Деца преждевременно родени, но със сила надарени!

• 31 843
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Ина, благодаря ти много за информацията. Точно това търсех, нещо конкретно. Всички ми говорят различни неща и аз вече  #Crazy
 Hug

# 106
  • Варна
Дани, температурата не е висока. Но това повръщане ме притеснява. Даваш ли й вода - през 5-10 мин. по 1 лъжичка за да не я повръща.
Пиши по-често как сте (ако можеш, разбира се), че ви мисля.  Hug
Деска, обикновено съветват да се започне с извеждане за кратко на терасата и постепенно увеличаване на времето навън. Моя юнак е зимно бебе и първите месеци не излизахме на разходка.
Сега поне времето се стопли и може да се разхождате на воля. Simple Smile

# 107
  • София
Някой да е чувал Дани? Praynig Praynig

# 108
  • Варна
И аз затова влязах да видя дали е писала. Дано са добре.
Хелче, чувала ли си ги?

# 109
  • София
Здравейте,
Да чухме се днес сутринта, Вероника нямаше Т, но не спирала да повръща гнойни секрети. Дани смята че е направила гнойна ангина. Не е могла да се свърже сутринта с хомеопата. Ще й се обадя по-късно че сега може да спят.

# 110
  • София,
Благодаря Ви че ни мислите Hug
Еми незнам какво да кажа - пиша от болницата. Гнойна ангина - но на третата сливица, гърлото е адски червено, отзад се стича гноен жълто зелен секрет, който тя преглъща постоянно, не изтича през носа, а назад се стича, и като се насъбере в стомаха и го повръща, еми от 24 часа не е спряла да повръща - на час, през 15 - 20 минути. От хомеопата ни вест ни кост, звънях3пъти, уви. Embarassed
Сега излязоха изследванията - ЦРП 223, кръвна захар 2.4, ацетон 3+, белтък 1+. Това е незнам какво да кажа. Сложиха деган веднага след като ни приеха, и още нещо което да успокои мускултурата на стомашната стена, тя конвулсира постоянно и се създва рефлекса, който я напъва да повръща - освен секретите, сега в момента тече антибиотика, а после продължават пак с глюкоза. Иначе хапва помалко и пийва, но уви всичко повръща. Даже след дегана повърна пак и то два пъти и лекарката се притесни. Кръвната захар също ги притеснява много,  сега взеха още веднъж контрола да направят.
Ще се правят някакви специални изследвания и ще минаваме май на още един диспансер, пълна диета и проследяване, това за стомаха и показателите, вече незапомних какво точно ми обясниха за това, мозъкът ми е блокирал. Благодаря на Бога обаче че ги има тези лекари тука, през пет минути са при нас или лекарката или сестрите и ни проверат и всичко е наред, ще се оправим, но явно при нас нещата стоят по друг по сложен начин. Embarassed

# 111
О , Дани , съчувствам ти и ви желая бързо оздравяване . Hug
За първи път чувам за такова възпаление на третата сливица , ужасно ми звучи .
Ние също сме с 39,6  Sad
Снощи каза , че я боли глава и после цяла нощ температура  Sad
Гърлото и е съвсем леко зачервено , нищо друго й няма  newsm78

# 112
  • София
Дани, съжалявам, че отново пишете от болницата. Пожелавам бързо оздравяване на Вероника  Hug

# 113
Дани, съжалявам, че отново пишете от болницата. Пожелавам бързо оздравяване на Вероника  Hug
Аз също,не очаквах такова развитие Cry Hug

# 114
 Sad
Стискам палци Вероничка да се оправи по-скоро Praynig

# 115
  • София
Орелия, един Северен утре?

# 116
Даа, само дали ще ви е удобно след 13:30 някъде?

# 117
  • София
Аз и по-рано едва ли ще стана Simple Smile

Макар, че трябва да си оправя телефона и да купя зелен и лилав плат за Дияна. Не знам дали магазина на Ломско ще работи обаче.
За Дияна трябва да ушия дълга зелена пола и лилава престилка. Щели да имат тържество по английски.

Алекс от една седмица си преоткри количката и сега на разходки се возим Simple Smile

# 118
Не знам дали работи магазина в неделя newsm78

Стефан си ползва сериозно количката все още.
Да ти звънна като тръгна?

# 119
  • София
ЕЙ на мен пък южния ми е по близо Laughing
Хепи мама да оздравява момичето ти Praynig
Дани и тук,бързо прибиране Hug

Общи условия

Активация на акаунт