Частни детски градини София 3

• 71 674
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
  • София
О, аз също съм виждала интересни места, но си мисля, че поне това изискване спазват, като раздават лицензите. Grinning
Бояна - разкажи де. Laughing

# 556
  • София
Беше през пролетта, но тогава не написах нищо, защото бях прекалено потресена. Та, сградата на яслената група  горе- долу ставаше, макар двора да беше общо на кооперация, необезопасен и без почти никакви съоръжения. Там проведох един от най- безумните разговори с една учителка, с която се опитвах да изясня защо дават на децата плод "непосредствено преди обяда". Отговорите варираха от "Защото така сме решили" до пълно мълчание с агресивен поглед. Така и не се разбрахме, нито тя какво я питам, нито аз какво ми отговаря.
Тогава отидохме до филиала им на ул. Шишман. Красива старинна сграда, входа зееше отворен, а след входната врата на земята стоеше една касетка с обяда на децата. Като подминахме обяда попаднахме в нещо като дворче с няколко дечица и една учителка, която в момента си лакираше ноктите на ръцете с великолепен, яркочервен лак.
Появи се и директорката, много мила жена, която ни поведе по една великолепна вита стълба към 6-тия етаж. Малко преди да стигнем видяхме други деца, които излизаха от един апартамент залепени плътно до стената, защото парапета е нисък, а самото стълбище се вие около една голяма дупка дълбока от партера до тавана.
В няколкото старинни стаички вонеше на мухъл, прозорците бяха необезопасени.
в този дух бяха и останалите впечатления, които ще ви спестя.

# 557
  • София
Ето това ли е?:
http://www.prikaznatafeya.hit.bg/newsBG/newsindex.htm
Защото аз преди около 2-2,5 г. ходих на оглед с идеята да пускам детето на ясла, на ул. Хаджи Димитър, и бяха в къща на 1ви етаж, не беше лошо като битови условия, директорката също ми хареса. Отказах се заради дългия път до нас - ние сме в Красно село.

# 558
  • София
Ето това ли е?:
http://www.prikaznatafeya.hit.bg/newsBG/newsindex.htm
Защото аз преди около 2-2,5 г. ходих на оглед с идеята да пускам детето на ясла, на ул. Хаджи Димитър, и бяха в къща на 1ви етаж, не беше лошо като битови условия, директорката също ми хареса. Отказах се заради дългия път до нас - ние сме в Красно село.
Това е. Директорката наистина е много симпатична. Филиала на Шишман е от една- две години.

# 559
В момента кандидатстват за лиценз. Според мен няма основание да им го откажат  Sunglasses
Не съм сигурна - те нали са в апартамент, за лиценз за ДГ нали изискват сграда с двор?
Не са в апартамент, а в приземно помещение под кооперация /като магазините/ и имат малко заградено дворче с изкуствена трева.

# 560
Бояна, а аз мислех, че съм видяла всичко!

# 561
  • София
Бояна, а аз мислех, че съм видяла всичко!
Когато имаш време за губуне съм на линия да ти предложа още няколко интересни адреса. Wink

# 562
Ааа, благодаря! Аз тази игра я приключих, надявам се успешно и далновидно - Юнакът от 4 дни е в Пролет Grinning
П.С. Но като за екшъна, предложението ти е изкушаващо Laughing

# 563
Бояна и аз останах потресена от посещението на Първа частна детска градина  Confused
Ако някой се интересува ще разясня подробно, защото просто не си струва посещението на място, меко казано съм отвратена  Tired

# 564
Някой знае ли Фънки Мънки имат ли двор и евентуално колко голям?

# 565

Симпли, не вярваш ли на това, което ти бях писала?
Никога няма и да прочетеш тук нещо от родител, чието дете посещава тази ДГ. Освен, ако от персонала не приемат провокацията и се впрегнат да понапишат някоя и друга добра дума.   Mr. Green

Вярвам, разбира се. Просто ми е адски удобна градината и затова питам ако някой е с дете там , ама сега, да каже. Ако не ти вярвах щях вече да съм го записала.  Peace То кат някаква секта звучи.  Laughing

# 566
Бояна и аз останах потресена от посещението на Първа частна детска градина  Confused
Ако някой се интересува ще разясня подробно, защото просто не си струва посещението на място, меко казано съм отвратена  Tired
Разкажи моля те! Аз мислех да звъня там.

Някой знае ли Фънки Мънки имат ли двор и евентуално колко голям?
Имат отзад. Не е голям. Има пързалка, малък пясъчник и къщичка. Има сянка.
Следобед ги извеждат отпред. Там има по-малко дворче с пясъчник, люлка за двама (как се казва не знам).

# 567
Бояна и аз останах потресена от посещението на Първа частна детска градина  Confused
Ако някой се интересува ще разясня подробно, защото просто не си струва посещението на място, меко казано съм отвратена  Tired
Разкажи моля те! Аз мислех да звъня там.
В най- общи линии без да задълбавам в подробности - помещават се в приземно помещение на нова кооперация, което най-вероятно е било замислено като магазин със склад. Грешка - две подобни помещения. По - големите играят и спят в едно и също помещение, за по - малките има сгъваеми кошарки отзад. Мизерия страхотна, никаква светлина, без собствен двор, с обещание че ще направят в "най-скоро време"... Така и не разбрах къде се хранят - масички и столчета не видях. А най-странно ми стана, че при това хубаво време и при наличен парк отсреща държаха децата вътре вместо да ги изкарат навън в парка - става въпрос за времето от 10.00 до 11.30, в което чакахме директорката да дойде, която въпреки уговорения  час закъсня с час и половина  ooooh! Ама това им е най-малкия проблем, всъщност  Crazy Децата се държат под ключ като затворници и се водят за ръка от едното помещение в другото  #Crazy Пълно малоумие ви казвам, потресена съм  Rolling Eyes

# 568
От Била на България до http://montessorisofia.com/ не е още кой знае колко пътя... Само че май няма места там...

Ninia, за oтворените врати в Княжево от къде е информацията? На сайта им не е обявено такова нещо?
Транспорта ще е по бул. България, със спирки на определени места.
[/quote0]

Тази неделя, 18 септември, от 10 до 12 часа ще има отворени врати в Монтесори Княжево.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 08:04 от Jagar

# 569
Soleil* мерси за информацията.  А ти лични впечатления ли имаш от градината. На сайта и от снимки изглежда много добре, дали наистина е подобна атмосферата. Мен най-вече ме интересува какво е отношението към децата. По какъв начин се реагира в конфликтна ситуация, колко внимание им се обръща и пр.
Ако някой друг има впечатления също ще съм много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт