Британците, британците! - Кой плюл, плюл, Уилям се ожени - 15

• 17 119
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • КиТ
А, набор! Ама и той като мен има бейбифейс, та се подлъгах, 89-та се перверзни изкушения сме се пръкнали-тоз младеж, аз, българската демокрация, въобще-приказка Mr. Green Както казах-може и да е студено, но аз не разбрах, навлечена в три ката дрехи Mr. Green

А вЕрни ли си набор  Crazy Hug Hug Hug Hug,велика година наистина Mr. Green
Сърбят ме ръцете да науча нещо повече Flutter Flutter Flutter,ма за сега се въздържам Whistling Whistling Whistling

# 706
  • Ænima/Albuquerque
Точно този Дориан Грей, не е особено сириъс бизнес.  hahaha
Иначе става да плакнеш око по Бенчо.

Абе, много го хвалите тоя сериал, да взема да го прегледам и аз, докато чакам Крал Декстър да се завърне? М?  Thinking

# 707
  • София
Нема да сбъркаш, Сарк! Peace Чутовен е сериалът. bowuu

Вал, я ме спойлни за теориите за чичо Бенджен. За произхода на Джон вече се светнах каква е теорията на конспирацията и ми звучи съвсем правдиво, но за чичо Бенджен нямам и идея... Whistling

# 708
  • Ænima/Albuquerque
Аре, добре, нави ме.  Mr. Green

# 709
  • София
Ееее, едвам успях! Laughing

# 710
  • Ænima/Albuquerque
С триста зора.  hahaha

Въх, бе, що само HD по 5 GB?!  Shocked

# 711
Северче, едната идея е, че може да лидерът на Другите, които идват да щурмуват, другата, че може да е станал водач на диваците, общо-взето смята се, че е от страната на лошите вече и ще е голяма заплаха за Вестерос. До сега (4 книга) ни вест, ни кост от него обаче, а организираха отряд за издирването му Confused Аз пък искам да вярвам, че е жив и ще достави някаква неочаквана помощ в неочакван момент...това го вярвам, откакто го видях във филма Mr. Green

# 712
  • София
Значи, гледах Ралф Файнс в Четецът. Еми хич не ми харесва този човек и това е! Страшни роли има (включително и тази), но... просто не ми харесва. Не ми е приятен за гледане. МноУ рядко ми се случва така.
Кейт Уинслет е Не-ве-ро-ят-нА!!!
А филмът... за веднъж ми е, нещо не ме трогна особено. Не е възможно просто... нямаше логика в действията на главната героиня  newsm78

# 713
  • Ænima/Albuquerque
Ох, аз силно се обезводнявам на този филм! С гъба да ме попиваш напрао!  ooooh!

Кейт не ми допада, като актриса, не знам защо.
А Ралф ми е много приятен за гледане, винаги ми е мрачен един такъв...  Heart Eyes

Що да няма, бе, Ване?
Е, по принцип и според мен беше прекалено горда, ама разни хора...

# 714
  • София
То и на мен ми беше тъжен - много, но... просто нещо не ми достигна в цялата работа. Изобщо не бях съгласна, че Хана трябва да се признае за виновна а онези кучки да си отидат с по 4 години. Някак хич не ми хареса това. Нямаше причина поради която да крие, че не може да чете при положение, че по онова време е имало доста курсове за ограмотяване предвид факта, че много хора са спрели образованието си зарадивойната, дошли са от село или друго.
Разбира се, че съм супер доволна, че го гледах. Филмът и заслужава двата часа и показва интересна гледна точка, а пък щом все още го коментирам значи е успял да ми въздейства.

# 715
  • Ænima/Albuquerque
Не знам, аз много ревах, когато разбрах, че не може да пише.
Ма много.  hahaha

Това обяснява целия филм, цялата еротика около нея и момчето.

# 716
  • вятър в маслините, вятър над хребета
"Четецът" и на мен ми хареса, без да ме докосне много, други филми на Ралф са ме вълнували значително повече. Като "Брулени хълмове" например.

# 717
  • София
Ами то си личеше, че не може да пише и да чете още от началото и очаквах съвсем друго развитие, защото не бях чела никакви резюмета... На мен ми е мъчно за всички онези хора, които са били убивани заради подобни обвинения. Не защото са наказани, а защото със сигурно е имало много други, които са се отървали. Освен това не може да се вини един човек за цяла съществуваща система...
Ох, страхотна Кейт. Допада или не като актриса аз не знам на коя друга би и отивала тази роля. Има нещо грубовато в самата нея, което спомага за изграждането на образа. И през цялото време си мислех тази жена на екрана колко е далеч от Кейт в Титаник и Ваканцията...

# 718
  • Ænima/Albuquerque
Мда, голяма роля направи, определено.
Също не си представям друг да я изиграе.

Аз Ралф го обожавам в "Списъкът на Шиндлер" с бонус - униформа.  Mr. Green

Абе знаех, че е със синя кръв, но нямах представа, че е 8-ми братовчед на Чарлс. Shocked

# 719
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ааааа, ти ме уби Shocked

Общи условия

Активация на акаунт