Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 59 145
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хей,ръкоделничките,а и не само....какво ще кажете за една предколедна среща в четвъртък Laughing

Мда, може. Аз откога те дебна ... smile3508

не отказвам Simple Smile

# 616
И аз ще дойда!Само кажете къде и кога.

# 617
за мястото - нямам претенции къде, но за часа - бих искала да не е в 18.30ч. като до сега, а малко по-рано - 17.30 напр.
какво ще кажете?

# 618
давайте предложения, че времето тече  Hug
аз съм почивка и мога и през работно време Simple Smile

# 619
  • До сърцето...
Айде в 17.30 тогава. Кажете къде...
Мале, tuly, къде ти дянах оная работа  newsm78
Добри, моля те, донеси ми някой "коралов" конец да си довърша мака. При мен няма нищо подходящо. Нещо като 350 или 3705 на ДМЦ или подобно. Штъ черпя една боза.  Praynig Praynig Praynig

Абе, момичета, пред Лидъла в неделя е станала страшна катастрофа между кола на СОТ и младеж,  много мило и усмихнато дете. Чак сега разбрах! Момчето е много зле, в Пирогов, май с черепно-мозъчна травма и операция. В новините казаха, че Сашко за момента е стабилизиран, но той с много наранявания.
Да не дава годпод никому!!! Да се оправя Сашко и да ни радва пак със своята усмивка.

от сайта на Козлодуй.бг. Май не е вярно това, което пишат. Оказва се към днешна дата, че СОТа е карал с най 100 км/ч  Shocked Диваци, ей!!!

коментар на очевидец

Децата се молят за Сашко

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 22:24 от Radika

# 620

Praynig за Сашко  Praynig

аз познавам майката на Сашко, май познавам майката и на другото момче  Confused не знам какво да кажа
като чета разказа на очевидеца, това ми изглежда добро решение

среща 17:30, Парфе или Милениум? джокерса е тъмен и запушен  Confused парфето е най-близко за всички (май), но в милениума (сити) се пуши, а имаме пушачки Simple Smile

# 621
Мале, tuly, къде ти дянах оная работа  newsm78
е ,па ти....как ме питаш пред всички Laughing

Да, и аз чух за катастрофата, наистина жалко е,че е поредната и колко ли такива трябва да се случат,за да се вземат някакви мерки ooooh!

Ами никой не е писал до сега за срещата къде точно....вероятно повечето сте и на работа...така че да кажа за себе си - мен ме устройва Парфе,някак си по-светло ми е и удобно / в Милениум не съм ходила откакто стана Сити кафе и не знам как е/....така че в 17.30ч. ще съм в Парфе Peace

# 622
....така че в 17.30ч. ще съм в Парфе Peace

и аз Wink

Ради, ще донеса ккавото намеря Simple Smile
и на Тули Simple Smile

# 623
  • София
Вярно ли е, че в града има само един кардиолог  Shocked ? Забравих-й-името, приемала в МЦ "Здраве" и болницата, но в момента е болничен и няма часове до края на годината, че и след това? Случайно да имате опит с такъв специалист напр. във Враца? Споделете, моля   bouquet

# 624
д-р Стоянова кардилог 0888/10-11-53
Работи в АЕЦ, дава дижурства и в Бърза помощ и има частен кабинет някъде в бл.шейсет и нещо , ама забравих къде точно беше. Embarassed

# 625
  • До сърцето...
И аз ще дойда!Само кажете къде и кога.

vesinko, чакахме те! Ама...  Cry
Срещата мина по класическия начин  Mr. Green Три грации със стандартните си разговори   bouquet

# 626
  • София
kartiche, благодаря, ще търся и нея   bouquet

# 627
Срещата мина по класическия начин  Mr. Green Три грации със стандартните си разговори   bouquet

ще те черпя следващия път, кВо пиеш Wink

# 628
  • София
Ние опуснахме четвъртъка, но вече сме в кондиция и днес пихме горещ шоколад в ПАРФЕ-то. Казувайте една срещичка за кога, да ви запозная с момата и офлайн. В ПАРФЕ-то аз се чувствам най-спокойна за нея, така че ако може да е там.

Благодаря на къртиче за координатите на лекари, постепенно ще ги внеса в първия пост и ще разчитам който знае още, да сподели - благодаря   bouquet

# 629
  • До сърцето...
ВЕСЕЛА КОЛЕДА

Общи условия

Активация на акаунт