни чете)... гориво... на Дядо Коледа - извинявам се, че не мога да уточня в момента, но зависи най-вече от броя деца и може би ще се изясни едва на място.

И най-важното: НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ДОБРОТО НАСТРОЕНИЕ И ЗАПОВЯДАЙТЕ НА КОЛЕДНО ПАРТИ В КОЗЛОДУЙ!!!

# 503
Относно спонсора, понеже хората тук не са много дашни Confused(дори и когато става дума за деца), ако не се намери, Naughty предлагам мамите(някои, не всички) да споделим дребна сума , за да зарадваме всички деца  Wink

# 504
  • София
за ВСИЧКИ деца ЩЕ ИМА подарък при всички случаи, може би по-скромен или малко по-голям в зависимост от ситуацията. Вече имаме двама потенциални спонсори, стиснете палци и помислете и за други  Whistling  Става въпрос за сравнително дребни суми, в най-краен случай ще досъберем на място по между си - така или иначе ще събираме парички за... горивото... на Дядо Коледа  Mr. Green

Понеже някои от вас бяха споделили, че имат желание да дойдат, много ще ме облекчите, ако потвърдите отново, споменавайки брой деца именно във връзка с осигуряването на подаръците, по което вече се работи.

Да не забравите, че днес пак има представление:

Цитат
Дом на енергетика                                               09.11.2011 г. /сряда/
18.00 часа Зрителна зала “Приключения опасни със герои сладкогласни” от Недялко Йорданов. Спектакъл на
                         Театрално училище при Дом на енергетика. Режисьор Малинка Ганчева.
                         Вход свободен.

# 505
Да питам тези които шият гоблени,кога пак ще се събирате.Купих си едно малко гобленче ,та ми трябва някой да ми покаже как се започва и как се шие.

# 506
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да питам тези които шият гоблени,кога пак ще се събирате.Купих си едно малко гобленче ,та ми трябва някой да ми покаже как се започва и как се шие.

кой каза среща?  Laughing аз съм ЗА и съм отпуск тази седмица Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 507
  • До сърцето...
Аз съм вече тук, много искам да ви видя...  Обаче не знам тази седмица ще имам ли свобдно време, а и малката ме иска само за себе си  Blush

Добри, спешъли фор ю съм обикаляла едни гобленарски магазини...  Joy

# 508
яяяя,кой се е завърнал....а фор ми, не гледа ли нещо Crossing Arms
Съгласна съм з асреща ,но не мога ако е утре,т.е. в четвъртък, по-скоро и аз съм ЗА другата седмица

# 509
Предложете кога ви е удобно и ще се съберем.Аз съм си вкъщи с малкия, така че не ме бърка кой ден ще е ,само  да е сутрин до към 11.30 или следобяд след 15.30  заради детето.

Общи условия

Активация на акаунт