Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 59 186
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Момичета знаете ли колко усилия и пари ще ми коства прехвърлянето на партидите на мое име на ток, вода и парно?!

# 556
  • До сърцето...
Момичета знаете ли колко усилия и пари ще ми коства прехвърлянето на партидите на мое име на ток, вода и парно?!
За парно - никакви. Поне в моят случай, една молба свободен текст написах, но беше преди 2-3 години. Другите партиди са още не са на мое име, но нямам никакъв проблем с тях. Пу-пу!!

# 557
Благодаря Радика. Партидите са на наще на името, така че няма проблем, но да няма някакви глоби ако не ги прехвърля на мое.

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 10:07 от vesinko

# 558
dysi, благодаря, вписано. Нещо възраст за ориентация?

Аз поразлепих някой друг плакат за Коледното парти, дали сте видели или вече са скъсани  newsm78
Много вероятно е другата седмица да има яснота за стойността на "горивото" на Дядо Коледа, при всички случаи няма да надмине 10 лв.

И сега да ви погъделичкам, споделила съм нещо интересно за Лидл в тази страничка, за която ви споменах, Майките на Козлодуй  Whistling Whistling Whistling Да видим сега кой е активен и кой само приказва  Peace

Припомням, че утре има Бебешко кафе в ПАРФЕ-то от 10 ч., елате да се видим и да си поговорим за кърмене, захранване, възпитание на децата и други интересни неща! Възползвайте се, през декември ще има само една прожекция на филм за кърменето в ОДК и излизам "отпуска" до януари  Mr. Green

[/quote
Да коригирам инфото за коледното парти - майката с близнаците ще пътуват и няма да дойдат на партито Sad Ние за сега сме за и само да се опазим здрави сме там Simple Smile

# 559
Да питам тези, които ще бъдат на Коледното парти,какво ще носят като храна или напитки.Понеже ще има и по малки деца ,и не знам какво да приготвя.

# 560
  • София
dysi, жалко. Въпреки това в момента имаме потвърдени над 25 деца и очаквам отговор за още 6, така че ще бъде весело  Peace

Силкисилк, понеже при мен се водят списъците, ето какво има заявено до момента (много хора са потвърдили смао присъствие, без уточнение какво ще носят): домашни мъфини, домашни овесени курабийки, домашни сладки, домашни тиквенки, сок, банани, домашни меденки, домашни курабийки, солети, нещо купено, домашен сладкиш.
Забелязвам, че никой не си е заплюл банички и въобще домашни соленки - ако ти се удава и имаш желание? Ако нямаш възможност - банани или плодове е добро решение също - удобно, лесно за намиране и не-скъпо.
А аз смятам дори да разпечатам рецептите си и да има копия за който иска  Mr. Green

# 561
Мога  да правя най- различни сладкиши,баница ,но мисля че меденките са ми по удачен вариант,и ако ми остане време един кекс.Малкия е голям кисел от известно време заради зъбките,та ще опитам да спретна нещо по лесно.Мерси за инфото. Hug

# 562
  • София
Срокът е за сряда, аз разбрах тази сутрин, а вие: Жителите на ЖК-3 –ЮГ предлагат подобрения за квартала си

А тези нахалници от Общината как не ги е срам - сложили са светването на Коледните лампи точно по време на нашето Коледно парти - безобразие!

# 563
  • Дълбоката провинция
Зеленко ,вече потвъдихме присъствието на партито,а сега да обсъдим и финансовия въпрос Laughing.Кога мога да ти дам паричките за "горивото"?
Дали ще е удачно да направя една питка с късмети,примерно?Защото друго не мога да измисля!
П.П.Извинявам се ,че пиша тук,но си си забранилаЛС!

# 564
  • София
Таксата гориво за Дядо Коледа е 8 лв. и ще се събира на място - с малки дечица не е добра идея предварително, всичко се случва.

Питка е СТРАХОТНА ИДЕЯ  Peace

# 565
Момичета, какво ще кажете за изказването на Любо Нейков в предаването "Нека говорят..." по повод протестите на очернените роднини на родилки.
Възмутена съм просто- изказването му звучеше като реклама за докторите убили тези жени.

# 566
  • Дълбоката провинция
Таксата гориво за Дядо Коледа е 8 лв. и ще се събира на място - с малки дечица не е добра идея предварително, всичко се случва.

Питка е СТРАХОТНА ИДЕЯ  Peace
ОК!значи да съм спокойна!Дано сега и малкия дзвер не ми врътне някой номер !

# 567
  • София
За лекарите ми е много трудно да се изкажа, особено в деликатното си положение. Факт е, че всеки в моето положение е силно вероятно да изпитва небивал страх, гледайки репортажите напоследък. Факт е, че много жени не получават достатъчно внимание. Факт е, че някои от тези жени дори са си платили и пак не получават достатъчно внимание. Факт е, че понякога лекарите не съзнават какво може да причини на пациенат тяхната дори неволно изтървана реплика, камо ли всичко останало. Факт е също така обаче, че и лекарите са хора...

# 568
За лекарите ми е много трудно да се изкажа, особено в деликатното си положение. Факт е, че всеки в моето положение е силно вероятно да изпитва небивал страх, гледайки репортажите напоследък. Факт е, че много жени не получават достатъчно внимание. Факт е, че някои от тези жени дори са си платили и пак не получават достатъчно внимание. Факт е, че понякога лекарите не съзнават какво може да причини на пациенат тяхната дори неволно изтървана реплика, камо ли всичко останало. Факт е също така обаче, че и лекарите са хора...
Права си, но все пак трябва да бъдат и по-човечни! Naughty

# 569
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Срокът е за сряда, аз разбрах тази сутрин, а вие: Жителите на ЖК-3 –ЮГ предлагат подобрения за квартала си

А тези нахалници от Общината как не ги е срам - сложили са светването на Коледните лампи точно по време на нашето Коледно парти - безобразие!

Ние разбрахме много по-рано Wink
Нещо повече, зам. кметът е изпратил писмо до всички домоуправители в жк 3-юг и е дал възможност да направят предложения от всякакъв характер: от подобряване на инфраструктурата и пътищата до възстановяване на хоризонтална и вертикална маркировка.
все още няма идеен проект, но се работи по въпроса  Hug

може би "нахалниците" не четат темата и не знаят за партито Wink

Общи условия

Активация на акаунт