Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 59 196
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • До сърцето...
Сега става тъмно още в 17 часа, така че не се съобразявайте с мене, с моите пороци и домашни любимци. Ако искате в Парфето, че не е запушено и е светличко.
Ама аз ще съм за 1 час (нали от 18 часа!?)  Blush

# 526
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug значи твърдо: утре, Парфето, 18:00 (по-нетърпеливите могат да дойдат по-ранко Simple Smile)

# 527
  • До сърцето...
ОК  Peace

# 528
Моля потвърдете присъствие за Коледното парти, че джуджетата на Дядо Коледа питат колко подаръка да правят  Mr. Green

Освен нас ще дойде и една майка с близнаци twin_neutral newsm10

# 529
  • София
dysi, благодаря, вписано. Нещо възраст за ориентация?

Аз поразлепих някой друг плакат за Коледното парти, дали сте видели или вече са скъсани  newsm78
Много вероятно е другата седмица да има яснота за стойността на "горивото" на Дядо Коледа, при всички случаи няма да надмине 10 лв.

И сега да ви погъделичкам, споделила съм нещо интересно за Лидл в тази страничка, за която ви споменах, Майките на Козлодуй  Whistling Whistling Whistling Да видим сега кой е активен и кой само приказва  Peace

Припомням, че утре има Бебешко кафе в ПАРФЕ-то от 10 ч., елате да се видим и да си поговорим за кърмене, захранване, възпитание на децата и други интересни неща! Възползвайте се, през декември ще има само една прожекция на филм за кърменето в ОДК и излизам "отпуска" до януари  Mr. Green

# 530
извинете ме за вчерашната среща,но бях на курс по английски.Бях забравила,че е на 15 Blush

# 531
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
извинете ме за вчерашната среща,но бях на курс по английски.Бях забравила,че е на 15 Blush

на срещата бяхме аз и ради  Mr. Green по този случай "намазах" с два подаръка  Blush

ради, половин гекон се разхожад по стената,  Laughing а първата ябълка вече се мачка  Hug

на следващата среща ще донеса списанието и каквото от моделите е готово (и все още здраво)  Hug

# 532
Аз ще кажа бройката за коледното тържество по-късно, защото чакам потвърждение от няколко майки. Днес научих, че от скоро си имаме в Козлодуй професионален фотограф-една мацка, която прави фотосесии. Когато имам време ще пусна страничката и във фейса, за да разгледате снимки, Ще прави и календари и др.сувенири със снимки. Мострите са много красиви.

# 533
  • София
Аз имам малки трудности с придвижването напоследък, та и от театър лиших буболецата, и на среща не дойдох, много ми е криво. За утре надявам се да съм по-добре за Бебешкото кафе.

mariiana, супер!

# 534
  • Дълбоката провинция
Аз твърдо бях решила да дойда в Парфе-то,но се забавих на работа и не успях Tired.За утре пак не обещавам защото съм гледач  на болно зверче!Споделих на една майка-кърмачка за срещите и тя прояви интерес,та може и да намине утре!

# 535
dysi, благодаря, вписано. Нещо възраст за ориентация?

Аз поразлепих някой друг плакат за Коледното парти, дали сте видели или вече са скъсани  newsm78
Много вероятно е другата седмица да има яснота за стойността на "горивото" на Дядо Коледа, при всички случаи няма да надмине 10 лв.

И сега да ви погъделичкам, споделила съм нещо интересно за Лидл в тази страничка, за която ви споменах, Майките на Козлодуй  Whistling Whistling Whistling Да видим сега кой е активен и кой само приказва  Peace

Припомням, че утре има Бебешко кафе в ПАРФЕ-то от 10 ч., елате да се видим и да си поговорим за кърмене, захранване, възпитание на децата и други интересни неща! Възползвайте се, през декември ще има само една прожекция на филм за кърменето в ОДК и излизам "отпуска" до януари  Mr. Green

Близнаците са на 3 години

# 536
  • София

Хе, значи не ги познавам, ще ми е драго да се запознаем. Из града съм засичала момиченца-рускинчета и момченце и момиченце (ясленуват в Мир), но са доста по-мънички.

Хайде, след малко отивам към Парфе-то, ако ви се идва, заповядайте, ще ми е приятно да поговорим  Peace

# 537

Хе, значи не ги познавам, ще ми е драго да се запознаем. Из града съм засичала момиченца-рускинчета и момченце и момиченце (ясленуват в Мир), но са доста по-мънички.

Хайде, след малко отивам към Парфе-то, ако ви се идва, заповядайте, ще ми е приятно да поговорим  Peace

Много ми се иска да дойдем обаче беболинди още спи Sad
Ами какво да кажа за билизнците - те са си от нашия северен жк район и са момче и момиче , ходят в Звънче на градинка. Ще се запознаете на  партито Wink

# 538
  • София
Скъпи гости на Коледното парти, уведомяваме Ви, че таксата "гориво" възлиза на 8 лв. за дете. Ако желаете, можете да получите детайлна разбивка по компоненти от мен (лично по време на партито).
Ако още не сте се записали, побързайте, джуджетата на Дядо Коледа имат нужда от предварителна информация колко подаръка да подготвят  Whistling

# 539
http://vbox7.com/play:1731cbb205 Ето го и прищъпулника,най-после се организирахме да го направим.

Общи условия

Активация на акаунт