Сериал " ВЪПРЕКИ ВСИЧКО"/ "HERŞEYE RAĞMEN" по ATV - Тема 2

• 24 823
  • 318
  •   1
Отговори
# 315
missence, явно съм чела-недочела коментарите ви назад в темите Embarassed
Прекалено недовършен ми изглежда, така ли пък хич неоткрит ще остане убиеца на съдията, главният герой е застрелян - умира или оживява, губи се посланието. Този снимачен екип досега (от това което съм гледала)не е правил такъв финал, нима ще допусне такъв глупав край, каквито и да са пререканията им с тв канала Shocked - иначе "срам за майстора" Sad, така си мисля newsm78

# 316
  • София
Прекалено недовършен ми изглежда, така ли пък хич неоткрит ще остане убиеца на съдията, главният герой е застрелян - умира или оживява, губи се посланието. Този снимачен екип досега (от това което съм гледала)не е правил такъв финал, нима ще допусне такъв глупав край, каквито и да са пререканията им с тв канала Shocked - иначе "срам за майстора" Sad, така си мисля newsm78

аз доколкото разбрах спират сериала недовършен заради нисък рейтинг  newsm78

# 317

аз доколкото разбрах спират сериала недовършен заради нисък рейтинг  newsm78
Благодаря ти мила, че сподели моите "размисли и страсти" Confused

# 318
  • София
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт