Сериал " ВЪПРЕКИ ВСИЧКО"/ "HERŞEYE RAĞMEN" по ATV - Тема 2

• 24 824
  • 318
  •   1
Отговори
# 285
  • Разград

# 286

Ако съм разбрала Ерол Гедик казва, че скоро отново ще се събере екипа в Айвалък за новия сезон?  newsm78

Her Şeye Rağmen’in Nusret’i İmaj Değiştirdi

| 03 Haziran 2011 | 1
Her Şeye Rağmen dizisinin Nusret’i Erol Gedik, dizinin sezon finali yapması ile birlikte imaj değişkliğine gitti. Dönem dizisine uygun, kıyafetler içersinde 1940′ların centilmen erkeğine hayat veren yakışıklı oyuncu, setlerin ara vermesi ile birlikte nostaljik imajından   kısa sürede 2011 yılına adapte oldu. Yakın zamanda yine dizinin yeni sezon  bölümleri için Ayvalık’a gitmesi beklenen oyuncu, istanbul’a geldiğinden beri kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirtti.

http://www.televizyondizisi.com/index.php/nusret-imaj-degistirdi/43788/44/

# 287
Ринка, в публикацията пише, че Ерол Гедик без проблем се адаптирал от
1940-та към 2011-та година.
Идвайки в Истанбул, той бил доволен от интереса, който хората проявявали към него. Laughing
Също скоро ще се събират актьорите в Айвалък за Сезон 2.

# 288
"Въпреки всичко" продължава http://cadde.milliyet.com.tr/2011/06/04/YazarDetay/1397019/monac … ix-2?ref=haberici

‘Her Şeye Rağmen’ devam ediyor
Son ayların en iyi dizisiydi. Günü değişti, saati değişti, dizi bitiyor söylentileri başladı. ATV önce yalanladı, sonra bakalım dedi. Derken birdenbire sezon finaliyle karşımıza çıktılar.
İlk defa bir TV dizisiyle ilgili bu kadar çok email alıyorum. Çünkü dizi daha başlamadan önce yazmaya başlamıştım Tomris Giritlioğlu ve Şükrü Avşar’ın son projesini. Biliyorsunuz, Tomris Giritlioğlu Tayland’da tanıştığım Can Nergis hakkında yazdıklarımı okuyup, köşemdeki fotoğrafını görüp Can’ı İstanbul’a getirdi ve ona dizideki Mehmet rolünü verdi.
Geçen gün Can’la bir kafede buluştuk, neler olduğunu konuşacaktık. Yan masalarda oturanlar onu rahat bırakmadı. İşin ilginci, kadınlar kadar erkekler de, çocuklar da onunla konuşmaya can atıyor.

Can aynı, hiç değişmemiş. Sadece bıyık ve sakal ona daha olgun bir görünüm vermiş. Nasıl yakışıklı, anlatamam. Hiç şımarmamış ki bu işlere girenler çok kolay şımarabiliyor. Herkesin sorusuna memnuniyetle cevap veriyor.
Bu arada ben esas soruyu soruyorum. “‘Her Şeye Rağmen’ gerçekten bitecek mi?” Bu kadar beğenilen ve konuşulan bir dizinin bitmesini bir izleyici olarak ben de istemiyorum. “Birkaç gün içinde belli olacak” diyor önce. Sonradan haber geliyor, ‘Her Şeye Rağmen’ devam ediyor. İki hafta sonra motor diyorlar, Cunda’da. Umarım bu son karar olur ve ani bir değişiklik olmaz. Tabii umarım ATV bu sefer ‘Her Şeye Rağmen’e hak ettiği günü ve saati verir.

# 289
Фенче,  Hug благодаря за поясненията! Бяха писали, че вторият сезон ще започне през юли!
Но дали снимките ще започнат или излъчването на епизодите!  newsm78
По вероятно е да са снимките, а излъчването на епизодите да започне през август!
Стеф,   Hug за статията!

# 290
# 291
  • Разград

# 292
Gülbeyaz dizisi için kadro kuruluyor
Yeniden çekilecek Gülbeyaz dizisinde oynayacak isimler tek tek belli oluyor.

Başrollerini Şevval Sam ile Nejat İşler'in paylaştığı 'Gülbeyaz' dizisi yeniden çekiliyor. Sam'ın yerine bu kez 'Her Şeye Rağmen'in genç oyuncusu Gülcan Arslan oynayacak.

19 Haziran 2011 Pazar 08:48:13 Televizyon Gazetesi

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 293
  • София
Ринка, да кажеш за какво става дума  Praynig

# 294
  • Разград

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 00:02 от vania_e

# 295
Ванче, снимките нови ли са и кой ли е този нов костюмиран господин?
Да не би да са се събрали отново за снимките на Сезон 2 newsm78
Но пък и Мюмтаз е на снимките, при това жив и здрав? Joy

# 296
  • Разград
Ванче, снимките нови ли са и кой ли е този нов костюмиран господин?

Не мога да кажа, дори не помня вече къде ги открих.

BKM Mutfak Ekibi'nin başarılı oyuncusu Şahin Irmak sevgilisi Gülcan Aslan ile birlikte Alsancak gezmesine çıktı. Uzun süre mağazaları dolaşarak alışveriş yapan sevgililer, daha sonra da soluğu Sir Winston Tea Cafe'de alarak yorgunluk kahvesi yudumladılar.

____

BKM Mutfak ekibinin başarılı oyuncusu Şahin Irmak, sevgilisi Gülcan Aslan ile Alsancak sokaklarında saatlerce alışveriş yaptı. Yoğun tempo nedeniyle İzmir'e sık gelemediğini söyleyen Irmak "Buraya gelince sevdiklerimle hasret gideriyorum, iyi oluyor" dedi.

# 297
  • Разград
Amele için hazırlıklar tam gaz
Dizi gelecek ay başlıyor

Sevgilisi Gülcan Arslan?la İstinye Park'ta görüntülenen Şahin Irmak, gelecek ay yeni diziye başlayacaklarını açıkladı. Irmak, "Amele adlı dizide Büşra Pekin, Bülent Emin Parlak ve bazı BKM oyuncuları yer alacak" dedi.

http://www.televizyongazetesi.com/amele-icin-hazirliklar-tam-gaz_6_39631

# 298
  • Варна
А очаква ли се превод на останалите епизоди ?
не нахалствам, само питам дали се предвижда  Simple Smile

# 299
А очаква ли се превод на останалите епизоди ?
не нахалствам, само питам дали се предвижда  Simple Smile
Преведени са 5 и 6 епизод. Редят се субтитрите.
Не сме се отказали, но вината е в мен за забавянето на епизодите.
Обещавам да наваксам, но все излизат някакви други ангажименти.

Общи условия

Активация на акаунт