Частни детски градини София 3

• 71 677
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
В Casa dei bambini няма в момента места, но ще има от октомври, защото строят допълнителни помещения в момента. Казаха ми също че в събота след 17:30 имали уговорена среща с родители.

# 541
  • София
имате ли представа за актуалната такса в "по по най"?

# 542
Mоже ли малко повече информация за Casa dei bambini . Деца навършили 3 год. ли приемат или може и по малки.

# 543
  • София
Казаха ми също че в събота след 17:30 имали уговорена среща с родители.

Това нещо като отворени врати ли да се разбира?

# 544
По принцип адаптацията отнема не повече от две седмици. За транспорта знам, че ще минава рейсче по определен маршрут, за да събира децата.

Принцип не знам да има, това е нещо твърде индивидуално. Аз не поставям сина си, който никога не е бил в БГ детска градина и говори зле езика наравно с твоето дете и го познавам достатъчно добре, за да знам какво да очаквам. Затова и търся нещо, което да ми е наблизо. Ще имам нужда.

# 545
kremito Звучи добре, като за първи ден  Party

Ние, може би ще се присъединим към отбора на Детство мое, в началото на октомври. За сега чета все добри отзиви, а и моите впечатления са такива. Пожелатавм на твоето детенце лесна и бърза адаптация  Grinning

# 546
  Аз се обадих да питам за информация и евентуално кога мога да отида да разгледам и ми казаха, че се били разбрали с родители (не знам колко) за събота и ако искам и аз да отида тогава. Така ми го представиха. Не знам дали е обявено като отворени врати, но може би, който се интересува може да  отиде тогава, евентуално да се обади предварително.
  Не знам за възрастта също, защото аз питах за 3 годишно, но жената, с която разговарях беше изключително учтива, приятна и отговаряше възможно най-пълно на въпросите ми, така че ако имате някакви чуденки може да звъннете. Simple Smile

# 547
  • София
savi_2210, и днес беше мирно и тихо при нас, дано все така да е   Heart Eyes Peace Малкият тази сутрин тичаше към яслата, без за миг да мрънка  Crazy

Таксата на Детство мое наистина е 480 лв., в която е включена и храната. За жалост обаче се плаща без значение дали детето ходи, или е болно. Мисля, че преди таксата е била 600 лева, но при отсъствие по болест е имало намаление. Може би това обяснява разликата  Thinking не съм разпитвала за детайли обаче.

# 548
kremito, те лиценз имат ли? А транспорт? Май не за второто.  Rolling Eyes

# 549
  • София
В момента кандидатстват за лиценз. Според мен няма основание да им го откажат  Sunglasses
За транспорта си права, че няма.

# 550
Ех... Нищо, пак ще звънна, благодаря ти.

# 551
  • София
В момента кандидатстват за лиценз. Според мен няма основание да им го откажат  Sunglasses
Не съм сигурна - те нали са в апартамент, за лиценз за ДГ нали изискват сграда с двор?

# 552
И пак да попитам ако има някой с дете в 101 защо - никой ли не е с актуални впечатления? Просто ми е буквално зад блока и би било много удобно, спират ме негативни впечатления отпреди, бих се радвала да чуя ако някой има пресни. Благодаря.

Симпли, не вярваш ли на това, което ти бях писала?
Никога няма и да прочетеш тук нещо от родител, чието дете посещава тази ДГ. Освен, ако от персонала не приемат провокацията и се впрегнат да понапишат някоя и друга добра дума.   Mr. Green

# 553
Олив, за протокол само - ако знаеш на какви неща се нагледах в градини, които са получили лиценз! Вече нищо няма да ме изненада....

# 554
  • София
Олив, за протокол само - ако знаеш на какви неща се нагледах в градини, които са получили лиценз! Вече нищо няма да ме изненада....
И аз така си мислех и тогава отидохме на среща в Приказната фея...

Общи условия

Активация на акаунт