Прави ли някой ин витро в Селена?

• 45 615
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря ти razel dazel за цените. Да ти кажа ли май са все още такива, защото друго момиче ми спомена нещо такова, и с твоето инфо се препокриват. Simple Smile Лошото е, че ако трябва да отида към 10-12 ден от мес. цикъл вече съм го изтървала и ще трябва да почакам до следващата овулация. Но тук си абсолютно права за това, че ако се ходи трябва да е наистина в подходящия момент за преглед, да си направим и въздържанието и като сме там и двамата да направим всчико необходимо. То, че няма да е наведнаж-няма, но поне след това само аз да излизам от работа.
Много се притеснявам ако поискат и цветна снимка. Да се надяваме, че ще ми признаят лапароскопията. Онзи ден стана една година от както ми я направиха. Чувала съм, че когато има запушени тръби се усеща болка и то не малка май Thinking и от това ме е страх.
ще видим-да се надяваме,че нама да се изисква. Ще споделям каквото и да направим в Селена, защото да Ви кажа ли честно от няколко дни съм във форума и се чуствам много по-уверена, и с много по-голям хъс. Благодарение на вас.Затова Ви желая хубав ден изпълнен с много положителни емоции и много усмивки Simple Smile

# 211
buttinsky от това което пишеш явно и нас няма да ни одобрят за фонда, но каквото такова. Съжалявам, че не си успяла да се срещнеш с д-р Ставрев. Надявам се, че сте нямали уговорка с него а той не е дошъл Thinking
Като имам някакво развитие ще пиша. Wink

Не, нямахме уговорка. Просто веднага след лапарото каза да си запазя час за 10 ден от цикъла. Изчаках да ми дойде и се обадих, но казаха, че точно тогава няма да е в клиниката.
Този месец пък доста късно се сетих и пак се оказа, че точно по това време не е там. Надявам се следващия месец да успеем. И на теб пожелавам много късмет!

# 212
здравейте момичета,днес бях до Селена за цветната снимка,незнам още резултата но видях хормоните,пкк и спермограмата.сравних референтните граници и по моя преценка хормоните и пкк са добре,но спермограмата немога да я разчета Cry,но заключението е asthenozoospermia?знам че това не е правилната тема и се извинявам но само с вас тук си  пиша..въпросът ми е много лошо ли е заключението и може ли инсеминация да се направи след тези резултати?извинявам се още веднъж ако обърквам темата..  bouquet  bouquet  bouquet

Няма проблем да правите инсеминация с тази диагноза, ние сме правили, но зависи и другите показатели как са. Може да потърсиш г-жа Недева или Спас ... /не се сещам за фамилията, но мисля, че отдолу на спермограмата му пише името/ за по по-подробно разяснение.

# 213
Спас Джоглов.

# 214
Здравейте и от мен  Hug.Някой би ли ми дал телефон на който мога да се свържа с д-р Ставрев лично?

# 215
Хахах, и аз ще се наредя на опашката. Но някак не ми се вярва да го дават така лесно.

# 216
момичета обаждах се на рецепцията да питам за някои неща и ми казаха да се обадя на ставрев него да питам и ми дадоха този телефон-0888/431118.незнам дали е неговия личен телефон или служебен,но се свързах с него...опитайте все пак

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 20:04 от miss_devil23

# 217
аз бях при д-р Ставрев миналия месец и останах с добри впечатления от него. Отговори на всичките ми безбройни и може би тъпи въпроси. Бях при него след 2 и нвитро правени в Америка, от които 2 беше успешно но завърши с аборт в 8 седмица, тъй като беше спряло да се равива и пулса спря. Пусна ми имунологични, тромбофилия,хламидия, цитонамазка. Всички са наред. НК клетките са 13 %, които пише че са в референтната граница от 9-15% акто от Селена бяха пратени при д-р Конова в Плевен. Притеснява ме само факта, че преди време четох пак по форумите че референтните са до 11%, а моите са 13%. след това четох че май референтната граница за клиниката на д-р Конова е увеличена на 15% наистина, но знаете ли нещо по въпроса?

# 218
здравей iv4eq аз правих миналата седмица цветна снимка в селена...и да ти разкажа какво представява.правят ги само вторник и чевъртък..записваш си час на рецепцията,дават ти антибиотик една седмица предварително да пиеш за да се предодврати евентуална инфекция.в деня на снимката може да пиеш и да хапваш до 9 часа(моята беше в 13 ч.)отиваш,плащаш 300 лв. казваш дали искаш с упойка или не.аз исках,защото незнаех какво ми предстои.слагат ти абокат от селена и чакаш да те вземе доктора и отивате в транспортна болница.настаняват те в стая,дават ти нощница(аз си носех за всеки случай)..едното момиче в последния момент се отказа от упойката и аз попитах но д-ра каза че щом е за първи път по добре с упойка..слагат ти я и заспиваш.не ме е боляло въобще.събудих се в стаята.лежиш 30-40 мин. и си оиваш....това е...аз много се бях притеснила но не болеше...успех дано всичко да е наред ако ти правят

bouquet

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 01:31 от miss_devil23

# 219
момичета някоя от вас знае ли дали юли и август ще правят инсеминация в селена?

# 220
мисля че юли инвитро центъра няма да работи и няма да правят нищо защото май ще правят ремонт,но може да попиташ д-ра при който си

# 221
мисля че юли инвитро центъра няма да работи и няма да правят нищо защото май ще правят ремонт,но може да попиташ д-ра при който си
На мен ми каза същото една от сестрите ,с който разговарях Peace

# 222
значи няма да работят знам че от август пак ще работи инвитро-центъра,така че ще се наложи да изчакате момичета,знам че нямате търпение,но аз приключих с инвитрото-последният ми опит 4 беше краят за да взема решение да спра,много странични ефекти получих от инвитрото,на вас освен успех ви желая с цялата си душа,защото знам колко  е труден пътят

# 223
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам тези момичета, на които е установено че имат хормонален дисбаланс преди инвитро, Ставрев ли ви назначи корекцията на хормони или Ви препрати при специалист ендокринолог ?  И ако някой е пил хапчена за корекция, с колко се отложи инвитрото ? Поздрави на всички !

# 224
Аз питах изрично и ми казаха, че няма такова нещо и да не съм четяла по форумите. Ще видим де Wink

Общи условия

Активация на акаунт