Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 59 162
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
То хубу писмото е до домоуправителите, ама срокът за внасяне на предложения е утре - т.е. очаква се домоуправителите да решат всичко сами ли  newsm78 Да не останат после между чука и наковалнята... Ние не сме имали обява за събрание във входа...

В това събитие във Фб сме се опитали да съберем всички активности за декември в Козлодуй - ако знаете за още нещо, би било супер да споделите - благодаря   bouquet
Би следвало да се вижда от всеки и без регистрация. Днес съм добавила за Книжарницата на колела на изд. Фют  Peace

# 571
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
То хубу писмото е до домоуправителите, ама срокът за внасяне на предложения е утре - т.е. очаква се домоуправителите да решат всичко сами ли  newsm78 Да не останат после между чука и наковалнята... Ние не сме имали обява за събрание във входа...

....

Wink не четеш  Hug
разбрахме много по-рано.
имаше време да се вземат решения и да се подготвят писма до кмета.
кой домоуправител как ще реши да процедира Thinking предполагам зависи от човека. в нашия вход писмото на кмета и предложение за отговор са залепени на входа и всеки можеше да го допълни или да изкаже мнение.

за какво събрание питаш? за избор на домоуправител ли?

# 572
  • София
Чета, чета... Все пак аз съм само прост гражданин и разбирам вчера от вестника за това... Искаш да кажеш, че писмата са получени при домоуправителите срвн отдавна и вече сте имали събрание по този повод или съответно - лепене на идеи из входа?  Е, жалко, явно нашият вход няма да се включи в активността...  Tired Друг път споделяйте такава информация по-ранко, да си ръчкаме домоуправителите  Mr. Green

# 573
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Thinking писмата са разпратени до всички домоуправителит на жк 3-юг. за съседния на вашия блок знам, че са се събрали само домоуправителите и са излезли с общо решение от името на целия блок.
а "вашичкия" какво казва по въпроса? и какво е отговорил на кмета?

в общи линии в писмото се иска мнението ни за изпълнение на проект, аналогичен на този за жк 3-север.

Blush ние предлагаме да не е толкова аналогичен Hug 

# 574
  • София
а "вашичкия" какво казва по въпроса? и какво е отговорил на кмета?

Според теб като питам така дали някой от входа (освен домоуправителя, де) знае нещо различно от писаното във вестника  Tired Tired Tired
Честно казано в момента нямам сили И с това да се занимавам, пека трета тава курабии за утрешното парти и тепърва ще правя мъфини. Който още се чуди дали да дойде, ще раздавам рецепти  chef

# 575
партито беше много хубаво,благодаря
 Hug Heart Eyes

# 576
  • София
Благодаря на всички, които ни се довериха и доведоха дечицата си на Коледното бебешко-детско парти в ОДК вчера!
Надяваме се да ви е харесало, повечето анкети обаче бяха пуснати в кутията доста рано и почти нямаме обратна връзка. Така че приемаме мнения и забележки тук, във Фейсбук или където намерите за добре. В рамките на седмица-две всеки, попълнил анкета и оставил валиден мейл, ще получи писмо с информация за начина за достъп до направените снимки, както и други детайли.
Надяваме се децата да са харесали подаръците. В лудницата не знам дали се разбра, че книжките са въпросната част от подаръка, за която не открихме спонсор, а светлоотразителите бяха дарени от бензиностанции Еко България, за което сме им безкрайно благодарни   bouquet и ще им изпратим съответните документи. За съжаление на местно ниво не успяхме да открием спонсори, но мисля, че все пак се получи добре.

# 577
  • Дълбоката провинция
И на нас ни хареса партито!Благодарим за добрата организация!Ще чакаме снимките с нетърпение!Подаръците се харесаха,а още по-голямото щастие е,че лично си е поръчал моя син на Дядо Коледа какво да му донесе в градината! Wink

# 578
  • София
Ах, твоята питка я сънувах  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 579
  • Дълбоката провинция
Пак ще ти направя,но само за теб и то с екстри-сусамче,кашкавалче.... Laughing

# 580
  • у нас
Здравейте,мами имам питане какво ви е мнението за доктор Принова и доктор Паунова.Смятам да сменя досегашната лична и се чудя коя от двете да избера.

# 581
  • Дълбоката провинция
Нито едната! WinkНезная при коя си сега,но пак сондирай и други мнения!

# 582
  • До сърцето...
Здравейте,мами имам питане какво ви е мнението за доктор Принова и доктор Паунова.

Принова е педиатър, а Паунова не е.

Нито едната! Wink Незная при коя си сега,но пак сондирай и други мнения!

Как пък така реши!? Да не си ги пробвала и двете като лични лекари?
И двете ми деца са при Принова и съм много доволна. Писала съм го поне 3 пъти в темата, вече се уморих да се повтарям....
Явно и Паунова е добра, защото вечно има опашки при нея, много пациенти има (когато МИ беше лична лекарка чаках с часове)... Като лекар съм доволна от нея, но това висене пред кабинета ....

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 11:13 от Radika

# 583
  • у нас
Искам да сменя личната,защото е с часове и без час не иска да преглежда.Вчера и се обадих да поскам за днес,тя каза че графика е кабинета.Обясних и ,че дъщеря ми е с температура,атя ми казва 'без час не идвай '.Преди време за болно око ми даде час за следващия ден и много други случаи имам.Днес заведох дъщеря си при Николова в Дарис и оказа че е с гнойна ангина.
Принова не приема нови пациенти така ,че тя отпада. Кажете как сте с вашите лични доктори.

# 584
Аз съм при д-р Цветкова,доволна съм.Тя също е с часове,но ако детето е зле ми казва към колко часа да отида,и по тел.съм я търсела когато е почивен ден и ми е казвала какво мога да давам,т.е. ако не нещо по сериозно де.За д-р Олга Николова също мога да кажа че е много добър педиатър,но незнам дали работи като личен лекар.Дано съм била полезна. Hug

Общи условия

Активация на акаунт