Сериал " ВЪПРЕКИ ВСИЧКО"/ "HERŞEYE RAĞMEN" по ATV - Тема 2

• 24 825
  • 318
  •   1
Отговори
# 270
  • Разград

# 271
  • Разград

# 272
Ваня, много ти благодаря за снимките и инфото. newsm51 Аз също не се отказвам от темата и сериала и постоянно търся информация и снимки, но уви нищо не намирам. Blush Затова се радвам, като ти видя името и бързам да отворя, защото знам, че ще намеря нещо ново.
Джан Нергис на първия фотос от последния пост ми е леко страшен. Joy Но на другите е както трябва. Heart Eyes

# 273
Във фейса си днес Can Nergis /Мехмед/   е писал.

Şimdi Almış Olduğum Bilgiye Göre Dizimiz Sezon Finaline Girmiş Ve Yeni Sezon Temmuz'da Baslayacagını Ögrendım .. Simple Smile
Dizimiz Sezon Fınalıne Gırmıs Yanı Ve Erken Sezona Gırmelerının Sebebı Yapımcı Kararıymış Simple Smile

Здравейте!
Инфото е, че продуцентите са взели решение за ранен финал на Първи сезон.
Новият сезон щял да започне през м.Юли.

--------------------------------------------------
Не съм се отказала нито от сериала и темата,
нито от помощ за субтитрите, ако има преводи
от Лийченцето на предишните серии.
Това обаче още не зная, тъй като бях извън града и съответно без компютър и нет.
Поздрави на всички момичета, които следят темата newsm51

# 274
И аз съм тук....и ще съм ,ако и вие сте...

# 275
Привет Hug

И аз съм тук Grinning Ваня, Фенче мерси за инфото   bouquet  bouquet  bouquet

Радвам се, че ще има 2 сезон, въпреки че последната серия много ме разочарова, как можаха сценаристите да съсипят така образа на Лейля. ooooh! Толкова хладнокръвно го гръмна, че чак не повярвах в първия момент Shocked как ще заличат това не знам. Сценаристите да запрятат ръкави и да измислят как ще оправят кашата която забъркаха, защото на тази Лейля Мехмет не го давам. Naughty

# 276
Привет Hug

И аз съм тук Grinning Ваня, Фенче мерси за инфото   bouquet  bouquet  bouquet

Радвам се, че ще има 2 сезон, въпреки че последната серия много ме разочарова, как можаха сценаристите да съсипят така образа на Лейля. ooooh! Толкова хладнокръвно го гръмна, че чак не повярвах в първия момент Shocked как ще заличат това не знам. Сценаристите да запрятат ръкави и да измислят как ще оправят кашата която забъркаха, защото на тази Лейля Мехмет не го давам. Naughty

Незнам как Мехмет ще се даде на Лейля  newsm78
И как ли ще развият продължението на последната сцена.
Аз си представям така, Лейля избягва и отива направо в жандармерията да се предаде. Зелиш ще намери стареца, а може и случайно да го срещне, и те двамата ще спасят живота на Мехмет и ще се грижат за оздравяването му, е може би и в болница да го закарат, но Зелиха ще е неотлъчно до него. И той ще й бъде признателен ... но ще се интересува от Лейля, защото я обича и се чувства виновен за трагедията и мъката й. Може би и ще замине нанякъде и след време, когато Лейля е освободена ще се срещнат отново.
А може би, като оздравее ще даде показания, които ще оневинят Лейля /по същия начин както Мюмтаз навремето не обвини Мехмет/ и тя няма да лежи в затвора, а ще отиде да учи. Мехмет през това време ще продължава да живее в градчето и ще стане крупен бизнесмен и уважаван гражданин  и в един момент Лейля ще се завърне и историята започва отначало, но този път с трагична предистория и за двамата. Т.е. когато Мехмет се завърна, бе неспреведливо загубил баща си и търсеше истината, сега Лейля ще се завърне за да търси истината за убийството на баща си и така двамата ще имат една обща цел- да открият престъпника, донесъл им нещастията.
Май прекалих, спирам Joy

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 20:34 от Stefok

# 277
Стеф, много ти е добър сценария thumbsup аз обаче мисля, че нито Мехмет, нито Лейля ще заминат за някъде. Според мен ще има период в който той ще започне връзка със Зелиш, Лейля беше откачила и няма да иска да има нищо общо с него /докато не се разбере, че е невинен/ а Зелиш когато иска нещо е доста настоятелна Crazy та ги виждам заедно за известно време. Може и Лейля от яд да се омъжи за Нусрет, зависи дали съвестта му ще "проговори" и ще признае за бележката, но пък ако проговори ще изгуби Лейля, да видим какво ще реши. Rolling Eyes Да си призная ще се радвам много да не стане така както си го мисля и сценаристите да ни поднесат нещо ново, защото в почти всеки сериал когато се изпокарат помежду си гл. герои и се забъркват винаги с "резервите" /в нашия случай Зелиш и Нусрет/. Иначе и аз смятам, че Мехмет ще премълчи пред полицията, че Лейля го е простреляла, да видим тя ще оцени ли този жест. Crossing Arms

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 21:05 от galka05

# 278
Her şeye rağmen devam edecek
Her şeye rağmen 'in finali sezon finaliymiş

Atv'de ekrana gelen ancak geçtiğimiz hafta final yazısıyla ekranlara veda eden Her şeye rağmen gelecek sezon devam edecek. Bölümler yetişmediği için yalnızca erken sezon finali yaptığı açıklanan dizi, sezon başında kaldığı yerden Atv ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

http://televizyongazetesi.com/her-seye-ragmen-devam-edecek_6_38538

Хубава новина! Филмът , заслужава този шанс! Peace

# 279
Ееее, браво! Радваща новина! Благодаря ви, момичета!  bouquet Hug
А къде мога да гледам последната серия? Praynig

# 280
Ееее, браво! Радваща новина! Благодаря ви, момичета!  bouquet Hug
А къде мога да гледам последната серия? Praynig

В този канал са качени всички епизоди / 1-9/ оригинал.

http://www.youtube.com/user/herseyeragmentv

Благодаря на Лийчето, която приключи с превода на 5 епизод!  Hug Hug Hug

# 281

През новият сезон  телевизия FOX ли ще излъчва сериала?  newsm78

Her Şeye Rağmen Fox’a mı geçiyor?

http://www.televizyondizisi.com/index.php/her-seye-ragmen-foxa-m … geciyor/43406/05/

# 282

През новият сезон  телевизия FOX ли ще излъчва сериала?  newsm78

Her Şeye Rağmen Fox’a mı geçiyor?

http://www.televizyondizisi.com/index.php/her-seye-ragmen-foxa-m … geciyor/43406/05/

Не, щял да остане в ATV според думите на продуцентът Şükür Avşar Peace
Сериите се снимали бавно и сериалът като цяло имал нужда от време,
за да видят къде са допуснати грешки, довели до този рейтинг.

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 22:22 от Fan

# 283
http://televizyongazetesi.com/atvden-yeni-bir-dizi-daha!_6_38629

Тук пише ,че Джавдет почва друг проект с Четин Текиндор и Бюлент Инал колко е вярно е друг въпрос.
Най вероятно ще се разбере на есен.

# 284

http://televizyongazetesi.com/atvden-yeni-bir-dizi-daha!_6_38629

Тук пише ,че Джавдет почва друг проект с Четин Текиндор и Бюлент Инал колко е вярно е друг въпрос.
Най вероятно ще се разбере на есен.

Иф, благодаря за инфото! Ако е вярно Джевдет ще работи с друга продуцентска къща. newsm78
Не мисля, че това ще се отрази негативно на Въпреки всичко, защото режисьорката преди Мерджан се представи много добре!

Общи условия

Активация на акаунт