Сериал " ВЪПРЕКИ ВСИЧКО"/ "HERŞEYE RAĞMEN" по ATV - Тема 2

• 24 811
  • 318
  •   1
Отговори
# 255
И "въпреки всичко" продължаваме да се вълнуваме....

# 256
Да, ние феновете продължаваме да се вълнуваме. Във форумите /турските/ пишат за новия сезон, сигурни са, че ще има такъв, и правят предположения за събитията. Старецът от острова, приятеля на Мехмет ще го спаси. Лейля много ще се промени и ще помъдрее. Феновете споделят, че им е омръзнало от години да гледат едни и същи лица в сериалите и им харесва, че в този сериал актьорите са непознати и мислят, че те са се справили отлично. Това е и мое мнение. И разбира се, очакват втория сезон да има успех.
А причините за скорошния край на сериала /1-ви сезон Laughing/  смятат /аз също/, че са късния час на излъчване и че няма популярни актьори. Всички знаем, как се гледат и следят новите проекти на любими актьори. Дори и да не са толкова хубави филмите им, всички започват да ги гледат, а когато са известни и с многобройни фенове, естествено идва и рейтинга и подходящия час на излъчване.
И има мнения, че са се получили недоразумения м/у сценаристи и режисьори, т.е. проблеми в екипа и това е от основните причини за спирането.
С Гугъл не мога много да схвана смисъла на мненията, ако и вие прочетете или имате някакви интересни предположения за развитието на сериала, ги споделете.

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 10:42 от Stefok

# 257
Stefok, и аз малко се порових из форумите Laughing
Това, което пишеш е така. Направи ми впечатление един коментар,
който май казва всичко - Hersey Ragmen стана / отиде "курбан" за ATV.
Ако случайно не знаете  какво е "курбан" можете да прочетете тук:
http://www.az-jenata.bg/article/711/Kurban/

Коментират смяна на канала и предполагат премесване във FOX tv,
защото повечето сериали на Avsar film вървели там.
Срещнах и мнение, че Томрис се дърпала и искала да продължи с ATV,
но все пак това са предположения от форумите и...нищо сигурно за сега. Laughing

# 258
  • София
здравейте момиета,

незнам какво става, но май в последно време проектите на Томрис зациклят и то много сериозно  newsm78

# 259
здравейте момиета,

незнам какво става, но май в последно време проектите на Томрис зациклят и то много сериозно  newsm78

А при "Въпреки всичко" даже нямаше време фенките да се прехласнат по
актьорите - мъже, та да имат после за кого да разтягат сладки приказки Joy Joy Joy
----------------------------------------------------------------------------------------------
 newsm50Случайно някой да има този филм, който страшно искам да имам,
а не мога да изтегля. Моля ви, ако го имате го качете в dox, tranzit или
за по-голям файл във wetransfer.com например

https://www.wetransfer.com/

Филмът е "Сол по кожата / Salt on our skin"

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=34368

Ще сложа голяма трапеза - обещавам Laughing и ще бъда много благодарна!

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 18:57 от Fan

# 260
Попрегледах някои мнения. Зрителите се надяват, че ще има втори сезон! Дано да се случи!  Peace Харесала им е играта на Лейля - представяната от нея скръб и ярост, макар че според пишещите тя ще попадне в затвора в началото на втория сезон. ooooh! Но ако Мехмет оцелее, което при втори сезон е задължително,  той няма да предяви обвинение, нали? Peace
Дано през лятото се вземе решение за продължаване на сериала за да могат зрителките да продължат да се радват на красивите актьори!

# 261
Филма "Сол по кожата" , не му помнех името, но съм го гледала преди години, много е хубав и вълнуващ, и аз бих го гледала отново.

# 262
Филма "Сол по кожата" , не му помнех името, но съм го гледала преди години, много е хубав и вълнуващ, и аз бих го гледала отново.
Тегля го и ще го кача в транзит!  Hug

# 263
Тегля го и ще го кача в транзит!  Hug
Аууу, стискам палци да стане да го изтеглиш newsm10
Аз пробвах толкова пъти и не успявах,
а ако знаете само колко ми беше харесал и що рев съм изревала на него Laughing
Приготвям трапезата значи Heart Eyes
--------------------------------------------
Ринка, не знам в кои форуми си чела или по-скоро аз забравих в кой точно
форум четох, че Лейля ще застреля Мехмет, но ето, че наистина така стана.
Тези момичета да нямат вътрешно инфо за събитията напред newsm78

# 264
  • Варна
А дано им е вярно инфото за продължението тогава  Sad

# 265
Точно в това беше магията ,че повечето актьори са нови лица/поне за мен/,много млади и стояха някак естествено за "онова време",което ми е далечно ,въпреки възрастта ми.....и аз се надявам на 2-ри сезон и този приятел на Мехмед ,заедно с взелата се в ръце Зелиха до го спасят...

# 266
# 267

РИНКА !!!  txtloves

БЛАГОДАРЯ !!! БЛАГОДАРЯ !!! БЛАГОДАРЯ!!!

И тази песен е специално за теб!

http://www.youtube.com/watch?v=VzB8xC_CwH8&feature=related

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 22:29 от Fan

# 268
Ринка, както винаги си отзивчива, благодаря ти за филма! newsm51     love001   newsm51

# 269
  • Разград
Във фейса си днес Can Nergis /Мехмед/   е писал.

Şimdi Almış Olduğum Bilgiye Göre Dizimiz Sezon Finaline Girmiş Ve Yeni Sezon Temmuz'da Baslayacagını Ögrendım .. Simple Smile
Dizimiz Sezon Fınalıne Gırmıs Yanı Ve Erken Sezona Gırmelerının Sebebı Yapımcı Kararıymış Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 23:52 от vania_e

Общи условия

Активация на акаунт