Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 59 147
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
еееех,много хубава новина...Честито, зеленко! Нека малката да расте здрава, палава и да е обгърната от вашата обич и внимание  bouquet

# 601
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
добре дошло на малкото човече  Heart Eyes

майсторици, да спретнем ли козлодуйска групичка?  Blush
http://www.coatsbulgaria.bg/Stitching/News/xmas+online+game.htm

# 602
  • София
Благодаря за топлите думи! Ние сме добре и от днес вече сме заедно.

Имам телефоните на всички ДП-ита и специалисти в Козлодуй! Който иска да ми пише на лични. Wink
Аааа и на някои от селата. Mr. Green

Давай ги, ще ги сложа в първия пост  Peace

Трето, някой пекъл ли е кекс или мъфини в силиконова форма (изчетох 100 хил.форуми , вкл. и тук, но дайте и вие мнение).

Моите мъфини за партито бяха точно такива, доволна съм много.

# 603
Здрасти Миме ,радвам се че ти и бебка сте добре.Ти къде ражда,в София ли.Нормално ли беше раждането,или секцио.Кога ви изписват.   bouquet Heart Eyes

# 604
  • Дълбоката провинция
Честита рожба на Мария!Да е жива и здрава ,много да ви слуша и радва!
А за Козлодуйската групичка съм "ЗА"!

# 605
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...А за Козлодуйската групичка съм "ЗА"!

Blush аз се "прилепих" към врачанките  Blush
 Thinking не знам дали ще  е проблем, ако се впиша два пъти Thinking ако не успеете да се съберете 5 броя свирнете, все ще измисля нещо  Hug имам и колежки ръкоделки Wink

# 606
Честита рожба на Зелено човече!! Живи и здрави да сте всички удома!

# 607
Трето, някой пекъл ли е кекс или мъфини в силиконова форма (изчетох 100 хил.форуми , вкл. и тук, но дайте и вие мнение).

аз, вчера
http://www.facebook.com/profile.php?id=1446873841&ref=tn_tnmn#!/photo.php?fbid=2281611286884&set=a.1332003787290.2041874.1446873841&type=1&theater

Joy

а рецепта може ли да споделиш , на 180 ли си ги пекла, а за времето...... Wink видях колко си ги пекла Wink

# 608
Рецептата е на мъфини с шоколад, някъде я намерих с гугъла.
На мен ми се струва, че времето за печене е по-кратко. Пекох на 190 градуса, следващия път ще пека на 180 и ще ги наглеждам повече.

# 609
  • София
Шоко мъфини от майка

250 гр. брашно

150 гр. захар

2 с.л. какао

2 ч.л. бакпулвер

1/2 ч.л. сода

150 гр. шоколадови парченца (аз слагам 1 шоколад 100 гр., начупен на парченца  + шепа стафиди)

(до тук са сухите съставки)

90 мл. олио (аз слагам около 50-60 мл. зехтин)

1 яйце

200 мл. мляко (каквото има - става и с кисело, и с прясно)

(туй са мокрите съставки)

Смесват се сухите съставки и мокрите съставки с два отделни съда. После мокрите се сипват в сухите и се бърка леко. За всякакви мъфини било добре да не се бърка излишно - само колкото да се смесят, иначе някакви вериги се разрушавали и не бухвало добре.

Пече се 15 мин. на 170 градуса (за печка с вентилатор).

# 610
И аз от скоро имам две силиконови форми. Едната ми е правоъгълна, другата за мъфини. Е няма такава екстра просто. Няма да мажеш с масло, няма да се залепва на дъното, направо супер. Само изтърсваш печивото и всичко е супер. А най ми е драго, че няма полепнало брашно по кексчетата.
За в бъдеще планирам да си закупя и силиконова подложка за тавите.

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 15:48 от vesinko

# 611
  • София
Цитат на: зелено човече (.)(.)
Имам телефоните на всички ДП-ита и специалисти в Козлодуй! Който иска да ми пише на лични. Wink
Аааа и на някои от селата. Mr. Green

Давай ги, ще ги сложа в първия пост  Peace

silkisilk
, пропуснала съм въпроса ти, прощавай. Беба се роди в София, но от няколко дни вече сме си у дома. Уви, секцио беше, проклетите ми очи не позволиха друго, нещо по ретината там.

# 612
Не се притеснявай, нормално е да не успяваш да отговориш на всички, като се има впредвид ,че имаш толкова много приятели.А за секциото няма лошо, важното е, че и ти и бебка сте добре.Пожелавам ти бързо възтановяване и много радост да ви носи Снежанка. Hug Heart Eyes

# 613
хей,ръкоделничките,а и не само....какво ще кажете за една предколедна среща в четвъртък Laughing

# 614
  • До сърцето...
хей,ръкоделничките,а и не само....какво ще кажете за една предколедна среща в четвъртък Laughing

Мда, може. Аз откога те дебна ... smile3508

Общи условия

Активация на акаунт