сдружение Послушковци

• 3 452
  • 24
  •   1
Отговори
Здравейте! Моля за мнението ви относно сдружението. Предстои ни кандидатстване за предучилищния клас. Предпарително благодаря

# 1
Няма ли някой, който има впечатления?  Grinning

# 2
И аз се записвам да следя темата дано някоя мама, чието дете учи към Послушковци се включи с информация.

# 3
Само към 55то ли беше сдружението?

# 4
Към 55 и 8мо е сдружението. В четвъртък имам среща с Юлия Иванова - мисля че е директорката на Послушковци. Ще ви разкажа какво е казала. Онзи ден една наша позната даде положително мнение, но понеже до този момент бях чела само 2-3 отрицателни мнения, от преди 2-3 години, много държа да събера нови и актуални, от първа ръка.

# 5
  • София
И аз се записвам за актуална информация от това сдружение.

# 6
И аз звънях и ми казаха, че предучилищния клас се помещава в 8-мо училище.

# 7
За пръв път чувам за това сдружение, но името му е ужасно.
Може да звучи като дреболия, но изборът на име е показателен за мисленето и фиософията на създателите.

# 8
За пръв път чувам за това сдружение, но името му е ужасно.
Може да звучи като дреболия, но изборът на име е показателен за мисленето и фиософията на създателите.

Laughing Предизвика ме да намеря мнението си от предишната тема от преди година и половина някъде:

Включвам се, за да се запиша към темата, че ми стана любопитно - има ли още хора, които смятат послушанието за качество, което осигурява добра стартова позиция за едно дете. Вярно, че "послушковци" съдържа лека усмивка, но все пак недоумявам и направо не мога да повярвам, че става дума за сдружение с такова име през 21-и век ooooh!

# 9
Скъпа Белмекенска,

Чували ли сте приказката, че големите умове си приличат?  Wink

Кривошапкова

# 10
Е, все има деца, които учат в тези училища, няма ли родители, които да се включат? Пък било то и с отрицателни отзиви.

# 11
  • София
Моето дете сега завършва предучилищна подготовка в 8 СОУ, но в обикновена паралелка.
Записан е да учи първи клас в 55 СОУ, пак в обикновена паралелка.
В началото на годината имаше представяне - какво представлява сдружение "Послушковци", как се постъпва там, какви са методите на обучение и колко струва.
Не се възползвахме от възможността, защото аз и мъжа ми преценихме, че не си струва по много причини.
Основната - да запазим здравето на сина ни!

# 12
Не се възползвахме от възможността, защото аз и мъжа ми преценихме, че не си струва по много причини.

Това не го разбрах. Защо е било опасно за здравето? Наистина е интересно.

# 13
  • София

Това не го разбрах. Защо е било опасно за здравето? Наистина е интересно.
Ами за дете, отгледано в домашна обстановка, без да е ходило никога на детска градина, едно висене в една стая, на един стол от осем - сутринта до пет - след обяд, ни се видя прекалено.
За сина ни, който е едно изключително подвижно и енергично дете, това без съмнение щеше да окаже неприятни последици.
По детски психолози, не ми се ходи, благодаря!  Confused
Пък и за една майка - орлица, каквато ми казват, че съм   Embarassed  , това да не знам цял ден, какво е ял и дали е ял, дали си е сложил якето, дали си е измил ръцете ..., щеше просто да ме съсипе.   Laughing
Това бяха причините да не го запишем в предучилищната подготовка.
А в първи клас се отказахме, защото установихме, че и в къщи - сам, е научил почти същите неща, както и връстниците му, които са към "Послушковци".
След разговори с майки, чиито деца са към сдружението, разбрахме, че да - полезно е, но само ако "се попадне на свестен преподавател", което допълнително ни отблъсна.
Ами, ако не попадне!?!
Има време за всичко ...
Има време да научи и английски език.   Simple Smile  

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 11:47 от narcis

# 14
Има време за всичко ...
Има време да научи и английски език.   Simple Smile  

Абсолютно съм съгласна. За мен най-важното е усещането на майката.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт