Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 59 163
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Дълбоката провинция
Аз съм при д-р Цветкова,доволна съм.Тя също е с часове,но ако детето е зле ми казва към колко часа да отида,и по тел.съм я търсела когато е почивен ден и ми е казвала какво мога да давам,т.е. ако не нещо по сериозно де.За д-р Олга Николова също мога да кажа че е много добър педиатър,но незнам дали работи като личен лекар.Дано съм била полезна. Hug
Съгласна съм с теб!

Да,била съм при Паунова!Не искам на никого да натрапвам мнението си ,просто го изразих Peace
А що се отнася до броя на пациентите,за мен това не е показател за професионализма на един лекар!Пак казвам,че това е лично мое мнение .

# 586
  • София
Би било супер който споменава лекар, да уточнява координати (специалност, кабинет, телефон  и т.н.), за да вписвам на първа страничка. Така само имена не е достатъчно и не го вписвам, да знаете  Embarassed

# 587
Имам телефоните на всички ДП-ита и специалисти в Козлодуй! Който иска да ми пише на лични. Wink
Аааа и на някои от селата. Mr. Green

# 588
Искам да сменя личната,защото е с часове и без час не иска да преглежда.Вчера и се обадих да поскам за днес,тя каза че графика е кабинета.Обясних и ,че дъщеря ми е с температура,атя ми казва 'без час не идвай '.Преди време за болно око ми даде час за следващия ден и много други случаи имам.Днес заведох дъщеря си при Николова в Дарис и оказа че е с гнойна ангина.
Принова не приема нови пациенти така ,че тя отпада. Кажете как сте с вашите лични доктори.
Аз съм при Паунова. Ако не ми беше близка позната, отдавна да съм я сменила. Много чакане се чака, така, че мен лично ме е отказалада я посещавам. Когато ми се наложи лекар си хващам портфейла и отивам без направление. И това при солидни осигуровки. Като професионалист - то здравната ни система превърна личните лекари в едни администратори, та кой знае каква специализирана помощ през годините не съм получавала. Много лоши отзиви съм чувала за Паунова като професионалист, негативен опит имам с майка ми. Измъчи се от силна и продължителна кашлица, оказа се от изписано лекарство, но Паунова не успя да си го "хване". Ходиха при друг лекар за да установи причината. Това е моят опит, дано съм ти била полезна.
Коя е лекарката с часове? Това е много хубава практика.

# 589
ЕДНАТА ЗА КОЯТО ПИСАХ Е Д-Р ЦВЕТКОВА/ТЕЛ.0973 85201

# 590
Ох ,  ooooh!Здравейте и от мен
 Първо,хвана ла съм някаква настинка и вече седмица не ми минава ooooh! ooooh! ooooh!
По въпроса за докторите - дъщеря ми е при д-р Цветкова , а аз съм при д-р Паунова.Наложи ми се да заведа Йо на лекар за едни сополи и покрай нея Цветкова прегледа и мен (не ми взе нищо за прегледа) и ми изписа рецепта , че и гърлото ми е зле.Много съм доволна и сега ще се прехвърля при нея.За Паунова , какво да кажа , много е чакането там.
 Второ , в Чиполино има намаление на бебешки и детски обувки - купих един чифт на Барт намалени от 17.90  за 12лв. и стотинки(намалението го правят на касата).
 Трето, някой пекъл ли е кекс или мъфини в силиконова форма (изчетох 100 хил.форуми , вкл. и тук, но дайте и вие мнение).
И да не забравя да поздравя  Мария за прекрасното Коледно парти .Благодарности на Смелата мама newsm51  bouquet  bouquet

# 591
Трето, някой пекъл ли е кекс или мъфини в силиконова форма (изчетох 100 хил.форуми , вкл. и тук, но дайте и вие мнение).

аз, вчера
http://www.facebook.com/profile.php?id=1446873841&ref=tn_tnmn#!/photo.php?fbid=2281611286884&set=a.1332003787290.2041874.1446873841&type=1&theater

Joy

# 592
  • гр. Козлодуй
vins, аз и децата ми сме при Маринова. Няма часове при нея, рядко има и опашки. Ако се съмнява нещо за детенце, веднага праща с направление при Олга Николова. И в къщи е идвала. Ако тя отсъства, сестрата веднага дава напраление.

Сори, че така нахълтах в темата, от месеци се каня да ви чета, едва сега намерих време и видях, че сте обсъждали тази тема последната страничка.

# 593
зелено човече (.)(.) днес е станала мама на госпожица, на име Снежана ylinfant
Красавицата е с мерки 51см и 3725гр.
Да е жива и здрава и много радост да им носи    ... и да слуша батко Калин  Laughing

# 594
Честита дъщеричка на Зеленкото! Здраве и късмет на Снежана!

# 595
  • До сърцето...
Честито на зеленкото, на батко Калин и на таткото, разбира се.
Да е много, много здрава малката госпожичка, щастлива, обичана и красива като името си!

# 596
честита дъщеричка на зеленко Simple Smile))

# 597
Честито момиченце на зеленко да и е жива и здрава момата  bouquet Hug

# 598
Честита рожба !
Да ви е жива и здрава и много да ви слуша!И вие да сте живи и здрави , за да се радвате и грижите за нея Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 599
Честита госпожица Зелено човече!  bouquet
Да ви е жива и здрава и да ви радва много! Hug

Общи условия

Активация на акаунт