Сериал " ВЪПРЕКИ ВСИЧКО"/ "HERŞEYE RAĞMEN" по ATV - Тема 2

• 24 851
  • 318
  •   1
Отговори
# 135
Нусред чете бележката от Мюмтаз до Мехмет ,как е попаднал на нея и как ще я използва ?!?!?

# 136
# 137
Да ,дадоха ..

# 138
Дописах малко на предната страница за трейлъра и мотивите на Тахсин.
В пост 130, ако ви е интересно.

Много напрегната и динамична серия беше Hug

# 139
Fan , благодаря за превода -въпреки лошата картина все пак съм на ясна с действието ,много силен епизод...

# 140
Фенче,  newsm51

и в ю-туб са започнали да качват частите:

http://www.youtube.com/watch?v=4MPXWU8_-hA&feature=feedu

# 141
Серията беше супер, Фенче мерси за разясненията Hug   bouquet Hug

Този Тахсин е голям глупак, да си оставиш детето без майка ooooh! като е искал да се жени за друга да се беше развел, как ще убива така. ooooh!

Много гадно, че ще арестуват Мехмет за нападението, ако Мюмтаз умре как ще докаже, че е невинен. ooooh!

# 142
Галка, и аз това се чудех - как ще докаже и най-вече как ще стигне до убиеца newsm78
Ами не знам...стар човек с 3 куршума може да оцелее само в турски сериал Joy,
ама щом е в болница в трейлъра, значи може и да може!
Иначе Мехмет ще търка наровете на затвора, както дават, а за Нусрет наистина е
интересно как би използвал бележката. Peace
Обожавам го този режисьор Джевдет Мерджан / + цели 6 бр. сценаристи /=
наистина хубава серия Heart Eyes

Лека вечер на всички и приятни почивни дни!

# 143
Галка, и аз това се чудех - как ще докаже и най-вече как ще стигне до убиеца newsm78
Ами не знам...стар човек с 3 куршума може да оцелее само в турски сериал Joy,
ама щом е в болница в трейлъра, значи може и да може!
Иначе Мехмет ще търка наровете на затвора, както дават, а за Нусрет наистина е
интересно как би използвал бележката. Peace
Обожавам го този режисьор Джевдет Мерджан / + цели 6 бр. сценаристи /=
наистина хубава серия Heart Eyes

Лека вечер на всички и приятни почивни дни!

Фенче, на мен ми засичаше и аз видях само 1 изстрел Crazy и реших, че с 1 може и да оцелее, а те били 3 ooooh! Иначе  сценаристите и режисьора са супер, но представете си цели 6 сценаристи какви драми могат да забъркат. Mr. Green

# 144
  • Разград
Her Şeye Rağmen 9.Bölüm Fragmanı v.1

# 145
Ванче, мерси Hug Фрагмана от лош, по-лош Tired Лейля се нахвърля върху Мехмет а ние любов чакаме. Rolling Eyes Как ли ще постъпи Нусрет с тази бележка, колкото и да ми се иска едва ли ще я покаже, поне не и веднага, особено както е набрал на Мехмет. Tired

Лека нощ Hug

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 01:44 от galka05

# 146
Ванче, мерси Hug Фрагмана от лош, по-лош Tired Лейля се нахвърля върху Мехмет а ние любов чакаме. Rolling Eyes Как ли ще постъпи Нусрет с тази бележка, колкото и да ми се иска едва ли ще я покаже, поне не и веднага, особено както е набрал на Мехмет. Tired
Ох, а Тахсин прекъсва поддържащата система на Мюмтаз Mr. Green
Мисля, че Нусрет няма да покаже бележката - дано не съм права,
но все пак съдят Мехмет, което ме навява на тази мисъл.

Ванче, и аз благодаря за трея  bouquet

# 147
Динамична и интересна серия беше и за мен.  Grinning Peace
С превод възприятието ще е пълно, но и така си личи, че продуцент, сценаристи и режисьор държат действието в ръцете си. Никакво разпиляване, нищо излишно... Класата си е класа! Peace Grinning Мисля, че ще завладява зрителите.
По повод разкриването на престъпника, струва ми се, че остави един белег Тахсин - бастуна си хвърли, преди да започне разговорът им със съдията. А и нали търговецът на стари вещи е жив. За Нусрет - може и да е засегнат, но ми се струва, че е честен човек и това ще надделее над обидата (ако не веднага, то по-късно). Освен това, той си има съперничество с Тахсин. Има възможности...  Peace
Благодаря на Фенчето и на всички, които обгрижват филма! Hug  bouquet Заслужава си!  Peace

# 148
Снощи съм заспала след стрелбата по Мюмтаз и съм изпуснала от серията и трея, много заплетено става.
Фенче, много ти благодаря за подсказките и всичко, което правиш за да се наслаждавам на прекрасния сериал. newsm51

Серията беше интересна, но някак ми се струваха прекалено очаквани събитията, например когато тълпата се струпа пред къщата на Зелиха, тъкмо си мислех, защо Мехмет закъснява и червената кола с Батман се появи  Joy. Също и че Мехмет е арестуван заради нападението с/у Мюмтаз. Но все пак това е сериал, и въпреки някои откровено нагласени сцени, от които следват предвидими събития, много ми харесва.
Нусрет засега изглежда честен и справедлив човек, надявам се да остане такъв и макар с колебание да не запази бележката в тайна.
Напълно очаквано е и поведението на Лейля, нахвърля се с/у Мехмет, защото има такава информация, а и може би подсъзнателно си търси повод за да не го харесва, за да излезе от обърканото си положение - да се е обрекла на един, а да обича друг.

# 149
Гаджето на Джен Нергис си е купила лятна къща в Айвалък, за да е по-близо до него  Joy http://www.emlakjet.com/haber/detay/tugba-ekinci-de-ayvalik-i-te … cih-etti_814.html

Общи условия

Активация на акаунт