Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 59 221
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • До сърцето...
яяяя,кой се е завърнал....а фор ми, не гледа ли нещо Crossing Arms

че как!!! ама ще ти е изненадка  Mr. Green

# 511
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Party Party Party Party нямам търпение  Party Party Party
 Blush но няма как, ще чакам  Hug само свирнете навреме, че да подготвя бащицата психически  Whistling

# 512
  • София
Моля потвърдете присъствие за Коледното парти, че джуджетата на Дядо Коледа питат колко подаръка да правят  Mr. Green

# 513
Моля потвърдете присъствие за Коледното парти, че джуджетата на Дядо Коледа питат колко подаръка да правят  Mr. Green

Потвърждавам - едно малко човече с мама, само да сме здрави Grinning

# 514
Аз също потвърждавам,дано сме здравички до тогава.Ще бъда само с малкия,каките са на училище.

# 515
Хей няма ли предложения за ден и час ,за среща на гобленарките и плетачките.Ако е хубаво времето,може и тази седмица да е.

# 516
Хей няма ли предложения за ден и час ,за среща на гобленарките и плетачките.Ако е хубаво времето,може и тази седмица да е.

Laughing ще има, как няма да има: среща във вторник или четвъртък, след работа (18:00) в парфето или джокерса - ако времето е хубаво отвън, заради кученцата на Ради  Peace

Mr. Green а ако сме особено навити и ако Ради донесе два подаръка Whistling , може и вторник и четвъртък  

# 517
  • До сърцето...

Mr. Green а ако сме особено навити и ако Ради донесе два подаръка Whistling , може и вторник и четвъртък  

Аз съм за вторник! Аз ще съм единият подарък, а Торнадо - вторият  Joy
Четвъртък няма да мога  ooooh!

# 518
  • София
st. Dobri, вие няма ли да идвате на Коледно парти? С пълна пара текат записванията, че да не остане някой без подаръче, макар и скромно (нещо спонсорите вЕрно са кът, до тук потенциалните два се оттеглиха)  Mr. Green

И да ви промотирам една страничка във Фб, който ползва: Майките на Козлодуй

Ние сме тук, за да случваме нещата за нашите деца. В нашия Козлодуй. Защото заедно можем повече! Защото заедно можем да подобрим условията за развитие на нашите деца... Да питаме! Да се интересуваме! Да обсъждаме! Да създаваме! Защото ние, майките, не можем да чакаме! Ние сме новото поколение родители!

Нека тук се съберем и обсъждаме! Нека тук поставяме въпроси! Нека тук планираме нашите празнични събирания! Нека сме тук!

Пък... Ха да видим дали няма да ни чуят..?!!!...

# 519
st. Dobri, вие няма ли да идвате на Коледно парти? С пълна пара текат записванията, че да не остане някой без подаръче, макар и скромно (нещо спонсорите вЕрно са кът, до тук потенциалните два се оттеглиха)  Mr. Green

И да ви промотирам една страничка във Фб, който ползва: Майките на Козлодуй

Ние сме тук, за да случваме нещата за нашите деца. В нашия Козлодуй. Защото заедно можем повече! Защото заедно можем да подобрим условията за развитие на нашите деца... Да питаме! Да се интересуваме! Да обсъждаме! Да създаваме! Защото ние, майките, не можем да чакаме! Ние сме новото поколение родители!

Нека тук се съберем и обсъждаме! Нека тук поставяме въпроси! Нека тук планираме нашите празнични събирания! Нека сме тук!

Пък... Ха да видим дали няма да ни чуят..?!!!...

по първата част: малко се притеснявам да включа голямото ми момче. той е буен и палав и бърз  Blush и не слуша много-много   Blush та ми се струва малко опасно да го събирам с малки деца в затворено помещение с каквато и да е големина  Hug

а по втората: нямам фейсбук и честно недолюбвам приказките по соруми и сайтове. някак ми се струва прекалена активността тук и там, а реални действия ЦЪ   Confused
и едно въпросче: към кого е адресирано това? кой и как очакваш да те чуе?
сложно е дори при личен контакт, а така с писане по форуми ...
лично аз смятам, че управляващите са предвидимо глухи и слепи след избори  Tired

а не ми се вярва да е само за да се информираме за срещите Wink

вторник ДА  Hug кажете час и място и съм там Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 520
  • София
Добри, очертава се Коледното парти да е много весело, ама решението си е ваше - ти най-добре си познаваш човечето  Peace Дядо Коледа и Снежанки ще има, може пък да му хареса.
А страничката не е моя, направи я една майка, с която си сътрудничим в ОДК-то. Виждала съм и други градове да си имат подобни странички, обсъждат си всякакви неща, правят си срещи, общуват си. Понякога информацията се губи и размазва, а това е още един метод да си "в час" с интересното в града. Аз имам ограничени контакти все пак, много малко хора от града ползват форума - факт, доста много обаче са във Фб... Пък на който не му хареса, винаги може да се откаже, става бързо и лесно. Аз просто споделям, това е всичко.

# 521

а по втората: нямам фейсбук и честно недолюбвам приказките по соруми и сайтове. някак ми се струва прекалена активността тук и там, а реални действия ЦЪ   Confused

Ами... да кажа  Embarassed
Следизборно писахме на новия кмет за проблем с нанос на земя на главна улица в града, с предпоставки за катастрофа и след 2 дни общинска техника (то камиони, то фадроми...) беше на мястото и изчисти  улицата.
Сега с една от мамите тук оправяме улични стълбове със стърчащи кабели, в близост до детски площадки.
Тихичко и кротичко, колкото можем - и си пишем, и си действаме.

# 522
  • София
Аз ще отбележа, че имам три заявления в общината по "градски" въпроси, едното се разреши лятото, другите са сврн. пресни и скоро ще мина да питам какво става с тях. Разбирам чудесно, че си има ред, бюрокрация, администрация и т.н., ето сега изборите... не очаквам да стане веднага, но следя за резултат. Отделно подкокоросах една мама  Mr. Green да поиска пейка пред входа (дълга история) и резултатът беше налице съвсем скоро. Та декларирам, че не се ограничавам само с Коледни партита, кърмачески събития и писане по форуми  Peace Нали всички сме наясно, че ако няма нещо официално депозирано, трудно стават много от нещата - значи все пак е редно и ние да вземем отношение, да подадем сигнал и едва тогава да претендираме, че това така или иначе  Peace

Кажете сега за среща, макар да не е ясно дали ще успеем да се включим - Дзвер има вече доста претенции и всеки ден е различно  Mr. Green

# 523
Какво става ,утре ли ще има среща .Ако да, от колко часа. newsm78

# 524
Какво става ,утре ли ще има среща .Ако да, от колко часа. newsm78

да, да, да  Party
18:00?
парфето или джокерса? пушачките да кажат

Общи условия

Активация на акаунт