Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 633
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Руми, благодаря за изчерателния отговор ! Успех на всички !

# 166
  • близо до Кресненското дефиле
velka, HugДа ви е жив и здрав юнакът! Следя те аз- и в двата форума! Wink Laughing
plodche, Hugще успеем всички , защото го заслужаваме! Peace Praynig

# 167
Плодче, за плащането е както се разбереш с лекаря. Може да искаш да плащаш всеки път, може да платиш след калкулиране на всичко накрая, а може след стимулацията да ти направят сметката и после само за пункция и трансфер. Може би последния вариант е най-добрия, защото понякога не се прави веднага трансфера. Затова ти бях писала да попиташ колко е пункция и колко е трансфер и така ще имаш поне някаква база. Налагат ли се вливки при теб? Ако да, то попитай и за тяхната цена. Желая ти успех  Hug

# 168
Момичета,може ли да ми кажете при ЗТ защо се бие Прегнил?За първи път ще имам ЗТ и не ми е ясно.

# 169
  • Пловдив
Руми, мерси за подкрепата  Hug голяма прегръдка и от мен !
Roslem, благодаря ти за отговора, мила. Предполагам Ставрев не гледа с друго око на пациентки, които от други места си набавят медикаментите (до колкото разбирам другите момичета търсят по евтиния вариант - директно от доставчик или аптека) ? Извинявам се ако ми звучат наивно въпросите  Blush .

Успех на всички Simple Smile

# 170
Момичета,може ли да ми кажете при ЗТ защо се бие Прегнил?За първи път ще имам ЗТ и не ми е ясно.
Прегнил се бие преди пункцията. Той спомага озряването на Я в точно определен момент. По принцип се бие 10-12 часа преди пункция. На мен преди ЗТ не са ми били.

# 171
  • Пловдив
Прегнил обикновено се използва за индуциране на овулацията. При замразен трансфер Прегнил се бие, за да може да се наподоби естествения менструален цикъл, защото узряването на яйцеклетката става едновременно с узряването и подготовката на маточната лигавица. Така, че по този начин се създават най-добри условия за имплантация, защото имплантирането на ембриона става в първите 2-4 часа след трансфера. Това са на пръв поглед уж незначителни подробности, но аз имайки опит с д-р Минев, знам, че той не пропуска нито една подробност, колкото и маловажна да изглежда отстрани. Хормон започва да се отделя чак към 10 ден, ако имплантацията е успешна. При естествено забременяване имплантацията става около 7 ден, но самото оплождане става във фалопиевите тръби и яйцеклетката има път до матката, което отнема време, но при ин витро имаме направо готов ембрион, поставен в матката.  Peace  Виолетка ще стискам палци. И не само та теб, а и на всички пожелавам успех.

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 14:06 от razel_dazel

# 172
Много ти благодаря razel dazel,за подробното обяснение.Аз стискам палци на всички.

# 173
Айде мили момичета, някоя няма ли вече да се похвали с положителен тест! Ние чакащите много разчитаме на хубави новини от нашата клиника Селена!  bouquet

# 174
здравейте как сте надявам се да сте добре,аз в петък ще  пускам документите за инвитро за 4 опит,но по фонда 3 опит,надявам се докато дойде моят ред всички вие да сте поне с положителни тестове,че аз съм кърък съм си,при мене става всичко по-трудно,но вие не губете надежда,както аз не я загубих ,повярвайте в най-добрата клиника сте.аз така и ще си чакам още 1година и се надявам вече догодина да има и при мене резултат,успех на всички

# 175
  • Пловдив
Трайкова, стискам палци ! Този път ще успееш !

# 176
Момичета, Минев пак ме отложи.Днеска пак съм на при него,да ми каже окончателно.Ще го правя ЗТ чак август.

# 177
Виолетка, пиши как е минал прегледа, не се ядосвай всяко зло за добро,пък и щом така е преценил по добре му се довери те знаят най добре. Важното в случая лигавицата да е добра за трансфера. Спокойно си почини сега и август с нови сили на бойното поле.
Успех!

# 178
Здравейте момичета.Вчера бях при Ставрев .АМХ и Пролактина ми са ок.Продължавам с Марвелона,който почти сигурно ще пия и още един месец,и така .
Виолетка,не се ядосвай ,щом док е преценил значи така е по добре.Хайде чакаме да пишеш.
Трайкова,подаде ли документите?
Ками ,ти как си?Губиш ми се нещо?
Напоследък някакво затишие усещам тук,и вярвам че е за добро ,затишие пред буря от прекрасни ,положителни новини.

# 179
здравейте на всички,да подадох документите ама помислих че в понеделник ще ги пуснат но явно не съм разбрала,че е чак в петък/24.06.11/ще бъдат в софия,макар че ми казаха да ги занеса в четвъртък ама аз не ги занесах и така изпуснах една седмица.както и да е не ме интирисува дали една седмица ще ми се обадят по-рано или по-късно,но документите са ми с дата 08.06.11г. така че ще чакам около 10-12месеца,то се е видяло.знаете ли нещо за фонда че ще минава към здравната каса и казаха май,че ще се плаща част от сумата на тези който са осигурени,говориха по телевизията ама аз неможах да гледам и затова питам доли знаете нещо.момичета благодаря ви че ви има много ми помагате особено в трудният момент когато теста беше отрицателен.

Общи условия

Активация на акаунт