Британците, британците! - Кой плюл, плюл, Уилям се ожени - 15

• 17 124
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Аааа, това последното е  Heart Eyes Сарки, откъде беее...много са яки! Аз сега се връщам отвън-трябва да ви кажа, че с дебел плетен шал и кожухче си е муцка времето Laughing Северче, winter is always in our hearts Wink като ме пита за чичко Бенджен-това е една от големите мистерии, които тепърва разплитаме Wink Тоя Бен съм го гледала само и единствено в Нарния и толкова ми беше безумно глупав филма, че не можах да се възхитя на младежа...Някакъв друг филм с него препоръчвате гледам...може да пробвам. Леле, Джой, то туй кладенче направо чист неопетнен планински извор, кой набор е?

# 691
  • КиТ
Луди,луди покрай тея празници сте изписали свЕто Crazy Joy Joy Joy Joy

Ване и аз скоро го гледах това филмче,много добро Wink Peace

Саркс прекрасна с тая емотка,а и с другите дето красят темата нямаш равна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гея честит имен ден със закъснение
Мирел да честетя и на мъжо ти с засънение  Hug

Алан,Алан ме срути  hahaha hahaha hahaha

и като гледам,че края на темата иде да напомня за добавяне на тоз `убавец Heart Eyes Colin O’Donoghue

# 692
  • Ænima/Albuquerque
У, мирси, ПламиMr. Green

Вале, (край, съкратих те!  Mr. Green) оттук са емотиконките, а тук е гъбата.  Mr. Green

# 693
Сарки, Вал не може ли, Вале ми е като Пено Mr. Green Както и е угодно де, ше свикнем ако се налага, мерси за емотките, ще ги ползвам по други места

# 694
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Леле, Джой, то туй кладенче направо чист неопетнен планински извор, кой набор е?
Не е чак толкова- 89-та се е пръкнало това изкушение, а само ако му видиш преверзните ролички, и съвсем няма да е вече кристална водичката Blush

Толкоз ли е студ в Софията, явно ние сме го пратили, тук от 5 градуса във вторника се качи до 20 днес?

# 695
А, набор! Ама и той като мен има бейбифейс, та се подлъгах, 89-та се перверзни изкушения сме се пръкнали-тоз младеж, аз, българската демокрация, въобще-приказка Mr. Green Както казах-може и да е студено, но аз не разбрах, навлечена в три ката дрехи Mr. Green

# 696
89-та се перверзни изкушения сме се пръкнали-тоз младеж, аз, българската демокрация, въобще-приказка Mr. Green
hahaha hahaha hahaha

Всички сте се зарибили по тази зимна сага, гледам. Мен книгите не ме грабнаха, ама ще взема да видя хбо-то какво са спретнали, досега не са ме разочаровали Grinning

# 697
  • Ænima/Albuquerque
Вал не ми звучи завършено.  Tired
Штъ наместя некак...  Mr. Green
Ама ползвай ги и тука емотиконките.

# 698
За кво може да говоря кат' ми е студено.  Mr. Green

Междувременно, неусетно минах и аз прага 10,000, зимам бронза! Ай, наздраве:  hahaha

Нямам думи да изразя как ми се е припил джин с тоник, ужас.  Blush

# 699
  • Ænima/Albuquerque
За кво може да говоря кат' ми е студено.  Mr. Green

Знам ли те?!  Flutter
Ми Пуц, пини, ама с повече тоник.
Ай честито и на другия плямпалник.  hahaha Hug

# 700
ха честито, наздраве Grinning. Ама аз си нося мое пиене, че съм на безалкохолна диета

# 701
  • София
Вал, Бен можеш да го гледаш в Дориан Грей, мноУ е 'арен!

Чичо Бенджен да не са го грабнали Белите Бродници? Sad

# 702
  • Ænima/Albuquerque
Вал, Бен можеш да го гледаш в Дориан Грей, мноУ е 'арен!

Ето какво забравих!  ooooh!

# 703
  • София
Охххх, Дориан Грей и аз го забравих. И Нарния забравих - аз си я обичам таз сага.

Мноу яки

Забравих да кажа -МНОГО е студеноооооооо!!!

# 704
УУУУ, Дориан Грей, сириъс бизнес, веднага ми се издигна в очите Simple Smile

Чичо Бенджен да не са го грабнали Белите Бродници? Sad

Не се знае, това е една от конспирациите, върху която феновете на книгата градят теории докато чакат излизането на новата книга, аз също си имам мнение и желание за неговото развитие, но при Мартин никога не се знае. Най-голямата конспирация и съответно любима фен-тема е за произхода на Джон...но стига сме спамили тук Mr. Green Джой, аз прочетох първата книга без да знам, че скоро почва сериал и естестествено веднага се зарибих, по едно време взех да мяркам огромните плакати ``Winter is coming`` и бях като дете на Коледа Mr. Green Пуци, много тъжно....ама както казва Сарки-малко джин и много тоник  chef

Общи условия

Активация на акаунт